2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil mi

içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua et

Gözün aydın canım.. Rulid ne ilacı niçin acaba ?

günaydın kızlar....

elif_su06

Tomiris

kızlar dualarım sizinle hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah sizlere ve bizlere ....

Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadı olsa çıkması gerekmez miydi

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider sana sımsıkı tutunurlar güzel haberlerini bekliyoruz

Burada okuduğum kadar idrarda çok erken olduğu için çıkmaya biliyormuş canım...

Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim

Bana kortizonlu ilacı 4 gün içmem söylendi bence kontrolden sonra transfer tarihi değişiyor kişiye göre ya ondan fark ediyor benim 5 gün sonrası oldu kimi arkadaşın bir hafta sonra oluyor transferi, demek ki kontrolden transfere kadar içiliyor...
Coraspine gelince boşyere diyemem ben ama dün bana söylenen bilgiyi paylaştım sadece... Bende acaba kullansam mı diyorum :))) Araştırmalar günbegün değişiyor bir zararı yok nasılsa iç dediyse doktorun iç bence...

hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil mi

İnşallah canım, Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin hep böyle dua ediyorum...

içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua et

Sağol canım bende hayırlısını diliyorum, sizlerin duaları da çok önemli benim için...

Gözün aydın canım.. Rulid ne ilacı niçin acaba ?

Rulid antibiotik canım bildiğim kadarıyla, tedbir amaçlı kullanılıyor transfer öncesi...

Canım yanlışlık için kusura bakma, işte ben bu nedenle arada bir tabloyu yayınlayıp uyarı istiyorum sizlerden...
Bu arada idrar testine itibar edip moralini bozma, 3.gün embriyosu 12.günde bile idrarda çıkmayabiliyor, lüften iki gün daha sabredip kendini üzmeden kan testini bekle canım...

Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim
Aradım canım muayenehaneyi, dönmelerini bekliyorum...Kafam karıştı, transferi dün oldum, bana aynen kullandıklarına devam et dedi, sadece estrofemi günde 4'ten günde 3'e düşürdü...

çıkmayabilir canım moralini bozma bence, en net sonuç kan tahlili....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…