Hayirli olsun insallah tamamina ersinKizlar bugun buzdan bebeklerimi aldim geldim icim kipir kipir olmasi gerekirken anlamsiz bir huzun srdi her yanimi dokunsalar aglayacak gibiyim sanki bebekletim tutunamadi gibi hissediyorum
Bende Varım cnm YAŞ 38
Tomiris sende bahçeci umutta mi yaptirdin.sanki öyle gördüm listede. bende orada yaptirdim selen hanima.acaba aynı gün yaptirmis olabilurmiyiz.bende sonucumu 10subat ta alacağım.acaba transfer sirasinda gördüğüm bayanmisin merak ettim :)[/QUOTE][QUOTE="gokyuzun, post: 39304303, member: 623beydaam...
Evet orda yaptirdim selen hn doktorum..benle ayni saatlerde iki bayan daha vardi..simdi bende sizi merak ettim...Tomiris sende bahçeci umutta mi yaptirdin.sanki öyle gördüm listede. bende orada yaptirdim selen hanima.acaba aynı gün yaptirmis olabilurmiyiz.bende sonucumu 10subat ta alacağım.acaba transfer sirasinda gördüğüm bayanmisin merak ettim :)
Zayifim...bizimle bi bayan daha vardi..ben koridordayken biri transferden cikarken tebessum ettiydik birbirimize...[/QUOTE]Ben ogleden sonra saat bir-iki gibi yaptirdim.ogleden sonra ilk giren bendim.benden sonra koridorda bekleyen bayan 40 yaslarindaydi .gecmis olsun demisti.hatta ayni odadaydik ordada embriyolog 40yasindasiniz diye soylemisti orda duyduydum.kac hucreli gibi sorular sormustu.aAçık bayandi.sbayandi.sizmisiniz bilemiyorum :)
[/QUOTE]Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim.
beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya.
Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum
Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın...
[/QUOTE]Slm kizlar
Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum
[/QUOTE]Slm kizlar
Saol canım bilgi için hepinizi tebrik ediyorum...Benim Mustafa Bahceci 'dı canım
canim belirti derken neler hissediosunArkadaslar çok Üzgünüm sali günü test yapacagim ama bugun adet olcakmisim gibi belirtiler vavar.sizlerdede varmi.cok Üzgünüm. ..
[/QUOTE]Slm kizlar
Karnimda ve kasikta hafif ağrı. sirtimda titreme üşüme. moralim çok bozuk kizlarcanim belirti derken neler hissediosun
canim kanama olmadigig surece gebelik belirtileri de ayni bitanem kacinci gunun bugun?Karnimda ve kasikta hafif ağrı. sirtimda titreme üşüme. moralim çok bozuk kizlar