2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

endişelenme canım rahat ol inşallah herşey yolunda gidicek ve o güzel kızına kardeş gelicek:
Doktordan gelince haber ver lütfen durumu merakta bırakma...
ya çok erken diye oluşturmadım haftaya kontrole gitçem ondan sonra oluşturıyım dedim bende hem mutlu hemde çok endişeliyim

Evet canım bizler bir türlü bu endişe yumağından kurtulamıyoruz... Bhcg yükselmesi, kese, kalp atımı, ikili test, cinsiyet, üçlü test, şeker yüklemesi, ayyyy ne zaman doğacak endişesine kadar böyle gidiyor... Rabbim hepimizi bu yollardan sağlıkla ve hayırlısıyla geçirsin inşallah...

hosgeldim tatlim dondurulmuş embriyo cok kolaylık oluo 1 yada 2 kere dr agidersin canim kullannacagin ilaclarini verir bi de rahim kalinligi için cagirir hersey yolunda olursa bir de transfere bebeislerin için gidersin bu kadarcık hadi Allah kolaylık versin insallah

Bugün transferim varrrrrrrr....(heycan, heycan,heyyycaaannnnn
bebeisini al da gel tatlim asil heyecan simdi basliyacak bekle bekle bekle test gununu heyecan tavan yapacak

güzel haberlerle git gel amanda haftaya transfer olursun kiz demedi demeeeee

İnşallah canım inşallah... Bende kendimi iyice şartladım transfer için 18 Şubata, farklı bir tarih söylerse itiraz edermişimmm

bende dr. dan geldim adet olmama rağmen rahim duvarı incelmiş yumurtalıklar baskılanmış ilaçlara başlıyorum ayın 24 ünde ilk kontrolüm olacak hayırlısı inşallah

Amin.amin. hayirli olur insallah...herhangi belirtin var mi gerci erken daha ama...
Transfer gününden beri sürekli kasıklarda batma var bazende sol bacakta çekme oluyordu.. Dünden beri de göğüslerde sızı var.. Ama tabi bunlar belirti mi yoksa işlem ve ilaçlardan dolayı normal mi? Bilemiyorum.. Negatiften de yoruldum artık öyle bekliyorum test günümü..

[QUOT"amanda29, post: 39364870, member: 148166"] Tomiris , elif_su06 yarın test gününüz kızlar bir yaramazlık yapıp idrar testi yapmadınız di mi bu sabah [/QUOTE]
Hi...hi.. yok tabi ki yapmadim...bir gun olsada umudum beslensin diye...

Tahmin ederim ki 5 gun sonraya gun verirler sana... Rahim duvari da yeterinciye kadar kalinlasmistir insallah..

bende dr. dan geldim adet olmama rağmen rahim duvarı incelmiş yumurtalıklar baskılanmış ilaçlara başlıyorum ayın 24 ünde ilk kontrolüm olacak hayırlısı inşallah

Hayırlı olsun canım, inşallah yavruna kavuşmak için yaptığın son yolculuk olur...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh...

Beni de listeye eklerseniz sevinirim

Tabi eklerim memnuniyetle 1.sayfadaki bilgilerini yazarsan, Hoşgeldin...

[QUOT"amanda29, post: 39364870, member: 148166"] Tomiris , elif_su06 yarın test gününüz kızlar bir yaramazlık yapıp idrar testi yapmadınız di mi bu sabah
Hi...hi.. yok tabi ki yapmadim...bir gun olsada umudum beslensin diye...[/QUOTE]

Aferin arkadaşıma benim Yarın Allahın izni ile mutluluk sarhoşu olacağız ikiniz içinde...

Aferin arkadaşıma benim Yarın Allahın izni ile mutluluk sarhoşu olacağız ikiniz içinde...[/QUOTE]

Amin amin amin.. Allah hepinizden razi olsun kader arkadaslarim...

Burda cogu ayni belirtileri yasamis...ama bende hic olmadi..senin gibi bende iklimdeyim..bi tek migren atagim olmustu 5. ve 6.gunu o kadar...

hayirlisi olsun hakkında tatlim ins kontrolünde hersey daha da yolunda olur

Yarın değil öbür gun test gunum zaman geçmiyor dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi bugun 8. Gun idrar testinde çıkar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…