2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi çoğunuz biliyorsunuz zaten,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid

MERHABA AMANDA. bende dondurulmuşlarla yoluma devam ediyorum. adetinin 2. veya 3. günü lucrin iğne kullandırdı mı doktorun?

inş. herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.
beni de listeye eklermisin. cagla30 - medistate - yaş 30 - dondurulmuş deneme - sat 10 şubat - transfer günü henüz belli değil.

MERHABA AMANDA. bende dondurulmuşlarla yoluma devam ediyorum. adetinin 2. veya 3. günü lucrin iğne kullandırdı mı doktorun?

inş. herşey yolunda gider hayırlısıyla bebeğine kavuşursun.
beni de listeye eklermisin. cagla30 - medistate - yaş 30 - dondurulmuş deneme - sat 10 şubat - transfer günü henüz belli değil.

Yok canım lucrin kullanmadım ben sadece adetim 3.günü itibari ile Estrofem ve folbiol kullandım sadece...
Listeye ekledim canım, Son adet tarihini yazmamışsın ama...

Canımmmmm hayırlısı demekten başka birşey söyleyemiyorum... Üzüntüne ortağız canım, İnşallah bu son imtahanındır...
oyle tatlim napalim verecek olan Rabbim ,boynumuz kildan ince sen ne yaparsan yap olmuo iste ,3 aydir ugrastik olmadi dondurulmuşum sondu simdi hemen hemen 2 ay ara verip tekrar silbastan baslicaz inşallah nasip olursa ,elhamdülillah ki kuzucuğum var o bana teselli kaynagi ,üzülmemek de elde deil ama sukurler olsun ki oglusum var Rabbim aratmadan cümlemize tekrar tekrar saglikli ve hayirli evlatlar versin sizlerin güzel haberlerini takip edicem ins
mart in 27 sine yeni randevu ve tekrar tedavi için start vericez dualarinizi eksik etmeyin dostlar

Tabi ki yapmıyorsun idrar testi falan çok erken daha... Çıkmazsa boşyere üzüntü sana... Az daha sabır lütfen...

Oyyyy maaşallah canım... Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerini...

Âmin canımmm...darısı siz bekleyen guzel annelerin basına:nazar: sızınde guzel sonuçlarınızı burda gormek nasip olur ınşllh

oyle tatlim napalim verecek olan Rabbim ,boynumuz kildan ince sen ne yaparsan yap olmuo iste ,3 aydir ugrastik olmadi dondurulmuşum sondu simdi hemen hemen 2 ay ara verip tekrar silbastan baslicaz inşallah nasip olursa ,elhamdülillah ki kuzucuğum var o bana teselli kaynagi ,üzülmemek de elde deil ama sukurler olsun ki oglusum var Rabbim aratmadan cümlemize tekrar tekrar saglikli ve hayirli evlatlar versin sizlerin güzel haberlerini takip edicem ins
mart in 27 sine yeni randevu ve tekrar tedavi için start vericez dualarinizi eksik etmeyin dostlar

Canım çok üzüldüm, ne büyük bir yıkım olduğunu en iyi bizler biliyoruz, sana sabır diliyorum ...Ama yılma aynen devam et, inanıyorum olacak belki bir sonrakinde, belki ondan snrakinde, ama olacak...

Çok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun sabır versin. Bende dün test yaptırdım 10. Günümdu negatif çıktı

Canım çok üzüldüm, ne büyük bir yıkım olduğunu en iyi bizler biliyoruz, sana sabır diliyorum ...Ama yılma aynen devam et, inanıyorum olacak belki bir sonrakinde, belki ondan snrakinde, ama olacak...

elif_su06 elif_su06 tatlim saol Rabbim cümlemizein yardimcisi olsun inşallah kanda pozitifi gorursun güzel haberini aliriz

sebocek sebocek saolasin bitanem zor bir süreç her deneme her negatif psikolojimizi alt ust edio ,Rabbim bool bool sabir,guc versin ins hepimize ,yilmak yok devam edicem ins canim Rabbim guc verdiği surece ....

amin canim inşallah sen güzel haberler getirirsin bizlere
Canım Allah oğluşuna uzun ömürler versin Rabbim sana nasip etmiş bak ne mutlu ben bi tane olsun olsun yeterki diye bakıyorum o duyguyu yaşamak için annelik duygusunu Allah herkese nasip etsin inş cnm hiç bozma moralini

Canım Allah oğluşuna uzun ömürler versin Rabbim sana nasip etmiş bak ne mutlu ben bi tane olsun olsun yeterki diye bakıyorum o duyguyu yaşamak için annelik duygusunu Allah herkese nasip etsin inş cnm hiç bozma moralini
amin kuzum sukurler olsun ki Rabbim nasip etti sizlere de nasip etsin ,tedavi ile olunca istenio evlat hele de o duygulari yasayinca ....

Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim :anneadayı:..
Allah isteyen herkese nasip etsin... Darısı hepinizin başına İnşallah... Allah kucağıma almayı da nasip etsin...

Çok çok tebrikler tomiris.. Rabbim sağlıkla doğurmanı da nasip etsin..

flu canim senin kanaman geçmişti demi?idrar fln yaptın mi?

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
@gulse29mart 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@mhtpfth 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
@Kedersiz 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
@SSGG 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
@gazia 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
@umutt88 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
@Eliftnc ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
@hadi insallah 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
@roseemoon ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
@fulya3535 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
@esunger53 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
@Badembadem34 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
@umutlugirl 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
@biyologmerve 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
@melegimgelsin 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
@yumuklagli ???29 Ocak09 Şubat :anneadayı::emir_bebek:
@beren84 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
@gokyuzun 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
@Tomiris 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
@elif_su06 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb) ?
@timse 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
@fluuu 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
@EsEs50 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat ?
@eyluleylul29 ???07 Şubat? ?
@eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
@hkom 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
@sebocek 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)? ?
@amanda29 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat??
@ERSU 28Bursa Art????
@hayalimsinnn 34???? ?
@yeloyelo ????? ?
@blgk 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
@nursela09 ?Bahçeci Fulya ??? ?
@modelist25 ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]
[/QUOTE]
Amanda beni de ekleyebilir misin canım.. Yaş 34, maltepe ünv. Hastanesi, sat 19 ocak transfer 5 şubat, test tarihi 16 şubat yani snin transfer günüünnn

X