- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
Canım bugün adetimin 13.günü, Estrofem'inde 10.günü ve saat 16:00 da doktor randevum var. Bakalım rahim duvarı ne durumda ve herşey yolunda mı? Endişe etmekten gece hiç uyuyamadım... Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın...
Bu arada nerede bakayım senin hamilelik takvimin :)))))))))))))))
endişelenme canım rahat ol inşallah herşey yolunda gidicek ve o güzel kızına kardeş gelicek:
Doktordan gelince haber ver lütfen durumu merakta bırakma...
ya çok erken diye oluşturmadım haftaya kontrole gitçem ondan sonra oluşturıyım dedim bende hem mutlu hemde çok endişeliyim
Hadi hayirli olsun insallah pozitif sonuclansinBugün transferim varrrrrrrr....(heycan, heycan,heyyycaaannnnn
hosgeldim tatlim dondurulmuş embriyo cok kolaylık oluo 1 yada 2 kere dr agidersin canim kullannacagin ilaclarini verir bi de rahim kalinligi için cagirir hersey yolunda olursa bir de transfere bebeislerin için gidersin bu kadarcık hadi Allah kolaylık versin insallahKizlarr hepinize selam... 30 ocakta opu oldum ama ohss oldugum icin transferim marta ertelendi.. subat adetini gorup mart adetinden sonra da transferim olacak insallah ve nisana da mutlu son
Sizlere birsey sorcam, transferim ertelendi ya ilk adetini olunca bizi ara dediler ilac,hap icin. Opu ya kdr 3 gunde bir dr daydim kntrl icin, igneler de oldukca sisirmisti beni. Iki hafta izne ciktim rahat gidip geleyim diye isyerinde kimse bilmiyor. Simdi bu 2aylik surecte de surekli gidilip gelinicek mi,sizler oyle mi yaptiniz yani? Sıkıntı yasar miyim sizce? Ne yapildi o surecte tam olarak?
bebeisini al da gel tatlim asil heyecan simdi basliyacak bekle bekle bekle test gununu heyecan tavan yapacakBugün transferim varrrrrrrr....(heycan, heycan,heyyycaaannnnn
güzel haberlerle git gel amanda haftaya transfer olursun kiz demedi demeeeeeCanım bugün adetimin 13.günü, Estrofem'inde 10.günü ve saat 16:00 da doktor randevum var. Bakalım rahim duvarı ne durumda ve herşey yolunda mı? Endişe etmekten gece hiç uyuyamadım... Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın...
)
hosgeldim tatlim dondurulmuş embriyo cok kolaylık oluo 1 yada 2 kere dr agidersin canim kullannacagin ilaclarini verir bi de rahim kalinligi için cagirir hersey yolunda olursa bir de transfere bebeislerin için gidersin bu kadarcık hadi Allah kolaylık versin insallah
bebeisini al da gel tatlim asil heyecan simdi basliyacak bekle bekle bekle test gununu heyecan tavan yapacak
güzel haberlerle git gel amanda haftaya transfer olursun kiz demedi demeeeee
hadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider:)bende dr. dan geldim adet olmama rağmen rahim duvarı incelmiş yumurtalıklar baskılanmış ilaçlara başlıyorum ayın 24 ünde ilk kontrolüm olacak hayırlısı inşallah
Hayirli olur insallah..Bugün transferim varrrrrrrr....(heycan, heycan,heyyycaaannnnn
Transfer gününden beri sürekli kasıklarda batma var bazende sol bacakta çekme oluyordu.. Dünden beri de göğüslerde sızı var.. Ama tabi bunlar belirti mi yoksa işlem ve ilaçlardan dolayı normal mi? Bilemiyorum.. Negatiften de yoruldum artık öyle bekliyorum test günümü..Amin.amin. hayirli olur insallah...herhangi belirtin var mi gerci erken daha ama...
Canım bugün adetimin 13.günü, 'inde 10.günü ve saat 16:00 da doktor randevum var. Bakalım rahim duvarı ne durumda ve herşey yolunda mı? Endişe etmekten gece hiç uyuyamadım... Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın...
Bu arada nerede bakayım senin hamilelik takvimin :)))))))))))))))
bende dr. dan geldim adet olmama rağmen rahim duvarı incelmiş yumurtalıklar baskılanmış ilaçlara başlıyorum ayın 24 ünde ilk kontrolüm olacak hayırlısı inşallah
Beni de listeye eklerseniz sevinirim
Hi...hi..
Hayırlı olsun canım, inşallah yavruna kavuşmak için yaptığın son yolculuk olur...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahhh...
Tabi eklerim memnuniyetle 1.sayfadaki bilgilerini yazarsan, Hoşgeldin...
Hi...hi..yok tabi ki yapmadim...bir gun olsada umudum beslensin diye...
Burda cogu ayni belirtileri yasamis...ama bende hic olmadi..senin gibi bende iklimdeyim..bi tek migren atagim olmustu 5. ve 6.gunu o kadar...Transfer gününden beri sürekli kasıklarda batma var bazende sol bacakta çekme oluyordu.. Dünden beri de göğüslerde sızı var.. Ama tabi bunlar belirti mi yoksa işlem ve ilaçlardan dolayı normal mi? Bilemiyorum.. Negatiften de yoruldum artık öyle bekliyorum test günümü..
hayirlisi olsun hakkında tatlim ins kontrolünde hersey daha da yolunda olurbende dr. dan geldim adet olmama rağmen rahim duvarı incelmiş yumurtalıklar baskılanmış ilaçlara başlıyorum ayın 24 ünde ilk kontrolüm olacak hayırlısı inşallah
Sevindim senin icin tomiris.ins bendede olmazbidaha ki aya