2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi çoğunuz biliyorsunuz zaten,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid
hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil mi:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:

Çok sağol canım, bu embriyonun çözülmesi sırasındaki kayıpları sordum doktoruma... Dedi ki eğer embriyo 5.gün embriyosu ise ve iyi bir teknikle dondurulmuş ise %90-95 çözülmede başarı elde edilir... Embriyoları transferden 4 saat öncesinde çözdürüyorlarmış eğer çözülmede ilk 1 saat içinde sorun gözlemlenir ise geride varsa dondurulmuş hemen onları işleme alıyorlarmış... Bu durum biraz içimi rahatlattı... Çünkü transferin iptal olmasından çok endişe ediyordum...
içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua et

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...

Gözün aydın canım.. Rulid ne ilacı niçin acaba ?

günaydın kızlar....

elif_su06 elif_su06

Tomiris Tomiris

kızlar dualarım sizinle hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah sizlere ve bizlere ....

Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadı :KK43: olsa çıkması gerekmez miydi

Herkese Günaydınnnnn...

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider sana sımsıkı tutunurlar güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım inşallah bir yanlışlık olmuş galiba benim test günüm 14 Şubat :) 3. Gün embriyosuydu bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif ne yazık ki hiç umudum kalmadı :KK43: olsa çıkması gerekmez miydi

Burada okuduğum kadar idrarda çok erken olduğu için çıkmaya biliyormuş canım...

Canım test tarihim 23 şubat... Aklıma bişey takıldı yalnız.. Doktor sana prednol vermiş, geçen taze transferimde ben de kullanmıştım ama bunda vermedi, prednol kortizon değil mi, bağışıklık sistemimizi baskılıyor ki vücudumuz bebeği yabancı madde olarak algılayıp reddetmesin..Başka kortizon kullanan var mı dondurulmuş tedavisinde?
Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim

inşallah canım hayırlısıyla 28.02.2015 gibi (hatta benim gibi erkende yaptırabilirsin:)) pozitif sonucu almış oluruz.
bana kortizonlu ilacı transferden sonra verdi ve 7 gün kullandım.Ben coraspinde kullanıyorum bana onuda verdi boşyeremi içiyorumki şimdi :KK43:

Bana kortizonlu ilacı 4 gün içmem söylendi bence kontrolden sonra transfer tarihi değişiyor kişiye göre ya ondan fark ediyor benim 5 gün sonrası oldu kimi arkadaşın bir hafta sonra oluyor transferi, demek ki kontrolden transfere kadar içiliyor...
Coraspine gelince boşyere diyemem ben ama dün bana söylenen bilgiyi paylaştım sadece... Bende acaba kullansam mı diyorum :))) Araştırmalar günbegün değişiyor bir zararı yok nasılsa iç dediyse doktorun iç bence...

hadi hayırlısı,bu topic çok şans getirdi bizlere ee tabiki sahibine de ödülünü vermeli değil mi:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:

İnşallah canım, Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin hep böyle dua ediyorum...

içini ferah tut canim benim 4 dondurulmuşumdan 1 tanesi yasamadi yani sikinti cikmasi nadir oluo Rabbim hakkında hayirli olani nasip etsin tatlim önemli olan o bol bol dua et

Sağol canım bende hayırlısını diliyorum, sizlerin duaları da çok önemli benim için...

Gözün aydın canım.. Rulid ne ilacı niçin acaba ?

Rulid antibiotik canım bildiğim kadarıyla, tedbir amaçlı kullanılıyor transfer öncesi...

Canım yanlışlık için kusura bakma, işte ben bu nedenle arada bir tabloyu yayınlayıp uyarı istiyorum sizlerden...
Bu arada idrar testine itibar edip moralini bozma, 3.gün embriyosu 12.günde bile idrarda çıkmayabiliyor, lüften iki gün daha sabredip kendini üzmeden kan testini bekle canım...

Israel bey banada vermisti monodoks ve prednol . Bende dondurulmuş ta kullandim
Aradım canım muayenehaneyi, dönmelerini bekliyorum...Kafam karıştı, transferi dün oldum, bana aynen kullandıklarına devam et dedi, sadece estrofemi günde 4'ten günde 3'e düşürdü...

X