Kizz sana tum yumurtalari mi enjeekte ettiler yoksaoncelikle tebrik ederim,darisi basimiza olsun.. bir yildiz daha kaydi aramizdan, ne guzel.. insallah saglikla kucagina da alirsin canim.. saka bi yana ben hamile kalmadim hic, degerleri bilmiom ama 2_3 olabilir sanki hissiyatim oyle diyor?
arkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun insTutmuss bile massallahh sanaa.. 3 gibi duruyor. Hakkinda hayirlisu olsun,insallah tutunurlar., ama bence korkma massallahh cok iyisinn,zaten test sonucun da ortada.. artik bize de dua eder misin lutfen
Bilakis, adet olmayi bile beceremiyorumarkadasim maşallah 50 yumos için bisiler yaptın mi merak ettim ,sorununz nedir acaba?kaliteli yumoslarin olmuş maşallah subhanAllah,tez vkitte bebisine kavuşursun ins
anladim tatlim sen kalite için bisiler yedin mi?esin nasil kullandi kecibiynuzunu acaba?Bilakis, adet olmayi bile beceremiyorumpkos um. yilda iki defa regl oluyorum kendiligimden. Hapla geliyor hep. Dolayisiyla rezerv yuksek cunku yumurtlamiyorum amh teee 17 lerde.
Bende yumurtlama tembelligi var, kucuk bir doz bile etki edebiliyor, klomenle de guzel sonuclar aldim. Yumurtam olgunlasip catladi ama olmadi. Megerse esimde de morfoloji 1 mis. O kboynuzu pekmeziyle proxeed plus kullandi 1 ay kadar. Belki 5. _6. Gune kdr hizli,saglam kalmalarinin sebebi sperm kalitesine de bagli olabilir.
Martta transferim olacak, tutma ihtimali yuksek dediler ama bakalim.. ohss oldum,normale donmeyi bekliyoruz..
Yok ben hicbirsey kullanmadim,ama zaten tedaviye baslamadan once de demisti dr 20_25 olur diye. Klomen kullanirken de baska dr um demisti yumurta kaliten iyi diye. Ama duzensiz yumurtluyorum iste,gununu hesaplamak imkansizanladim tatlim sen kalite için bisiler yedin mi?esin nasil kullandi kecibiynuzunu acaba?
RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN CANIM INSALLAH ,HERSEY GUZEL GOZUKUO MARTTA BEBEISLERINE KAVUSMAN DILEGIYLEYok ben hicbirsey kullanmadim,ama zaten tedaviye baslamadan once de demisti dr 20_25 olur diye. Klomen kullanirken de baska dr um demisti yumurta kaliten iyi diye. Ama duzensiz yumurtluyorum iste,gununu hesaplamak imkansiz
Esim kavanoz olarak aktardan almis, karisim olarak bi kasik onu yiyordu. Bir de proxeed iste. Gerci bunlardan once esimdeki sayi 117 milyon,hiz 72 idi. Tek sorun morfolojiydi. Bunlar iyi geldi mi bilmem,kan degerleri de normaldi onun..
Normalde kac gun sonra test istediler canim..erken mi yaptirdin?
Benim korkum kan degerlerim ama ;(RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN CANIM INSALLAH ,HERSEY GUZEL GOZUKUO MARTTA BEBEISLERINE KAVUSMAN DILEGIYLE
kan değerleri ve endometrium da cok önemli kuzum ,Allah a sigin verecek olan O...Benim korkum kan degerlerim ama ;(
Progestrn 3.38, e2 11000 di opu gunu..
Prlktin , tsh falan artarsa diye korkuyorum, rahim kalinligi vs. Onlari atlatsam olacak allah in izniyle, ben de oyle umit ediyorum..
Tesrkkur ederim buarada. ne guzel dua etmissin oyle,cok sagol..
Simdi regl oldum, cmt kntrle gidecegim. Maraton basliyoorrr yine
Ne zormuss yaa bi fasulyeye sahip olmak, isteyen istemeyen buyuk cogunlugun cocugu var dunyada.. oysaki gercekten mucizeymiskan değerleri ve endometrium da cok önemli kuzum ,Allah a sigin verecek olan O...
Rabbim yardimcin olsun cümleyle beraber ...
canım bana hep 1. günü ara dediler ve 2. yada 3. günü çağırdılar ama ordaki dr.lar nasıl uygun görürler bilemiyorum.Ben ilk 14 gün boyunca her gün iğne vuruldum yumurtaları baskılayıcı....Hahaha cok iyiydi , esim tavugum benim dio arada
Sana bir soru ozmn, az once regl oldum. Bugunu sayarsak 3. Gun olan cmt sabah dr a kontrole gitsemmm.. gec mi kalirim sence? Merkezi yarin arayacagim..ama h.ici calisiyorum ben,insallah cmt gel derler ;(
Igne mi hap mi ne veriyorlar acaba? Hergunmu igne olur?
AMİNNNN canım ne güzelde yazmışsın.Bende hep şuna inanırdım daha zamanı gelmedi ama Allah'ın izniyle gelicek.Unutmayalım o ol deyince herşey olur.Ne zormuss yaa bi fasulyeye sahip olmak, isteyen istemeyen buyuk cogunlugun cocugu var dunyada.. oysaki gercekten mucizeymis
Niye bilmiyorum ama ben tutacagina inaniyorum.. belki ilk belki ikinci belki ucuncu.. ama olacak allah in izniyle. O beni goruyor, o dilerse verir..O'ndan istediklerimin cogu fazlasiyla gerceklesti simdiye kadar. Sevdiklerimi aramizdan aldi sadece,bu da bizim sinavimizdir belki
umarim kaderimde evlat sahibi olmak da vardir.. allah hepimizin yardimcisi olsun,bizi boynu bukuk,elaleme muhtac birakmasin, onunla gurur duyabilecegimiz sevecegi salih kullarindan gondersin bizlere,bahtimizi kaderimizi guzel eylesin..
gönlümde olanı hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin.
_Amin_
canım birde Meryem Suresi var onu okumanı tavsiye ederim sana ve herkese tabi....AMİNNNN canım ne güzelde yazmışsın.Bende hep şuna inanırdım daha zamanı gelmedi ama Allah'ın izniyle gelicek.Unutmayalım o ol deyince herşey olur.
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun.Umarım herşey yolunda gider ve sonuç pozitif olur.Dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşımla. Allah hepimize sağlıkla mutlulukla yetiştireceğimiz evlatlar nasip etsin ...Herkese hayırlı geceler.. :) bende aranıza yeni katılıyorum hanımlar bu ay nasip olursa dondurulmuşlarla transferim olucak hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bu sevinçli müjdeli haberleri biz hasret cekenlerde bir gün alırız... Benim ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuçlandı çok stresli bi döneme denk gelmişti înşallah bu sefer hayırla sonuçlanır buradan herkesten dua bekliyorum... Ayrıca aranızda Bursa jinemed de tedavi gören var mı ?..
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 07 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | 23 Şubat | ? |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 3 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 8 Şubat | 25 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |