2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kizz sana tum yumurtalari mi enjeekte ettiler yoksa oncelikle tebrik ederim,darisi basimiza olsun.. bir yildiz daha kaydi aramizdan, ne guzel.. insallah saglikla kucagina da alirsin canim.. saka bi yana ben hamile kalmadim hic, degerleri bilmiom ama 2_3 olabilir sanki hissiyatim oyle diyor?[/QUOTE]

Birazcik oyle oldu yasim kritik oldugu icin tutunma sansi az diye...

Birazcik oyle oldu yasim kritik oldugu icin tutunma sansi az diye...[/QUOTE]

Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen

Tutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen
arkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun ins

arkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun ins
Bilakis, adet olmayi bile beceremiyorum pkos um. yilda iki defa regl oluyorum kendiligimden. Hapla geliyor hep. Dolayisiyla rezerv yuksek cunku yumurtlamiyorum amh teee 17 lerde.
Bende yumurtlama tembelligi var, kucuk bir doz bile etki edebiliyor, klomenle de guzel sonuclar aldim. Yumurtam olgunlasip catladi ama olmadi. Megerse esimde de morfoloji 1 mis. O kboynuzu pekmeziyle proxeed plus kullandi 1 ay kadar. Belki 5. _6. Gune kdr hizli,saglam kalmalarinin sebebi sperm kalitesine de baglidir
Martta transferim olacak, tutma ihtimali yuksek dediler ama bakalim.. ohss oldum,normale donmeyi bekliyoruz..

anladim tatlim sen kalite için bisiler yedin mi?esin nasil kullandi kecibiynuzunu acaba?

anladim tatlim sen kalite için bisiler yedin mi?esin nasil kullandi kecibiynuzunu acaba?
Yok ben hicbirsey kullanmadim,ama zaten tedaviye baslamadan once de demisti dr 20_25 olur diye. Klomen kullanirken de baska dr um demisti yumurta kaliten iyi diye. Ama duzensiz yumurtluyorum iste,gununu hesaplamak imkansiz
Esim kavanoz olarak aktardan almis, karisim olarak bi kasik onu yiyordu. Bir de proxeed iste. Gerci bunlardan once esimdeki sayi 117 milyon,hiz 72 idi. Tek sorun morfolojiydi. Bunlar iyi geldi mi bilmem,kan degerleri de normaldi onun..

RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN CANIM INSALLAH ,HERSEY GUZEL GOZUKUO MARTTA BEBEISLERINE KAVUSMAN DILEGIYLE

RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN CANIM INSALLAH ,HERSEY GUZEL GOZUKUO MARTTA BEBEISLERINE KAVUSMAN DILEGIYLE
Benim korkum kan degerlerim ama ;(
Progestrn 3.38, e2 11000 di opu gunu..
Prlktin , tsh falan artarsa diye korkuyorum, rahim kalinligi vs. Onlari atlatsam olacak allah in izniyle, ben de oyle umit ediyorum..
Tesrkkur ederim buarada. ne guzel dua etmissin oyle,cok sagol..
Simdi regl oldum, cmt kntrle gidecegim. Maraton basliyoorrr yine

kan değerleri ve endometrium da cok önemli kuzum ,Allah a sigin verecek olan O...
Rabbim yardimcin olsun cümleyle beraber ...

Herkese hayırlı geceler.. :) bende aranıza yeni katılıyorum hanımlar bu ay nasip olursa dondurulmuşlarla transferim olucak hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bu sevinçli müjdeli haberleri biz hasret cekenlerde bir gün alırız... Benim ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuçlandı çok stresli bi döneme denk gelmişti înşallah bu sefer hayırla sonuçlanır buradan herkesten dua bekliyorum... Ayrıca aranızda Bursa jinemed de tedavi gören var mı ?..

kan değerleri ve endometrium da cok önemli kuzum ,Allah a sigin verecek olan O...
Rabbim yardimcin olsun cümleyle beraber ...
Ne zormuss yaa bi fasulyeye sahip olmak, isteyen istemeyen buyuk cogunlugun cocugu var dunyada.. oysaki gercekten mucizeymis
Niye bilmiyorum ama ben tutacagina inaniyorum.. belki ilk belki ikinci belki ucuncu.. ama olacak allah in izniyle. O beni goruyor, o dilerse verir..O'ndan istediklerimin cogu fazlasiyla gerceklesti simdiye kadar. Sevdiklerimi aramizdan aldi sadece,bu da bizim sinavimizdir belki
umarim kaderimde evlat sahibi olmak da vardir.. allah hepimizin yardimcisi olsun,bizi boynu bukuk,elaleme muhtac birakmasin, onunla gurur duyabilecegimiz sevecegi salih kullarindan gondersin bizlere,bahtimizi kaderimizi guzel eylesin..
gönlümde olanı hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin.
_Amin_

canım bana hep 1. günü ara dediler ve 2. yada 3. günü çağırdılar ama ordaki dr.lar nasıl uygun görürler bilemiyorum.Ben ilk 14 gün boyunca her gün iğne vuruldum yumurtaları baskılayıcı....

AMİNNNN canım ne güzelde yazmışsın.Bende hep şuna inanırdım daha zamanı gelmedi ama Allah'ın izniyle gelicek.Unutmayalım o ol deyince herşey olur.

hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun.Umarım herşey yolunda gider ve sonuç pozitif olur.Dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşımla. Allah hepimize sağlıkla mutlulukla yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin ...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir ???29 Ocak09 Şubat
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir ???07 Şubat? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır8 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…