2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Gecmis olsun canim, opudan sonra zor gunler yasamissin gercekten.Martta birlikte gun sayariz insallah.Vardir herseyde bir hayir.Simdi regl olmayi bekliyorum ben tekrar estrofeme baslamak icin..

Yaaa kizlar ben 30 ocakta opu oldum, transferim ertelendi marta. bana bant, estrofem vs vermediler.. sadece cycloprognyva kullancam subatta, martta da transferim olacak ve mart ayinda ne ilac kullancam bilmiyorum..
Sizinkiler cok mu tedbirli yoksa benim merkez mi ustunkoru tedavi ediyor anlamadim. Bakiyorum cogu kisi kullaniyor bu ilaclari. Bana rahim kalinligi hakkinda da bisey demediler. Ilk gun hersey normal,kalinlik iyi dediler sadece. Simdi Tum ilaclari koca bir aya mı sigdiracaklar. Ya da bende bunlarla ilgili hicbir sorun yok mudur ;( folik asit bile kullan demediler yahu.. sanki degerlerimde bi bozukluk cikacakmis gibi hissediyorum..

Tesekkür ediyorum canım niyetim seni korkutmak veya moralini bozmak değil ben aralıksız 6 ay kullandım herşey normalken belkide ondan oldu benim iki kere düşüğüm oldu hafif lekenmeyle gittim ikisindede doktora düşük yapıyosundur deyip eve gönderdiler ne bi ilaç ne bişey hiç bişey yok dört senedirde gitmediğim doktor kalmadı gittiğim yerler hep özel hepsi kist var kist var dedi başkada bişey yok en son gittiğim doktorda çikolata kistin var dedi öle gönderdi eve şimdiki doktorumdan çok memnunum tüp bebek için başladık senin kistin yok değerlerin herşeyin çok normal dedi sadece sol tüpde şekil bozukluğu varmış işte ilk tüp bebek negatifle sonuçlandı dondurulmuşlar içinde yarın transfer günü belli olcak inşallah hayırla sonuçlanır

Selam canim. herkesin tedavisi ve ilaclari farkli kiyaslama olmaz bence. Tedavinin kotu oldugu anlamina gelmiyor. benim doktorumda mesela rahim iyi trasnfere hazir dedi sadece bende kalinlik kac mm diye sordum ayni sekilde vitamin konusunuda kendim sordum. Cok detayli bilgi vermiyorlar sanirim. Bana normal hayatina devam edebilirsin diyor transferden sonra ama ben tek tek onu bunu yapabilir miyim diye soruyorum. Ama mesela ciddi bir durumda uyariyor ornegin Opu dan once oksurmene bile dikkat et demisti.

Sonuc: sen sormayi dene merak ettiklerini

Insallah canimm.. hangi merkezde tedawidesin? Ben de ozele gittim hepsi iyisin dedi, anck hamile kalamadigimi soyleyince de aa esinden kaynakli dendi.. bende 3ay klomen kullandim olmayinca tup bebege gectik ,ilk denememiz olacak..

Dr a ulasmak ne mumkun ewet ben soru sormuyorum, zaten oldu bittiye geldi hep. Bi bakmisim opu oldu, bi baktim 1 ay kalmis transfere

Canim sen hic o guzel canini sıkma her doktorun farkli bir tarzi yaklasimi var kontrole gittiginde zaten seni dogru bir sekilde yonlendirir.seninki ertelenmis belki o yuzden agirdan almistir her seyin gayet guzel ilerliyormus.bizim doktor artik taze transfer pek yapmadigi icin ilaclari kullanmaya baslatti.sen akisina birak ama kafandaki sorulari ve memnuniyetsizliginide doktoruna ya da hemsiresine belirt.soru yagmuruna tutuyoruz doktorlarida o sekilde ogreniyoruz bizde bazi seyleri...hayirlisini dileyelim hayirlisi olsun...

Canini sıkma, merkezde merkeze ufak degisiklikler olabiliyor canim.Sunu belirtmek isterim ama aklina geleni doktoruna sormaktan cekinmemelisin.Ben yeri geliyor telden ulasiyorum aklimda kalmasin demi ama :))

Tesekkur ederim bayanlar yardimlariniz ve desteginiz icin.. onlarda hemen sunu kullan demediler, aa bi dosyaniza bakip arastiralim arayalim sizi dediler, 3 saat sonraya aradilar. Diger kadin dogum Dr um sen iyisin,yumurtalar iyi,yaş genc daha nolsun dedi. Ama hersey normalse 2 yıldır niye olmuyor ozaman diye sormadan da edemiyor insan tek sorun esimdeki morfolojinin 1 olusu gorunuyor. Simdiki merkez de iyi gorunuyorsunuz diyor,embriyolar da kaliteli dedi. Ama ben yine de acaba hormonlarim yukseldi mi diye endise ediyorum,sınırlara yakındı cunku. Off iyice paranoyak mı oldum nee, ölüyosun deseler hah tamam simdi oldu diyecegim nerdeyse

