2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Merhaba kizlar, benim de ilk denemem dondurulmuslarla olucak dr tutunma ihtimalinin daha cok olacagini soyledi.Aralik sonu opu oldu ve bu ay (17 subat) transferim olacakti yalniz son kontrolumde yumurtlamis oldugumu bu nedenle bir ay daha ertelememiz gerektigini soyledi ve bi tane yumurta baskilayici igne verdi.Boyle bir durumla karsilasan oldu mu?(buarada bizimkisi erkek infertilesi)
Cogul gebelik olmasin diye riske atmak istemediler sanirim... cetrodide mi verdi?
Erkek inf. Tup bebekte caresi var canim. Insallah hamile kalirsin tez zamanda.. martta beraber gun sayariz belki senle :KK66:

Cogul gebelik olmasin diye riske atmak istemediler sanirim... cetrodide mi verdi?
Erkek inf. Tup bebekte caresi var canim. Insallah hamile kalirsin tez zamanda.. martta beraber gun sayariz belki senle :KK66:
Lucrin verdi normal sartlarda yarin transfer gunumdu insan bekledikce stres oluyor.Umarim mutlu sona hep birlikte ulasiriz..

Aa kimyasal gebelik mi oldu? Yarım kalan biseyler var sanirim. Hamile kalma ihtimalin yuksek bence. Igne_ hap takviye yaparlar belki tutunmasi icin. Kuzenim 3_4_5 aylikken dusurdu hep bebeklerini. Megerse kucukken gecirdigi apandis ameliyatinda tuplerini baglamislar yanlislikla, yapisikliklar olmus..
Doktorlar cok onemli yaa, birinin sorun yok dedigine oburu ameliyat diyebiliyor...
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
İnsallah canim rabbim insallah bu defa yuzumu guldurur

Aa kimyasal gebelik mi oldu? Yarım kalan biseyler var sanirim. Hamile kalma ihtimalin yuksek bence. Igne_ hap takviye yaparlar belki tutunmasi icin. Kuzenim 3_4_5 aylikken dusurdu hep bebeklerini. Megerse kucukken gecirdigi apandis ameliyatinda tuplerini baglamislar yanlislikla, yapisikliklar olmus..
Doktorlar cok onemli yaa, birinin sorun yok dedigine oburu ameliyat diyebiliyor...
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Sen simdi kullandigin bu hapi gunde 1 kullaniyorsun dimi

Transferden once gunde 1 tanemi kullaniyordun canim ve baska neler kullandin yani bu hapi ilk kullaniyorum da nasil bir tedavi sekli oldu bunun yaninda neler kullandin
Canım ilk yumurta baskılıyıcı gonapeptyl iğne kullandım 14 gün sonra ilk bikaçgün bu beyaz haplardan günde 3 tane sonra 2 tane transferden 2 gün öncede progestan fitile başladım tabi beyaz haplarada hep devam ettim.transferden sonrada dekort coraspin ve birtane antibiyotik kullandım. Şimdi sadece progestan coraspin beyaz hap ve clexan iğne kullanıyorum. Umarım açıklıyabilmişimdir canım.

Gayet normal hepimiz belirti ariyorduk...ama belirti olmasi sart degil biliyosun, idrar testi desen o da yaniltici cikabiliyomus erken oldugu icin.. Sabirla beklemeni tavsiye ederim :KK51:

7. Gün yapmıştım canım negatif çıkmıştı üzülmüştüm yanıltıcı olabiliyo bu günlrde idrarda çıkan sayısı az bilgin olsun :)

Tamam bekliim o zaman:KK66: (Ne uslu kadınım) Ya, ne billim geçen sefer mesela gebelik oluşmuştu, kimyasaldı ama..Taze transferdi, crinone jel de kahverengi pıhtı şeklinde çıkıyordu, bu sefer hiç çıkmadı, ben de negatif diye düşünüyorum farklı olunca yada belki dondurulmuş olduğu için mi kahverengilik yok? sizlerde oldu mu?

Kizzz dur aglama hemen sen deee , sulugözz :KK66:) benim demek istedigim tam da buydu, bak vazgecmemissin ve bebegin seninle.. tekrar tekrar tebriklerr canimm,saglikla kucagina almak da nasip olsun... kizzz bize de dua ett :KK66:
Gecti canim ya sizlere samimiyetimden bu gozyaslarim...
Kizzz dur aglama hemen sen deee , sulugözz :KK66:) benim demek istedigim tam da buydu, bak vazgecmemissin ve bebegin seninle.. tekrar tekrar tebriklerr canimm,saglikla kucagina almak da nasip olsun... kizzz bize de dua ett :KK66:
Gecti canim.. sizlere duydygum samimiyetimden olmali tutamadim...etmem mi her zaman burda dertleri okudugumda dua ediyorum...

