2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Yok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...
benide uğurlu listenize eklermisiniz ? dün dondurulmusla transferim oldu ilk denemem. 24 şubat test günüm ..gerçi ben o güne dayanamamda :KK45:

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, transferin 8. Günüydü dün vücudumda kızarıklıklarla uyandım kaşınıyor hafiften, dr u aradım avil tablet veya iğne ol dedi, bende iğne oldum, sizin başınıza geldi mi?? Geçmezse gel ilaçları kesebilirim dedi

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, transferin 8. Günüydü dün vücudumda kızarıklıklarla uyandım kaşınıyor hafiften, dr u aradım avil tablet veya iğne ol dedi, bende iğne oldum, sizin başınıza geldi mi?? Geçmezse gel ilaçları kesebilirim dedi
benim dünden beri vajınal kasıntım oldu doktorumu aradım trosyd kullanmamı söyledi ilaçlar jel ve fitil yapıyormus insallah tutunmaya engel bişey değildir bende endişeliyim

oyle tatlim napalim verecek olan Rabbim ,boynumuz kildan ince sen ne yaparsan yap olmuo iste ,3 aydir ugrastik olmadi dondurulmuşum sondu simdi hemen hemen 2 ay ara verip tekrar silbastan baslicaz inşallah nasip olursa ,elhamdülillah ki kuzucuğum var o bana teselli kaynagi ,üzülmemek de elde deil ama sukurler olsun ki oglusum var Rabbim aratmadan cümlemize tekrar tekrar saglikli ve hayirli evlatlar versin sizlerin güzel haberlerini takip edicem ins mart in 27 sine yeni randevu ve tekrar tedavi için start vericez dualarinizi eksik etmeyin dostlar

Evet aslında bizler biraz daha şanslıyız anneliği tatmak nasip olduğu için ama bizim yıkılışımız daha kötü oluyor bence çünkü neyi kaybettiğimizi daha iyi biliyoruz... Yinede bu günümüze şükürler olsun ve Rabbim arzu eden herkese anne olmayı nasip etsin...

Amanda beni de ekleyebilir misin canım.. Yaş 34, maltepe ünv. Hastanesi, sat 19 ocak transfer 5 şubat, test tarihi 16 şubat yani snin transfer günüünnn[/QUOTE]

Tabi ki eklerim canım, hoşgeldin... İnşallah güzel sonucunu da eklerim...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ???29 Ocak09 Şubat :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat ?
E eskisehir ???07 Şubat? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır8 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat?? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Kızlar lütfen eksik bilgilerinizi tamamlayınız... Yoksa sizi :kk77: yerimmmmmmmmm:KK70:

Merhaba arkadaslar ilk sayfadan son sayfaya kadar buyuk bir heyecanla takip ettim sizi bende yazmak araniza katilmak istedim. hamileleri tebrik ederim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kendim hamile kalmis gibi hepinize ayri ayri sevindim.darisi bize insallah birbirimizin halinden yine biz anlariz hamis arkadaslar bizlere de cok dua edin sizin dualariniz kabul olur.beni de o ugurlu listenize eklermisiniz? Transferim martta olacak tam tarih belli degil ama.bahceci fulya da tedavi goruyorum 30 yasindayim ama henuz diger bilgilerim eksik belli oldukca bildiririm

Yok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...

Son adet tarihim 10 şubat canım. bende dün adetimin 3. günü estrofeme başladım. ilk dört gün 1 adet. 5.6.7.8. gün 2 adet kullancakmışım. 20 şubatta da kontrole çağırdı doktorum.

çok üzüldüm tatlım Allah sana sabrını versin, üzüntün üzüntümüz inanki .İnşallah bidahaki seferde mutluluğumuzu paylaşırız.Allahım oğluna uzun ömürler versin bahtını güzel yapsın en büyük avuntun o senin ...
amin tatlim amin cümle evladini korusun Rabbim ,aynen o benim mucizemmmm
Evet aslında bizler biraz daha şanslıyız anneliği tatmak nasip olduğu için ama bizim yıkılışımız daha kötü oluyor bence çünkü neyi kaybettiğimizi daha iyi biliyoruz... Yinede bu günümüze şükürler olsun ve Rabbim arzu eden herkese anne olmayı nasip etsin...

...
evet amandacim hâklisin annelik cok güzel bir duygu her anlamda ,tekrar tekrar yasamak istiorumm bende ,isteyen her kadina yasatsin YUCE MEVLAMMM..

Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum

Allah sabır versin canım arkadaşım. çok zor bir süreç. etrafımdaki herkes şu zaman hamile kalmayı planlıyorum deyip pat diye istedikleri tarihte hamile kalabiliyorken neden bu kadar yıpranıyorum diye üzülüyorum. ama bizimde bu hayattaki sınavımız diyip Allah başka dert vermesin diye şükrediyorum halime. inş. gücünü toplayıp tekrar tedavine başlarsın. umudumuzu zaman zaman yitiriyoruz ama mevlam öyle büyük ki bize de o mucizeyi yaşatacak.
Sağlıkla kal..

Allah sabır versin canım arkadaşım. çok zor bir süreç. etrafımdaki herkes şu zaman hamile kalmayı planlıyorum deyip pat diye istedikleri tarihte hamile kalabiliyorken neden bu kadar yıpranıyorum diye üzülüyorum. ama bizimde bu hayattaki sınavımız diyip Allah başka dert vermesin diye şükrediyorum halime. inş. gücünü toplayıp tekrar tedavine başlarsın. umudumuzu zaman zaman yitiriyoruz ama mevlam öyle büyük ki bize de o mucizeyi yaşatacak.
Sağlıkla kal..

Aynı şeyi bende sorguluyorum canım sonra halime çok sükür diyorum Allah buyuk dert vermesin diyorum ama üzülmemek elde değil resmen içimden bişeyler koptu çok zor gerçekten çokk 6 tane donmuşum daha var ama sanırım başka merkezde başlayacağım guvenimde kalmadı merkeze 2 negatif olunca

Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
Allah sabir versin arkadasim hepimiz bircok kere gorduk negatifleri..yilmadan yorulmadan yolumuza devam etmemiz lazim her seyin bir vakti saati vardir henuz gelmemis demek ki bizimkilerin zamani.

canim benim yaaaaa ,Rabbim bool sabir guc ve kuvvet versin ,hakkında hayirlisi olsun başka dondurulmuşun var mi tatlim?

Canımmmm elbette olacak vakit saat gelince... Burada negatif sonuç tatmayan az arkadaş var ama bizler neler hissertiğini çok iyi anlıyoruz...rabbim sabrını ve şükrünü versin....

X