Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa en sonuncudada hemşire transfer tarihimi tarihimi kağıda yalnış yazmış bi gün önce Allahtan sağlamcıyımdır aradım hastaneyi sorun yok dimi diye dedilerki sizin yarın transferiniz yok var ddim meğer hemşire tarihleri kaydırmış ama bu sefer normal dedim güldüm geçtim alıştı bünye soruna yadırgamıyo:)çok tatlısın canım ya.. komedi filmi gibi tedavi maceran olmuş (tabi sen pek gülmemişsindir bunları yaşarken)
Haklısın canım sonu iyi olsun, teşekkürler, hikayeni çok sevdim bu arada
Oooo ne cabukkkk hadi saglicakla atlatirsin insallah, dualarim seninle... basaracagina inaniyorum..canım nasılsın nasıl gıyor son durum ıymısın sıskınlıgın ındımı... canım bu arada benım tırasnver yarın heycanlıyım
3 gune denk gelıyor gec kalmasın tam gunu canım hıc sıtrese gırme ben 2 kere knt gıttım ucuncude yarın ıste tıransver gunu ılk tedvıdeı gıbı sık sık ve yorucu degıl ınan donmuş tedavısı cok rahat ıyı olmana cok sevındım bıtanem cok sukur ıyısın gercekten zzor şeyler yaşıyoruzz.. canım ne hısedıyorsun benımıcın senın hıslerın kuvetlı sence olucakmı tedavıye başladgım ılk gunden berı senınle sık sık yazıstık konustuk aynı donem tedavı oldukOooo ne cabukkkk hadi saglicakla atlatirsin insallah, dualarim seninle... basaracagina inaniyorum..
Siskinligim indi,yuruyusum duzeldi,yemek yiyebiliyorum,midemdeki asit azaldı, ayakkabimi kendim giyebiliyorum,yan yatabiliyorum.. en onemlisi de nefes alabiliyorummm,kramp girmiyor kalbime.. binlerce kez sukur ettim bugun.. ne kadar acı cekmisim meger bugun regl oldum azonce. Dr a gitmem gerek. Yarin arayip cmt geleyim dicem,cok mu gec kalirim sence? Isten izin alamamki ;(
Ewde de tek kaliyorum,esim sehirdisinda haftaya dönüyor.. ben ignelerimi nasil yaptircam her aksam tekbasima.. ne cok yordu bu cocuk beni, bi doğsun sorcam onaa
Canimmm gelismelerden haberdar et beni de..
Sebocek canim ya tablodan baktim tekrar ...bi sen bi ben nine kalmistik dimi..
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canım
Benim 3.38 di opu gunu. Ben öleyim ozaman martta transferim olacak, kan degerlerinden dolayi ertelendi. Ilk denememiz olacakiyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız biliyorsunuz negatif sonuç aldıktan sonra biraz kafamı dinledim bir tane dondurulmuşum olduğu halde onu kullanmadan 2 . tüp bebeğe geçiyorum hayırlısı pazar adet olacam iğnelere başlayacağım tek korkummm ilk tüp bebğimde taze transfer olmamıştı progestoronum 2 çıktığından dolayı embriyolar dondurulmuştu. tekrar transferden önce progestoronum yüksek çıkacak diye çok korkuyorummm beklemekten yoruldum :-(( benim progestoronum 1 altına hiç düşmüyor ki :-(
[/QUOTE]Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim.
beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya.
Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum
Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın...
Kafan rahat,stressiz oldugun icin tutar diye umit ediyorum. Bi kac arkadasi tutturdum burda sen hamile kalacaksin diye3 gune denk gelıyor gec kalmasın tam gunu canım hıc sıtrese gırme ben 2 kere knt gıttım ucuncude yarın ıste tıransver gunu ılk tedvıdeı gıbı sık sık ve yorucu degıl ınan donmuş tedavısı cok rahat ıyı olmana cok sevındım bıtanem cok sukur ıyısın gercekten zzor şeyler yaşıyoruzz.. canım ne hısedıyorsun benımıcın senın hıslerın kuvetlı sence olucakmı tedavıye başladgım ılk gunden berı senınle sık sık yazıstık konustuk aynı donem tedavı olduk
ay inşallah canım bende tutturdugun arkadaşlardan olurum amınn ecmaınnn ınsallah hepımızz pozıtıf sonuçları alalım rabbım guldursun yuzleımızı amınnKafan rahat,stressiz oldugun icin tutar diye umit ediyorum. Bi kac arkadasi tutturdum burda sen hamile kalacaksin diye
Insallah tatlim sen de basaracaksin, allah bilir tabi.. mutlu olmani gercekten cok isterim...
Kizz sana tum yumurtalari mi enjeekte ettiler yoksa oncelikle tebrik ederim,darisi basimiza olsun.. bir yildiz daha kaydi aramizdan, ne guzel.. insallah saglikla kucagina da alirsin canim.. saka bi yana ben hamile kalmadim hic, degerleri bilmiom ama 2_3 olabilir sanki hissiyatim oyle diyor?Hepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki? biraz yüksek mi acaba...
Insallahhhh canim. Ben de kurbanlik koyun gibiyim, transfer gunum gelsin de pozitif mi negatif mi bi an once sonuclansin istiyorum.. iki sonuc da allah tan, insallah kaderimizi guzel eylemistir..ay inşallah canım bende tutturdugun arkadaşlardan olurum amınn ecmaınnn ınsallah hepımızz pozıtıf sonuçları alalım rabbım guldursun yuzleımızı amınn
Az once regl oldum. Dr a gitmem lazimm simdi ;( mart adetimle de transferim olacak ins. Progstn 3.38 di ertelediler oyuzdenNe güzel tarihler onlar öyle Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah.
Maşallah canım bayağı yumurta toplamışlar senden.Transferin hangi gündü senin ???
Bu arada 55 tane toplandi 40 iyla basadik yola. Ohss olarak da acısini fazlasiyla cektim ama normale döndum simdi. Kuzularim da 1.kalite.. cok sukur Yaratan'a..Ne güzel tarihler onlar öyle Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah.
Maşallah canım bayağı yumurta toplamışlar senden.Transferin hangi gündü senin ???
Ne canım seri üretimemi geçtin sen:) çok geçmiş olsun canım umarım çektiğin acılar kucağındaki bebişinle son bulur...:)Bu arada 55 tane toplandi 40 iyla basadik yola. Ohss olarak da acısini fazlasiyla cektim ama normale döndum simdi. Kuzularim da 1.kalite.. cok sukur Yaratan'a..
Hahaha cok iyiydi , esim tavugum benim dio aradaNe canım seri üretimemi geçtin sen:) çok geçmiş olsun canım umarım çektiğin acılar kucağındaki bebişinle son bulur...:)
Normalde kac gun sonra test istediler canim..erken mi yaptirdin?Arkadaşlar bugün 10. Günüm dayanamadim kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı ne yazık ki negatif moralim alt üst oldu
canım benıde eklermısın ugurlu lısteye yaş 27 ılk tubbebek denemem ohs rıskınden dolayı ocakta embrıolrım dodnurlmustu tıransverım 13 şubat yarın bahçeçi umut tüb bebek merkezı...kızlar hamıleler hepınıze maşallah saglıkla huzurla mutlukla buyutun evlatlarınız darısı bekleyen hepımıın başına ınşallah
allah razı olsun canım aminnn sende saglıcakla kucagına al buyut yavrunu ınşallah aminnn ecmainnnHayirlisiyla pozitif sonuclansin İnsallah..