Tamam bekliim o zaman:KK66: (Ne uslu kadınım) Ya, ne billim geçen sefer mesela gebelik oluşmuştu, kimyasaldı ama..Taze transferdi, crinone jel de kahverengi pıhtı şeklinde çıkıyordu, bu sefer hiç çıkmadı, ben de negatif diye düşünüyorum farklı olunca yada belki dondurulmuş olduğu için mi kahverengilik yok? sizlerde oldu mu?
Ben o jelden kullanmıyorum canım progestan fitil verdi bana.ama şunu söyliyim ben geçen seferde hamile kalmıştım ama ikisi birbirine hiç benzemedi inanki bende o yüzden tutmadığını düşündüm ama çok şükür. Haklısın belirti aramada bende deli gibi aradım.ağrım yoktu tutmadı diye ağladım ağrım başladı regl olcam tutmadı diye ağladım:) 5 gün hiçbişiyim yoktu sonra kasık ağrısı başladı. Seninde inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin:)

Canım ilk yumurta baskılıyıcı gonapeptyl iğne kullandım 14 gün sonra ilk bikaçgün bu beyaz haplardan günde 3 tane sonra 2 tane transferden 2 gün öncede progestan fitile başladım tabi beyaz haplarada hep devam ettim.transferden sonrada dekort coraspin ve birtane antibiyotik kullandım. Şimdi sadece progestan coraspin beyaz hap ve clexan iğne kullanıyorum. Umarım açıklıyabilmişimdir canım.
Cok saol cani gayet net acikladin saol ben bugun adet oldum bu ilaca basla dedi 15. Gun ara dedi bakalim ne diycek insallah senin gibi banada hamilelik nasip olur

Ben o jelden kullanmıyorum canım progestan fitil verdi bana.ama şunu söyliyim ben geçen seferde hamile kalmıştım ama ikisi birbirine hiç benzemedi inanki bende o yüzden tutmadığını düşündüm ama çok şükür. Haklısın belirti aramada bende deli gibi aradım.ağrım yoktu tutmadı diye ağladım ağrım başladı regl olcam tutmadı diye ağladım:) 5 gün hiçbişiyim yoktu sonra kasık ağrısı başladı. Seninde inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin:)
Umarım tutmuştur canım ya, benim de kasıklarımda batma var gibi, adet gibimsi kısa süreli sancılar var,aman ne biliim var bişeyler, ne görmek istiyotsam belki de onu görüyorum işte...
Tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zorrrr...

Umarım tutmuştur canım ya, benim de kasıklarımda batma var gibi, adet gibimsi kısa süreli sancılar var,aman ne biliim var bişeyler, ne görmek istiyotsam belki de onu görüyorum işte...
Canım kaçıncı bilmiyorum ama inşallah vaktin gelmiştir inşallah bu sefer güzel haberlerini paylaşırız...Allah herkese nasip etsin inşallah....

Uzerinde dogum kontrolu icin degildir yaziyor. Rahim ic yapisini duzenleyen,bitiminde de adet getiren, ostrojen sewiyesini artiran bir hap.. ben de kist yok zaten, ama icerigi bayagi bir zengin.. sanirsin kalp, romatizmal agrilar,sindirim sistemine de faydali.. oyle uzunn yazmislar :KK66:
Bu hapı banada vermişti bi doktor (doktor denilirse tabii) kistin var bi ay kullan dedi bi ay sonra gittim kistin gecmemiş inatçı bi kistin var dedi 4- 5 aylık bu ilaçtan yazdı bana doktor verdi diye kullandım ilaçlarım bitti tekrar gittim aynı doktora kistin geçmemiş yapabilcek birşeyim yok ameliyat ol öyle gel dedi bana... Bu dönem içinde benim adetim azalmaya başladı sonra yeni bi doktor bulduk ona gittim bu ilacı niye kullandın değerlerin bu kadar güzelken hiç bişey yokken dedi eğer bir ay daha kullansaydım menepoz başlangıcı başlıcakmış yaşımda o zaman 27 idi kist dediği seyde sol tüpümün şekil bozukluğuymuş meğer özel hastane diye güveniyoruz birde....

