2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim
bende prednol kullanıyorum adetin 3.günü başladım donmuş benimkide prednol kullananlar sonuçlarınız ne şimdi gebe kaldınızmı bende ilk defa kullanıyorum yarın kontrolüm var ama rahim duvarım gecen baktı kalınlaşmamış yarında kalınlaşmadıysa iptal olcak bu ay

Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim :anneadayı:..
Allah isteyen herkese nasip etsin... Darısı hepinizin başına İnşallah... Allah kucağıma almayı da nasip etsin...
canım gözün aydın,ne güzel bir mutluluk Rabbim kucağına da almayı nasip eylesin inşallah bugün kaçıncı gündü ve kaç çıktı değerin

Allah'ıma bin kere şükürler olsun... testim olumlu çıktı... kızlar, inanamazsınız ben bu anı TAM 40 YIL bekledim :anneadayı:..
Allah isteyen herkese nasip etsin... Darısı hepinizin başına İnşallah... Allah kucağıma almayı da nasip etsin...

Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına da alırsın darısı başımıza inşallah

Oleyyyyyyyyyyyyy...
Allahım sana şükürler olsunnnn... Çok tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah...

çok çok mutlu oldum canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:KK9:
test sonucun kaç çıktı canım ???

Hepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki? o_O biraz yüksek mi acaba...

Cok sevindim masallah tamamina ersin insallah

Ya ya ya, şa şa şa...Tomiris ve bebeği çok yaşaaaaa!,,,:KK66: :KK66:
Nasıl bir güzel bir beta hcg öyle, maşallahhh...

Hepinizi seviyorum... Birazcık ağladım sevinçten... hala inanamıyorum... 12.gün değerim 771,38 çıktı ama sizlerinki kaçtı ki? o_O biraz yüksek mi acaba...

Bir ikiz haberi de senden alır mıyız aceppp :)))
Değerin çok güzel maşallah Rabbim sağlıkla arttırsın inşallah...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ???29 Ocak09 Şubat :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat ?
E eskisehir ???07 Şubat? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)? ?
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat??
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]