- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
7. gün yaptım çıkmadı canım bence yapma çıkmazsa üzersin kendini sık dişini :)Yarın değil öbür gun test gunum zaman geçmiyor dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi bugun 8. Gun idrar testinde çıkar mı acaba ?
ayyyyyy kuzucuklarınımı gördün canım çokkk sevindim maşallah maşallah sıra pıt pıt atışlarındaKızlar kese görmeye gıttım,keselerı gördüm geldım
Senin beta hcg değerlerin nasıldı canım ???Kızlar kese görmeye gıttım,keselerı gördüm geldım
Senin beta hcg değerlerin nasıldı canım ???
ayyyyyy kuzucuklarınımı gördün canım çokkk sevindim maşallah maşallah sıra pıt pıt atışlarında
Senin beta hcg değerlerin nasıldı canım ???
Aminnn canım o kadar meraktayım ki anlatamam:)Inşllh cnm,darısı sızın başınıza....atışlar 25 de ınşllh
baktım şimdi 4 hafta 6 gün çıktı benim senin sat tarihin neydi canım ???Son adet gununden hesaplıcakmısız gunu..5 hafta 5 gun' Muş benım
Tekrar hayırlı olsun Bende bunu merak ediyodum benimde 6+2 cikiyo son adet tarihine göre yarın olsa bende kese görsem çok heyecanliyimSon adet gununden hesaplıcakmısız gunu..5 hafta 5 gun' Muş benım
ayyy kuzum sende haber ver görünce emi merakta bırakma ,kendim görcekmişim kadar heyecanlandım şuan senin için :)Tekrar hayırlı olsun Bende bunu merak ediyodum benimde 6+2 cikiyo son adet tarihine göre yarın olsa bende kese görsem çok heyecanliyim
3ocak cnmbaktım şimdi 4 hafta 6 gün çıktı benim senin sat tarihin neydi canım ???
Tekrar hayırlı olsun Bende bunu merak ediyodum benimde 6+2 cikiyo son adet tarihine göre yarın olsa bende kese görsem çok heyecanliyim
Hayırlı olsun cnm...seninde guzel haberlerını alırız inşllhHepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekküraldım geldim keratayı (tek emriyo teyzeleri)..Dinleniyom şimdi biraz...muhtemelen deliler gibi belirtilere bakarım netten önümüzdeki 12 gün
hayırlısı olsun ,pozitif haberler almak ümidiyle hoşgeldiniz, :)Hepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekküraldım geldim keratayı (tek emriyo teyzeleri)..Dinleniyom şimdi biraz...muhtemelen deliler gibi belirtilere bakarım netten önümüzdeki 12 gün
Maşallah darısı bizlere inşallah:)
Hyirli olsun ta.anına erer iinşallahHepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekküraldım geldim keratayı (tek emriyo teyzeleri)..Dinleniyom şimdi biraz...muhtemelen deliler gibi belirtilere bakarım netten önümüzdeki 12 gün
Ayyyyyy....ne guzeeeel. Masallah..Kızlar kese görmeye gıttım,keselerı gördüm geldım