Adet gelir gibi normal galiba...ozellikle jeli koyduktan sonra sanki agriyor..

Bu hapı banada vermişti bi doktor (doktor denilirse tabii) kistin var bi ay kullan dedi bi ay sonra gittim kistin gecmemiş inatçı bi kistin var dedi 4- 5 aylık bu ilaçtan yazdı bana doktor verdi diye kullandım ilaçlarım bitti tekrar gittim aynı doktora kistin geçmemiş yapabilcek birşeyim yok ameliyat ol öyle gel dedi bana... Bu dönem içinde benim adetim azalmaya başladı sonra yeni bi doktor bulduk ona gittim bu ilacı niye kullandın değerlerin bu kadar güzelken hiç bişey yokken dedi eğer bir ay daha kullansaydım menepoz başlangıcı başlıcakmış yaşımda o zaman 27 idi kist dediği seyde sol tüpümün şekil bozukluğuymuş meğer özel hastane diye güveniyoruz birde....
Kiz duurrr moralimi bozdun :KK66: gecmis olsun oncelikle.. herkes dr da iyisini bulmak cok zor dedigin gibi..
Bir ay kullancam ben bu hapı, kistim yok diye biliyorum. Dosyama bakip arastirdilar ve donus yaptilar sadece bunu kullan diye. Muayene bile etmediler beni,direkt baslattilar. Polikistikoverim. Kist,myom,rahimici yapisiklik,tuplerle ilgili sorunun var ameliyatliksin vs demedi simdiye kadar hic bir doktor. Belki uzun sure kullanilmamasi gereken bir haptir. Bende 28 yasindayim. Martta yine ara dediler, bekliyorum.. sen ne durumdasin simdi canim?

Lucrin verdi normal sartlarda yarin transfer gunumdu insan bekledikce stres oluyor.Umarim mutlu sona hep birlikte ulasiriz..
Gec olsun guc olmasin.. ben de bian once marta gelmek istiyorum pozitif mi negatif i bileyim artik :KK66: ama iyi ki ertelenmis benim, simdu daha huzurlu ve mutluyum.. opu gununden sonra ki ilk hafta acı cektim resmen. Uyuyamadim,nefes alamadim, 7 kilo aldim kiyafetlerime sığamadım,yuruyemedim,yediklerim agzima geliyordu surekli,feci bel agrisi.. off ne cok yazdimm :KK66:
Cok sukur eski halime döndüm.. o yuzden diyorum iyi ki ertelenmis, zaten tutacagi varsa da tutmazdi o psikolojiyle..
Dilerim allah hepimizin yuzunu guldurur,umutlarimizi tuketmeden hayirlisiyla saglikla ewlat sahibi olabilmeyi nasip eder.,

Beyaz hap dediginiz ne oluyor,kaçırdım ben başını sanırım :KK66:

Selam Hanimlar,

Uzun zamandir bu forumlari takip ediyorum ama artik yazma zamanim geldi sanirim. Benim esim azospermi fakat microtese ile bolca kaliteli sperm bulundu ve donduruldu. Bende yaklasik 7-8 ay sonra tedavime basladim, Aralik 14 sonunda 17 tane yumurtam toplandi. 9 tanesi en iyi kalite 4 taneside ucuncu gune uygun olarak embriyolarim gelisti. Doktorum bastan taze transfer yapmak istemedigini soylemis, bizde kabul etmistik. OPU dan sonraki sureci gorunce cok hakli oldugunu anladim. Simdi transfer gunune yaklastik. Ocak adetimin ikinci gununden beri Climare Forte band kullandim. Gecen cumartesi Rahim kalinligi 11.2 idi.PAzar gununden beride Crinone jel kullaniyorum. Yarin yada persembe Sabah klinikten arayarak ogleden sonar transfere cagiracaklarmis. artik iyice heyecanliyim. Carsambadan sonrasini izin aldim pzartesiye kadar dinlenecegim. Sonucu ogrenmem icin 15 gun beklemem gerektigini soyledi doctor, nasil gececek gunler...

Bu jel, vucut hatlarimi kalinlastirdi sanki (gunde 7km yurumeme ve 3 litre su icmeme ragmen).. Sizde de var mi benzer yan etkiler?

Herkese bol bebisli gunler olsun :)

X