- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil miHerkese Günaydınnnnn...
Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi çoğunuz biliyorsunuz zaten,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid
bende bekliyorum :)Amiiiin... İnşallah... bekliyorum sonucu...
içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua etÇok sağol canım, bu embriyonun çözülmesi sırasındaki kayıpları sordum doktoruma... Dedi ki eğer embriyo 5.gün embriyosu ise ve iyi bir teknikle dondurulmuş ise %90-95 çözülmede başarı elde edilir... Embriyoları transferden 4 saat öncesinde çözdürüyorlarmış eğer çözülmede ilk 1 saat içinde sorun gözlemlenir ise geride varsa dondurulmuş hemen onları işleme alıyorlarmış... Bu durum biraz içimi rahatlattı... Çünkü transferin iptal olmasından çok endişe ediyordum...
Herkese Günaydınnnnn...
Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
bende bekliyorum :)
Herkese Günaydınnnnn...
Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadıolsa çıkması gerekmez miydi
Burada okuduğum kadar idrarda çok erken olduğu için çıkmaya biliyormuş canım...
Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandimCanım test tarihim 23 şubat... Aklıma bişey takıldı yalnız.. Doktor sana prednol vermiş, geçen taze transferimde ben de kullanmıştım ama bunda vermedi, prednol kortizon değil mi, bağışıklık sistemimizi baskılıyor ki vücudumuz bebeği yabancı madde olarak algılayıp reddetmesin..Başka kortizon kullanan var mı dondurulmuş tedavisinde?
inşallah canım hayırlısıyla 28.02.2015 gibi (hatta benim gibi erkende yaptırabilirsin:)) pozitif sonucu almış oluruz.
bana kortizonlu ilacı transferden sonra verdi ve 7 gün kullandım.Ben coraspinde kullanıyorum bana onuda verdi boşyeremi içiyorumki şimdi
hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil mi
içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua et
Gözün aydın canım.. Rulid ne ilacı niçin acaba ?
Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadıolsa çıkması gerekmez miydi
Kızlar şimdi dr dan geldim ikizler geliyor çok saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 günlükler herşey yolunda hamd olsun
Saol canım darısı başına inşallahCanım çok ama çok sevindimmmm... Topiğimizin 3. ikizi bu... Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
ben 11. gün yaptırdım canım...yumuklagli canım senin kaçıncı gün kan verdin sanırım
çokkkk tebrik ediyorum canım sevindim için rahatlamıştır umarım....:)Kızlar şimdi dr dan geldim ikizler geliyor çok saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 günlükler herşey yolunda hamd olsun
Aradım canım muayenehaneyi, dönmelerini bekliyorum...Kafam karıştı, transferi dün oldum, bana aynen kullandıklarına devam et dedi, sadece estrofemi günde 4'ten günde 3'e düşürdü...Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim
çıkmayabilir canım moralini bozma bence, en net sonuç kan tahlili....Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadıolsa çıkması gerekmez miydi
Saol canim Evet icim rahatladi kalpleride atimlarinida duydum bide onu beklemiceme sevindim darisi basina insallahçokkkk tebrik ediyorum canım sevindim için rahatlamıştır umarım....:)