2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

MERHABA AMANDA. bende dondurulmuşlarla yoluma devam ediyorum. adetinin 2. veya 3. günü lucrin iğne kullandırdı mı doktorun?

inş. herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.
beni de listeye eklermisin. cagla30 - medistate - yaş 30 - dondurulmuş deneme - sat 10 şubat - transfer günü henüz belli değil.

Yok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...

Canımmmmm hayırlısı demekten başka birşey söyleyemiyorum... Üzüntüne ortağız canım, İnşallah bu son imtahanındır...
oyle tatlim napalim verecek olan Rabbim ,boynumuz kildan ince sen ne yaparsan yap olmuo iste ,3 aydir ugrastik olmadi dondurulmuşum sondu simdi hemen hemen 2 ay ara verip tekrar silbastan baslicaz inşallah nasip olursa ,elhamdülillah ki kuzucuğum var o bana teselli kaynagi ,üzülmemek de elde deil ama sukurler olsun ki oglusum var Rabbim aratmadan cümlemize tekrar tekrar saglikli ve hayirli evlatlar versin sizlerin güzel haberlerini takip edicem ins
mart in 27 sine yeni randevu ve tekrar tedavi için start vericez dualarinizi eksik etmeyin dostlar

Canım çok üzüldüm, ne büyük bir yıkım olduğunu en iyi bizler biliyoruz, sana sabır diliyorum ...Ama yılma aynen devam et, inanıyorum olacak belki bir sonrakinde, belki ondan snrakinde, ama olacak...

Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun sabır versin. Bende dün test yaptırdım 10. Günümdu negatif çıktı

Canım çok üzüldüm, ne büyük bir yıkım olduğunu en iyi bizler biliyoruz, sana sabır diliyorum ...Ama yılma aynen devam et, inanıyorum olacak belki bir sonrakinde, belki ondan snrakinde, ama olacak...

elif_su06 tatlim saol Rabbim cümlemizein yardimcisi olsun inşallah kanda pozitifi gorursun güzel haberini aliriz

sebocek saolasin bitanem zor bir süreç her deneme her negatif psikolojimizi alt ust edio ,Rabbim bool bool sabir,guc versin ins hepimize ,yilmak yok devam edicem ins canim Rabbim guc verdiği surece ....

amin canim inşallah sen güzel haberler getirirsin bizlere
Canım Allah oğluşuna uzun ömürler versin Rabbim sana nasip etmiş bak ne mutlu ben bi tane olsun olsun yeterki diye bakıyorum o duyguyu yaşamak için annelik duygusunu Allah herkese nasip etsin inş cnm hiç bozma moralini

amin kuzum sukurler olsun ki Rabbim nasip etti sizlere de nasip etsin ,tedavi ile olunca istenio evlat hele de o duygulari yasayinca ....

Çok çok tebrikler tomiris.. Rabbim sağlıkla doğurmanı da nasip etsin..

flu canim senin kanaman geçmişti demi?idrar fln yaptın mi?

[/QUOTE]
Amanda beni de ekleyebilir misin canım.. Yaş 34, maltepe ünv. Hastanesi, sat 19 ocak transfer 5 şubat, test tarihi 16 şubat yani snin transfer günüünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…