2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kızlar bugün test yaptirdim maalesef sonuc negatif rabbim sizlere pozitif nasip etsin inşallah: ((

ayyyy canim yaaa, hayirlisi olsun hakkında varmi başka dondmus embrion?

Sağolun kizlar rabbime cok sukur 2. Denemeden 16 aylik bi yavrum var belki bu kardes gelir dedik ama gelmedi allah ona saglik versin inşallah.yok canım 3 dondurulmuş vardi 2 si bozuldu biri transfer oldu kalmadi artik nasip kısmet

Sağolun kizlar rabbime cok sukur 2. Denemeden 16 aylik bi yavrum var belki bu kardes gelir dedik ama gelmedi allah ona saglik versin inşallah.yok canım 3 dondurulmuş vardi 2 si bozuldu biri transfer oldu kalmadi artik nasip kısmet

Ne guzel Allah bağışlasın canım, yavrun varmış

Canim sukurler olsun ki evladimiz var onlar bizler icin teselli oluo benimde 2 aydir olumsuz olunca yavrum sayesinde toparlandim Rabbime sonsuzlarca kez hamd olsun insallah bu sefer pozitifi de nasip eder Rabbim de yuzumuz tekrar guler
Silbastan yaparsin insallah bitanem uzulmemek elde deil biliorum cunku ,Allahin vardir bildigi deyip onumuze bakioruz hep...

Ayy üzüldün canım ama hayırlısı Allah evladına sağlık sıhhat versin bahtını güzel yapsın inşallah zamanı gelincede kardeş nasip etsin.
Bende şuan çok korkuyorum testi yaptırmaya

Kızlar, gebelik testine kadar 12 gün boyunca kullandığımız ilaçlar adet gecikmesine yol açıyor mu? Normalde bugün adet günüm fakat görmedim.. teste 4 günüm var ve adetim gecikti... bu gecikmeyi gebelik olarak umutlanabilir miyim... bilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…