Bir ikiz haberi de senden alır mıyız aceppp :)))
Değerin çok güzel maşallah Rabbim sağlıkla arttırsın inşallah...
Amandaaaaammmmm... Allah hepinizden razı olsun.... ikiz dedin de acaba mı ya
Ne güzel yaaaa şuan ki bilgilere göre 14 bebişin teyzesiyim kızlarrrrrrrrrrr...
Rabbim arttırsın inşallah...
canım seninde ikiz sanırsam hadi şimdi keseleri beklemeye geldi :)Hepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki?biraz yüksek mi acaba...
#amanda29 uğurlu listeye benide eklermisinyaş 30 3 deneme sat 8 subat transfer bi aksilik olmazsa 25 Şubat Bahçeci diyarbakır
#tomiris tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsinin inşallah
Aradılar az önce, açıkçası sinirliyim bi de üzgünüm..Kullan dediler momodoks ve prednol, farketmez bugün de başlasan olur 4 gün boyunca kullan dediler..Burda amandanın mesajında görmesem.... Kullanmıycaktım belki de sonucumu etkileyecekti...bilmiyorum üzgünüm baya...Aradım canım muayenehaneyi, dönmelerini bekliyorum...Kafam karıştı, transferi dün oldum, bana aynen kullandıklarına devam et dedi, sadece estrofemi günde 4'ten günde 3'e düşürdü...
Canikom amandamsöyledim ya ben test tarihimi ))
23 şubat beybim
Aradılar az önce, açıkçası sinirliyim bi de üzgünüm..Kullan dediler momodoks ve prednol, farketmez bugün de başlasan olur 4 gün boyunca kullan dediler..Burda amandanın mesajında görmesem.... Kullanmıycaktım belki de sonucumu etkileyecekti...bilmiyorum üzgünüm baya...
Canım benim lütfen kendine kızma, belki de senin sayende tutanacak benim kerataPardon canım atlamışım... Üzülme canım bunlar hep tedbir amaçlı kesin bir etkisi yoktur her doktorun izlediği yol farklı...
Bende yazdığım için kızdım kendime sizleri ikileme düşürdüm sanki
haklısın canım kızmakta ama inan oluyo böyle şeyler.Bendede bi keresinde ilacın dozajını hatalı yazmıştı hemşire farketmesem yumurtalık uyarılma sendromu yaşabilirdim,yine aynı tedavide çatlatma iğnemin gününü hatalı yazmışlar gittim hastaneye çatlatma iğneni yaptınmı dediler hayır dedim yarındı hemen kan testi muayene bu arada ben tabi salya sümük ağlıyorum neyseki herşey normal çıktı transferim gerçekleşti ve ben o denemede hamile kaldım.Bir keresindede akşam 19:30 son iğnemi vurucam evde tek var bir açtım iğne kırılmış eczaneler kapalı.Hemen nöbetçi eczaneye gittik elimizde yok demezlermi gece saat 22:30 du biz sen bilirisn Karabağlarda uzakta bir ecza deposundan iğneyi temin ettik.Bunları anlattım derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez ama benim başıma her tedavimde böyle sıkıntılar geldi.Lütfen biraz tebessüm et en azından en baştan yakaladın,moralini bozmaki bebişin sana sımsıkı tutunsun...Aradılar az önce, açıkçası sinirliyim bi de üzgünüm..Kullan dediler momodoks ve prednol, farketmez bugün de başlasan olur 4 gün boyunca kullan dediler..Burda amandanın mesajında görmesem.... Kullanmıycaktım belki de sonucumu etkileyecekti...bilmiyorum üzgünüm baya...
Amin canim..senin de cabalarin pozitif sonuclansin dilerim Allah'tan..#amanda29 uğurlu listeye benide eklermisinyaş 30 3 deneme sat 8 subat transfer bi aksilik olmazsa 25 Şubat Bahçeci diyarbakır
#tomiris tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsinin inşallah
Oyle gorunuyor...hayirlisi ne ise o olsun... Senin de ikiz mi?canım seninde ikiz sanırsam hadi şimdi keseleri beklemeye geldi :)
Benim daha belli değil canım haftaya gidicem ama benim değerim biraz düşük yarın tekrar yaptırıcam bakalım ne çıkçak...Oyle gorunuyor...hayirlisi ne ise o olsun... Senin de ikiz mi?
Kizlar tecrubeme dayanarak birazcik profesor kesileyim basiniza.. Belirtiler neeee dye bas bas bagiriyordum ya...gordugum kadariyla hic belirtim olmadi ne kasik agrisi ne bel... klinikte sirada beklerken bi bayanin su dedikleri hep aklimda kaldi "dort cocuk dogurdum ilk hamilelik belirtisi karnin asagisinin sertlesmesi" demisti.. Bir tek bu belirti oldu bende de..Benim daha belli değil canım haftaya gidicem ama benim değerim biraz düşük yarın tekrar yaptırıcam bakalım ne çıkçak...
çok tatlısın canım ya.. komedi filmi gibi tedavi maceran olmuşhaklısın canım kızmakta ama inan oluyo böyle şeyler.Bendede bi keresinde ilacın dozajını hatalı yazmıştı hemşire farketmesem yumurtalık uyarılma sendromu yaşabilirdim,yine aynı tedavide çatlatma iğnemin gününü hatalı yazmışlar gittim hastaneye çatlatma iğneni yaptınmı dediler hayır dedim yarındı hemen kan testi muayene bu arada ben tabi salya sümük ağlıyorum neyseki herşey normal çıktı transferim gerçekleşti ve ben o denemede hamile kaldım.Bir keresindede akşam 19:30 son iğnemi vurucam evde tek var bir açtım iğne kırılmış eczaneler kapalı.Hemen nöbetçi eczaneye gittik elimizde yok demezlermi gece saat 22:30 du biz sen bilirisn Karabağlarda uzakta bir ecza deposundan iğneyi temin ettik.Bunları anlattım derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez ama benim başıma her tedavimde böyle sıkıntılar geldi.Lütfen biraz tebessüm et en azından en baştan yakaladın,moralini bozmaki bebişin sana sımsıkı tutunsun...
Sebocek canim ya tablodan baktim tekrar ...bi sen bi ben nine kalmistik dimi..Canikom amandamsöyledim ya ben test tarihimi ))
23 şubat beybim
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canımHos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..
canım nasılsın nasıl gıyor son durum ıymısın sıskınlıgın ındımı... canım bu arada benım tırasnver yarın heycanlıyımOooo hadi sen de kurtuldun bak
cok sewindimm , sizleri gorunce icime umut doguyor... allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim