2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Amandaaaaammmmm... Allah hepinizden razı olsun.... ikiz dedin de acaba mı ya o_O

Cümlemizden razı olsun canım... Sen iki gün sonra aynı saatte kan testini tekrar et sonuç iki katından fazla çıkarsa ikiz olma ihtimali yüksek demektir... Allahım hayırlısını nasip etsin...

#amanda29 uğurlu listeye benide eklermisin :KK54:yaş 30 3 deneme sat 8 subat transfer bi aksilik olmazsa 25 Şubat Bahçeci diyarbakır
#tomiris tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsinin inşallah

#amanda29 uğurlu listeye benide eklermisin :KK54:yaş 30 3 deneme sat 8 subat transfer bi aksilik olmazsa 25 Şubat Bahçeci diyarbakır

Ekledim canım hayırlı olsun tedavin, inşallah güzel sonucunu da eklemek nasip olur...

Aradım canım muayenehaneyi, dönmelerini bekliyorum...Kafam karıştı, transferi dün oldum, bana aynen kullandıklarına devam et dedi, sadece estrofemi günde 4'ten günde 3'e düşürdü...
Aradılar az önce, açıkçası sinirliyim bi de üzgünüm..Kullan dediler momodoks ve prednol, farketmez bugün de başlasan olur 4 gün boyunca kullan dediler..Burda amandanın mesajında görmesem.... Kullanmıycaktım belki de sonucumu etkileyecekti...bilmiyorum üzgünüm baya...:KK43:

Canikom amandam:KK66: söyledim ya ben test tarihimi:KK66:))
23 şubat beybim:KK66:

Aradılar az önce, açıkçası sinirliyim bi de üzgünüm..Kullan dediler momodoks ve prednol, farketmez bugün de başlasan olur 4 gün boyunca kullan dediler..Burda amandanın mesajında görmesem.... Kullanmıycaktım belki de sonucumu etkileyecekti...bilmiyorum üzgünüm baya...:KK43:

Pardon canım atlamışım... Üzülme canım bunlar hep tedbir amaçlı kesin bir etkisi yoktur her doktorun izlediği yol farklı...
Bende yazdığım için kızdım kendime sizleri ikileme düşürdüm sanki :KK43:

Pardon canım atlamışım... Üzülme canım bunlar hep tedbir amaçlı kesin bir etkisi yoktur her doktorun izlediği yol farklı...
Bende yazdığım için kızdım kendime sizleri ikileme düşürdüm sanki :KK43:
Canım benim lütfen kendine kızma, belki de senin sayende tutanacak benim kerata:KK66:
Burda yaptığımız paylaşımlar çok önemli bence, herkes iyi niyetli, saygılı, sevgi dolu...Daha ne olsun, paylaşmaya devammmmmm...:KK66:

haklısın canım kızmakta ama inan oluyo böyle şeyler.Bendede bi keresinde ilacın dozajını hatalı yazmıştı hemşire farketmesem yumurtalık uyarılma sendromu yaşabilirdim,yine aynı tedavide çatlatma iğnemin gününü hatalı yazmışlar gittim hastaneye çatlatma iğneni yaptınmı dediler hayır dedim yarındı hemen kan testi muayene bu arada ben tabi salya sümük ağlıyorum neyseki herşey normal çıktı transferim gerçekleşti ve ben o denemede hamile kaldım.Bir keresindede akşam 19:30 son iğnemi vurucam evde tek var bir açtım iğne kırılmış eczaneler kapalı.Hemen nöbetçi eczaneye gittik elimizde yok demezlermi gece saat 22:30 du biz sen bilirisn Karabağlarda uzakta bir ecza deposundan iğneyi temin ettik.Bunları anlattım derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez ama benim başıma her tedavimde böyle sıkıntılar geldi.Lütfen biraz tebessüm et en azından en baştan yakaladın,moralini bozmaki bebişin sana sımsıkı tutunsun...

Amin canim..senin de cabalarin pozitif sonuclansin dilerim Allah'tan..

Benim daha belli değil canım haftaya gidicem ama benim değerim biraz düşük yarın tekrar yaptırıcam bakalım ne çıkçak...
Kizlar tecrubeme dayanarak birazcik profesor kesileyim basiniza.. Belirtiler neeee dye bas bas bagiriyordum ya...gordugum kadariyla hic belirtim olmadi ne kasik agrisi ne bel... klinikte sirada beklerken bi bayanin su dedikleri hep aklimda kaldi "dort cocuk dogurdum ilk hamilelik belirtisi karnin asagisinin sertlesmesi" demisti.. Bir tek bu belirti oldu bende de..

haklısın canım kızmakta ama inan oluyo böyle şeyler.Bendede bi keresinde ilacın dozajını hatalı yazmıştı hemşire farketmesem yumurtalık uyarılma sendromu yaşabilirdim,yine aynı tedavide çatlatma iğnemin gününü hatalı yazmışlar gittim hastaneye çatlatma iğneni yaptınmı dediler hayır dedim yarındı hemen kan testi muayene bu arada ben tabi salya sümük ağlıyorum neyseki herşey normal çıktı transferim gerçekleşti ve ben o denemede hamile kaldım.Bir keresindede akşam 19:30 son iğnemi vurucam evde tek var bir açtım iğne kırılmış eczaneler kapalı.Hemen nöbetçi eczaneye gittik elimizde yok demezlermi gece saat 22:30 du biz sen bilirisn Karabağlarda uzakta bir ecza deposundan iğneyi temin ettik.Bunları anlattım derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez ama benim başıma her tedavimde böyle sıkıntılar geldi.Lütfen biraz tebessüm et en azından en baştan yakaladın,moralini bozmaki bebişin sana sımsıkı tutunsun...
çok tatlısın canım ya.. komedi filmi gibi tedavi maceran olmuş:KK66: (tabi sen pek gülmemişsindir bunları yaşarken)
Haklısın canım sonu iyi olsun, teşekkürler, hikayeni çok sevdim bu arada:KK66:

Canikom amandam:KK66: söyledim ya ben test tarihimi:KK66:))
23 şubat beybim:KK66:
Sebocek canim ya tablodan baktim tekrar ...bi sen bi ben nine kalmistik dimi..
Hos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canım:KK66:[/QUOTE]

Canim buna cok gulmustuk ya..daha genc arkadaslarimiza umutlari sarsilmasin diye ornek olalim...hayirlisiyla sira sende yasdasim..

Oooo hadi sen de kurtuldun bak :KK66:
cok sewindimm , sizleri gorunce icime umut doguyor... allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim
canım nasılsın nasıl gıyor son durum ıymısın sıskınlıgın ındımı... canım bu arada benım tırasnver yarın heycanlıyım

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız biliyorsunuz negatif sonuç aldıktan sonra biraz kafamı dinledim bir tane dondurulmuşum olduğu halde onu kullanmadan 2 . tüp bebeğe geçiyorum hayırlısı pazar adet olacam iğnelere başlayacağım tek korkummm ilk tüp bebğimde taze transfer olmamıştı progestoronum 2 çıktığından dolayı embriyolar dondurulmuştu. tekrar transferden önce progestoronum yüksek çıkacak diye çok korkuyorummm beklemekten yoruldum :-(( benim progestoronum 1 altına hiç düşmüyor ki :-(

X