2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Aminn canimm insallahh cok cok sagolasin... sen sonuc mu bekliyorsun simdi?

Ben sonucu aldım canım çok şükür pozitif .Allah en kısazamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin....
Oooo hadi sen de kurtuldun bak
cok sewindimm , sizleri gorunce icime umut doguyor... allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim

Aminn canım.umutlu ol tabiki moralini yüksek tut inan Allahın izniyle inşallah seninde zamanın gelmiştir.
Ahhhh amiiinnn dogum gunumde transfer, ewlilik yildonumumuzde mutlu son olacak insallah olursa olur olmazsa da napayim dondurulmuslarla dewam ederim, daha 25 tane kuzucugumuz var bizi bekleyen.. allah guc,sabir versin,umudumuzu kaybettirmesin..

Ahhhh amiiinnn dogum gunumde transfer, ewlilik yildonumumuzde mutlu son olacak insallah olursa olur olmazsa da napayim dondurulmuslarla dewam ederim, daha 25 tane kuzucugumuz var bizi bekleyen.. allah guc,sabir versin,umudumuzu kaybettirmesin..
Ne güzel tarihler onlar öyle Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah.
Maşallah canım bayağı yumurta toplamışlar senden.Transferin hangi gündü senin ???

Yarın değil öbür gun test gunum zaman geçmiyor dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi bugun 8. Gun idrar testinde çıkar mı acaba ?

Tabi ki yapmıyorsun idrar testi falan çok erken daha... Çıkmazsa boşyere üzüntü sana... Az daha sabır lütfen...

Kızlar kese görmeye gıttım,keselerı gördüm geldım

Oyyyy maaşallah canım... Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerini...

Amandaaaaa nerdesin nasıl geçti dr randevun? Umarım herşey yolundadır....

Evet ya ben de amandayi merak ettim. İnsallah iyi haberle gelir...

Sağ olun kızlar geldim yazacağım şimdi...

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm 16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi çoğunuz biliyorsunuz zaten,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid

Hepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkür aldım geldim keratayı (tek emriyo teyzeleri)..Dinleniyom şimdi biraz...muhtemelen deliler gibi belirtilere bakarım netten önümüzdeki 12 gün

Hayırlı olsun canım transferin, inşallah senden de müjdeli haber gelecek... Kendine de bebişine de dikkat et...
Test tarih ne tam olarak listeye ekleyeyim...

Hayırlı olsun canım transferin, inşallah senden de müjdeli haber gelecek... Kendine de bebişine de dikkat et...
Test tarih ne tam olarak listeye ekleyeyim...
Canım test tarihim 23 şubat... Aklıma bişey takıldı yalnız.. Doktor sana prednol vermiş, geçen taze transferimde ben de kullanmıştım ama bunda vermedi, prednol kortizon değil mi, bağışıklık sistemimizi baskılıyor ki vücudumuz bebeği yabancı madde olarak algılayıp reddetmesin..Başka kortizon kullanan var mı dondurulmuş tedavisinde?

sevindim canım iyi geçmesine geri sayım başladı desesen :))))

Aynen canım kortizon bende taze transferden öncede 4 gün kullanmıştım... Şimdide verdi doktor bebeğin tutunması üzerinde etkili... Sana neden verilmediği konusunda maalesef bir fikrim yok canım...
Bana da Coraspirin vermedi normal de hep veriliyordu ama yeni yapılan çalışmalar tedaviye bir katkısı olmadığını gösterdiği için artık vermiyoruz dedi...

sevindim canım iyi geçmesine geri sayım başladı desesen :))))

Aynen canım... Pazartesi transfer sonrası asıl sancılı dönem başlayacak... İnşallah sonu hayırlı olur...

gunaydin , endometrium güzel kalinlasmis tatlim maşallah ,inşallah embriolarda güzel cozunurlerde alir gelirsin bebislerini,

gunaydin , endometrium güzel kalinlasmis tatlim maşallah ,inşallah embriolarda güzel cozunurlerde alir gelirsin bebislerini,

Çok sağol canım, bu embriyonun çözülmesi sırasındaki kayıpları sordum doktoruma... Dedi ki eğer embriyo 5.gün embriyosu ise ve iyi bir teknikle dondurulmuş ise %90-95 çözülmede başarı elde edilir... Embriyoları transferden 4 saat öncesinde çözdürüyorlarmış eğer çözülmede ilk 1 saat içinde sorun gözlemlenir ise geride varsa dondurulmuş hemen onları işleme alıyorlarmış... Bu durum biraz içimi rahatlattı... Çünkü transferin iptal olmasından çok endişe ediyordum...

inşallah canım hayırlısıyla 28.02.2015 gibi (hatta benim gibi erkende yaptırabilirsin:)) pozitif sonucu almış oluruz.
bana kortizonlu ilacı transferden sonra verdi ve 7 gün kullandım.Ben coraspinde kullanıyorum bana onuda verdi boşyeremi içiyorumki şimdi

canım bende hep çözülmeyi sormuştum endişeliydim ama dediklerine göre şuan en etkili yöntem olan vitrifikasyon yöntemi ile çözülüyormuş ve %95 başarı yakalıyoruz demişlerdi.İçini ferah tut canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…