2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Bende Varım cnm YAŞ 38

Selaaam...[/QUOTE]
Tomiris sende bahçeci umutta mi yaptirdin.sanki öyle gördüm listede. bende orada yaptirdim selen hanima.acaba aynı gün yaptirmis olabilurmiyiz.bende sonucumu 10subat ta alacağım.acaba transfer sirasinda gördüğüm bayanmisin merak ettim :)

[QUOTE="gokyuzun, post: 39304303, member: 623beydaam...[/QUOTE]
Tomiris sende bahçeci umutta mi yaptirdin.sanki öyle gördüm listede. bende orada yaptirdim selen hanima.acaba aynı gün yaptirmis olabilurmiyiz.bende sonucumu 10subat ta alacağım.acaba transfer sirasinda gördüğüm bayanmisin merak ettim :)[/QUOTE]
Evet orda yaptirdim selen hn doktorum..benle ayni saatlerde iki bayan daha vardi..simdi bende sizi merak ettim...

[QUOTE="gokyuzun, post: 39304303, member: 623beydaam...
Tomiris sende bahçeci umutta mi yaptirdin.sanki öyle gördüm listede. bende orada yaptirdim selen hanima.acaba aynı gün yaptirmis olabilurmiyiz.bende sonucumu 10subat ta alacağım.acaba transfer sirasinda gördüğüm bayanmisin merak ettim :)[/QUOTE]
Evet orda yaptirdim selen hn doktorum..benle ayni saatlerde iki bayan daha vardi..simdi bende sizi merak ettim...[/QUOTE]
Ben ogleden sonra saat bir-iki gibi yaptirdim.ogleden sonra ilk giren bendim.benden sonra koridorda bekleyen bayan 40 yaslarindaydi .gecmis olsun demisti.hatta ayni odadaydik ordada embriyolog 40yasindasiniz diye soylemisti orda duyduydum.kac hucreli gibi sorular sormustu.aAçık bayandi.sbayandi.sizmisiniz bilemiyorum :)

Evet orda yaptirdim selen hn doktorum..benle ayni saatlerde iki bayan daha vardi..simdi bende sizi merak ettim...[/QUOTE]
Ben ogleden sonra saat bir-iki gibi yaptirdim.ogleden sonra ilk giren bendim.benden sonra koridorda bekleyen bayan 40 yaslarindaydi .gecmis olsun demisti.hatta ayni odadaydik ordada embriyolog 40yasindasiniz diye soylemisti orda duyduydum.kac hucreli gibi sorular sormustu.aAçık bayandi.sbayandi.sizmisiniz bilemiyorum :)[/QUOTE]
31 ocak gunu dimi?

Ben ogleden sonra saat bir-iki gibi yaptirdim.ogleden sonra ilk giren bendim.benden sonra koridorda bekleyen bayan 40 yaslarindaydi .gecmis olsun demisti.hatta ayni odadaydik ordada embriyolog 40yasindasiniz diye soylemisti orda duyduydum.kac hucreli gibi sorular sormustu.aAçık bayandi.sbayandi.sizmisiniz bilemiyorum :)[/QUOTE]
Zayifim...bizimle bi bayan daha vardi..ben koridordayken biri transferden cikarken tebessum ettiydik birbirimize...

Zayifim...bizimle bi bayan daha vardi..ben koridordayken biri transferden cikarken tebessum ettiydik birbirimize...[/QUOTE]
29 subat persembe günü yaptirdim.cikarken o bayana tebessüm ettim ama benim dedigim bayan az kilolu gibiydi.neyse senin tarih 31 ise değilsin :)hayirli olsun hayirlisi olsun hakkınızda. .

Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim.
beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya.
Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum

Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın... [/QUOTE]

[/QUOTE]

Âmin canım,hayırl olsun cok sevindimtebrık ederım senı guzel anne...maşallah Bahceci Fulya kızları tam gaz gıdıyoruz ,pozıtıf pozıtıf....darısı Butun guzel annelerın basına

[/QUOTE]
hadi gozun aydin canim darisi bizlere olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh

[/QUOTE]
Maşallah ne güzel haber,Rabbim kucağına almayi nasip etsin,kacinci gün test yaptin değerin kacti

Arkadaslar çok Üzgünüm sali günü test yapacagim ama bugun adet olcakmisim gibi belirtiler vavar.sizlerdede varmi.cok Üzgünüm. ..

OTE="gokyuzun, post: 39307045, member: 623719"]Zayifim...bizimle bi bayan daha vardi..ben koridordayken biri transferden cikarken tebessum ettiydik birbirimize...[/QUOTE]
29 subat persembe günü yaptirdim.cikarken o bayana tebessüm ettim ama benim dedigim bayan az kilolu gibiydi.neyse senin tarih 31 ise değilsin :)hayirli olsun hayirlisi olsun hakkınızda. .[/QUOTE]
Ami
hadi gozun aydin canim darisi bizlere olsun insallahhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]

Gozün aydıııın... Allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin

[/QUOTE]

Gozün aydıııın... Allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin Darısı da bizlerin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…