MERHABA
Ben acıbadem bülenet beyin hastayım. 3 aydır tedavi görüyorum. şimdi dondurulmuş tedavime başladım ayın9 da lucrine başladım. 13 şubatta adet oldum pazartesi kont. gittim. kendisi yoktu ayşe hanım baktı sonra lucrine 3 marta kadar devam birde yarından itibaren bir ilacım daha var ona başlayacağım. ilaçlar galiba kişiden kişiye değişiyor bende senin gibi endişeleniyorum ama ne yapalım başladık artık. bebeğimiz için korku endişe zor bir süreçten geçiyoruz. inş .. Allah hepimize yavrularımızı önce karnımıza sonra kucağımıza almayı nasip etsin.

Ssilan, nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz Gokturk teyiz ve cok kar var. Esim bile otobusle gitti ise. Ya bugin cagirirlarsa transfer icin offff... bizim biz bebekler buzu gercekten sevdi sanirim onlar cozuldu kar buz basladi

canım benim bende hiçbişiy yok yumurtlama normal hormanlar olması gerektiği gibi tiroid falan yok eşimdede hiç bir sorun yok sinir bozucu düzeyde normaldik ama inan 3 sene bekledik yok olmadıı ve bunu doktorlar bize açıklanamayan infertilite olarak açıkladılar.Oranıda %20 imiş.Yani bizimde bilmediğimiz tıbbın bulamadığı şeyler var dediler.Bende o %20 lik kısmı Allah'ın zamanı değil demesine bağladım cnaım.SIkma canını ama aklında sorular varsa başka bir doktora sor netten araştır içine sinsin mutlaka soru işareti kalmasın.Sonraki bir olumsuzlukta (Allah korusun inşallah ilk denemende güzel sonuçalr alırsın) acaba bundanmıydı diye düşünme bence.Endişelerinde haklısın ama içinide rahat tut pozitif olmaya çalış.SAkın öliyim deme kız Allah korusun çocuğunu büyütçeksin daha :)

merhabalar, tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. bende 10 şubatta adet oldum. lucrine 27 şubatta başlamıştım. bugün lucrinde 23.gündeyim. cuma günü kontrolüm var. bide bana adetimin 3 günü estrofem hapına başlattı.
sen doktorun bülent bey'den memnun musun? bir arkadaşım sadece ön görüşmede bülent beyle tanıştığını ve birde opu işleminde gördüğünü söylemişti. çok yoğun olduğu için ilgisizlikten şikayetçiydi.
birde dondurulumuş transefer için ne kadar ücret ödeyeceksin? ayrıntılı yazarsan sevinirim.
bende kavacık medistate hastanesinde dondurulmuş tedavisiyle 2.tüp bebek denemesini yaşıcam.

mrb canım bende Bülent beyin hastasıyım dondurulmuş için bu ay başladık Allah nasip ederse,taze transfer yapılamamıştı bana 3ay
dur bekliyorum,bende geçen cuma gitmiştim Ayşe hanım muayene etti herşey normal iyi dedi estroferme başladık ama kistim vardı benim biraz büyüme yapmış şimdilik sıkıntı değil dediler 26sına kontrole gitcem o gün Bülent bey bakıp değerlendircekmiş ona göre transfer netleşcek korkuyorum yine olmazsa transferim diye gerçi rabbim hayırlı zamanı versin bana sağlıkla bebeğimi getirecek..cumlemizin isteyen herkesin evladına kavuşmayı nasip etsin rabbimm

Amanda29 canım hayırlı uğurlu olsunn.. inş. bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.. hayırlı güzel haberlerini verirsin bizlere.

bende cuma günü yani 20 şubatta kontrole gidicem. sanırım o gün ne zaman transfer olacağım belli olur.

Kızlar idrar yollarımı üşüttüm sanırım,agrım çok,bulantılarım devam edıyor,idrar yollarını doğal yolla iyileştırıcek bır yol varmı

merhaba açıkçası evet bülent bey çok yoğun olduğu için hastasını bence tanımıyor dosyadan bakıp bilgi veriyor. bende bu konuda şikayetçiyim ama bilgisine güveniyorum ayrıca ben ekip olarak iyiler hastane olarak son teknolojileri kullandıklarını düşündüğüm için oraya gittim bakalım.

Yok yahu o işin şakası, oyle kolay kurtulamazlar benden ewet adetin 20.gunu falan aramayi dusunuyorum asistanini, hapi kullaniyorum kontrole geleyimmi, tahlil vs gerekiyormu , degerlerim iyi mi bu hap etki edecek mi simdi derim. Sizce nasi gidiyorum, ben niye bant,jel,estrofem kullanmiyorum derim. Sorularimla onlari bogup,tum cevaplarimi alirimm ; ))))

Ayni dusuncedeyim, kismett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…