- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
Canım neden tek emriyo transfer edicekler neden 2 değil???Çok tesekkürler ıyı niyetlerin için...
Hayır canım, ilk tedavim taze embriyolarla oldu, kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi mini tüp denedik, 3 embriyo oluştu, donduruldular, 1'i transfer edilkecek bakalım..
Senin yaşın iyiymiş canım..Bu tüp bebek işinde işinde 38 ile 40 arasında sanki 2 yıl değil, 10 yıl varmış gibi fark ediyo maalesef... Ama olsun bindik bir alamate, gidiyoruz kıyamete...
Bu arada bende izmirliyim sen sanırım kentte yaptırıcaksın ...Canım neden tek emriyo transfer edicekler neden 2 değil???
Çok tesekkürler ıyı niyetlerin için...
Hayır canım, ilk tedavim taze embriyolarla oldu, kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi mini tüp denedik, 3 embriyo oluştu, donduruldular, 1'i transfer edilkecek bakalım..
Senin yaşın iyiymiş canım..Bu tüp bebek işinde işinde 38 ile 40 arasında sanki 2 yıl değil, 10 yıl varmış gibi fark ediyo maalesef... Ama olsun bindik bir alamate, gidiyoruz kıyamete...
Eşim tek embriyo istedi, ben de zorlamadım, ikiz zor olur diyo, olursa tabiiiBu arada bende izmirliyim sen sanırım kentte yaptırıcaksın ...
Anladım canım hayırlısı olsun olur inşallah .Ben ege üniversitesinde yaptırdım canım benim doktorum Rafael Leviydi onun sayesinde egede başladık gerçi şimdi oda ayrıldı hastaneden ama dondurulmuşlarım orada diye orada devam ettim bende.Eşim tek embriyo istedi, ben de zorlamadım, ikiz zor olur diyo, olursa tabiii
Israel bey kentten ayrıldı canım, özel muayenehanesine gidiyorum, işlemleri irenbede yapıyor. Sen izmirde nereye gidiyorsun?
Hos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..
Canım hayırlısı olsun öyle düşünme iyi düşün iyi olsun umarım sonuna kadar seninle olurlar ...Kizlar bugun buzdan bebeklerimi aldim geldim icim kipir kipir olmasi gerekirken anlamsiz bir huzun srdi her yanimi dokunsalar aglayacak gibiyim sanki bebekletim tutunamadi gibi hissediyorum
Kızlar bugünaansefrimin 9. Günü ve ha regl oldum ha olucam şeklinde kasıklarım ağrıyo zaten adet günümde geldi.Sizdede böyle oldumu hiç artık hiç umudumda kalmadı...
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canımHos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..
Ya benimde yarın adet günüm offff... bazen kullandığım bi grip ilacı antibiyotik bile geciktirebiliyo ama bunlar geciktirirmi inan bilmiyorum... ama şunuda biliyorum kimİlerinde hiç ağrı olmadan tutuyo kimindeyse sancılı yani elde var yine kocaman bi SIFIR canım....Yaa bende bunu merak ediyorum..benim de yarin adet gunum fakat agri felan yok zaten hic bi belirti yok deyip duruyorum burda... Ben asil baska bisi soracam transfer sonrasi kullandigimiz ilaclar adet geciktitici etkisi var midir???
Rafael Levi, ben üniversitedeyken bizim medikoda da çalışmıştı, bir kez gitmiştim taa 20 yıl önceAnladım canım hayırlısı olsun olur inşallah .Ben ege üniversitesinde yaptırdım canım benim doktorum Rafael Leviydi onun sayesinde egede başladık gerçi şimdi oda ayrıldı hastaneden ama dondurulmuşlarım orada diye orada devam ettim bende.
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canım
Ya benimde yarın adet günüm offff... bazen kullandığım bi grip ilacı antibiyotik bile geciktirebiliyo ama bunlar geciktirirmi inan bilmiyorum... ama şunuda biliyorum kimİlerinde hiç ağrı olmadan tutuyo kimindeyse sancılı yani elde var yine kocaman bi SIFIR canım....
Aaaaa öylemi canım ben kendisinden memnunum iyi bir dr. Kendisi ne zaman arasam yardımcı olur.Seninde ilk değilmiş umraım bu sefer son olur canım.İsrael Beyinde adını çok duydum ama hiç gitmedim....Rafael Levi, ben üniversitedeyken bizim medikoda da çalışmıştı, bir kez gitmiştim taa 20 yıl önce
Sonra, geçen transferim özel ege tüp bebekte oldu, israel bey kentten yeni ayrılmıştı, orda yaptı işlemi, yıllar sonra orda gördüm rafael beyi, transferime girdi, ultrasonla o gösterdi bebeklerimi
Ya korkudan yüzüstü yatamıyorumki hep yan yatıyorum zarar verirmiyim diye iyice paranoyak oldum:)Ben bide hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum göbeğim morardı iğne yerlerimde feci sızlıyo...Yuzustu yatmayi denedin mi hic transfer gununden beri.. Bugun igne yaptiriken yuzustu yattiydim sanki gobek bagimin etrafinda dugum gibi bisi hissettim.
Hayırlı olsun canım,sendende güzel haberler alırız inşllhKizlar bugun buzdan bebeklerimi aldim geldim icim kipir kipir olmasi gerekirken anlamsiz bir huzun srdi her yanimi dokunsalar aglayacak gibiyim sanki bebekletim tutunamadi gibi hissediyorum
Gül gülPuhahayyy ay hic gulecegimyoktu...Allah seni de guldursun..
Umarım canım, hepimiz için son olur, hepimiz kavuşuruz yavrularımıza...Aaaaa öylemi canım ben kendisinden memnunum iyi bir dr. Kendisi ne zaman arasam yardımcı olur.Seninde ilk değilmiş umraım bu sefer son olur canım.İsrael Beyinde adını çok duydum ama hiç gitmedim....