- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 34
bende prednol kullanıyorum adetin 3.günü başladım donmuş benimkide prednol kullananlar sonuçlarınız ne şimdi gebe kaldınızmı bende ilk defa kullanıyorum yarın kontrolüm var ama rahim duvarım gecen baktı kalınlaşmamış yarında kalınlaşmadıysa iptal olcak bu ayIsrael bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim
aminnnn canım bende sabırsızlıkla bekliyorum...Saol canim Evet icim rahatladi kalpleride atimlarinida duydum bide onu beklemiceme sevindim darisi basina insallah
ayyy süper valla ,harika ,maşallaahhhKızlar şimdi dr dan geldim ikizler geliyor çok saskinim kalp atislarinida duydum 6+3 günlükler herşey yolunda hamd olsun
canım gözün aydın,ne güzel bir mutluluk Rabbim kucağına da almayı nasip eylesin inşallah bugün kaçıncı gündü ve kaç çıktı değerinAllah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
Allah isteyen herkese nasip etsin... Darısı hepinizin başına İnşallah... Allah kucağıma almayı da nasip etsin...
Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
Allah isteyen herkese nasip etsin... Darısı hepinizin başına İnşallah... Allah kucağıma almayı da nasip etsin...
Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
çok çok mutlu oldum canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
çok çok mutlu oldum canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
test sonucun kaç çıktı canım ???
canım karışıklık oldu sanırım ben zaten ptesi sonuç aldım benimde pozitif çok şükür :)yumuklagli senin sonuç nasıl çıktı
Cok sevindim masallah tamamina ersin insallahAllah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
Ya ya ya, şa şa şa...Tomiris ve bebeği çok yaşaaaaa!,,,Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim..
Saol canim darisi sana ve bekleyen tum arkadaslara insallahayyy süper valla ,harika ,maşallaahhh
Hepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki?biraz yüksek mi acaba...
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 07 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | ? | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 3 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Ya ya ya, şa şa şa...Tomiris ve bebeği çok yaşaaaaa!,,,
Nasıl bir güzel bir beta hcg öyle, maşallahhh...
ikizler geliyorrHepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki?biraz yüksek mi acaba...