Bugün 10.gunum.canim kanama olmadigig surece gebelik belirtileri de ayni bitanem kacinci gunun bugun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 10.gunum.canim kanama olmadigig surece gebelik belirtileri de ayni bitanem kacinci gunun bugun?
maşallah canim sonucun bellidir hemen hemen kan testin ne zamanBugün 10.gunum.
Bu salı günü .aslinda tranfer gunumle beraber 11.gunum bugün.maşallah canim sonucun bellidir hemen hemen kan testin ne zaman
Benimde 10. Gün ve aynı ağrılar var bendede canım yarın test yaptırıcamBugün 10.gunum.
hakkında hayirlisi olsun canim müjdeli haberini vermek nasip olur insallahBu salı günü .aslinda tranfer gunumle beraber 11.gunum bugün.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini aliriz insallah canım. bende de moral sıfır olduBenimde 10. Gün ve aynı ağrılar var bendede canım yarın test yaptırıcam
Aminnn canım sen ne zaman yaptırcaksın testi???Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini aliriz insallah canım. bende de moral sıfır oldu
Salı günü yaptiracagim canimAminnn canım sen ne zaman yaptırcaksın testi???
Kızlar bugün test yaptirdim maalesef sonuc negatif rabbim sizlere pozitif nasip etsin inşallah: ((
Sağolun kizlar rabbime cok sukur 2. Denemeden 16 aylik bi yavrum var belki bu kardes gelir dedik ama gelmedi allah ona saglik versin inşallah.yok canım 3 dondurulmuş vardi 2 si bozuldu biri transfer oldu kalmadi artik nasip kısmet
Canim sukurler olsun ki evladimiz var onlar bizler icin teselli oluo benimde 2 aydir olumsuz olunca yavrum sayesinde toparlandim Rabbime sonsuzlarca kez hamd olsun insallah bu sefer pozitifi de nasip eder Rabbim de yuzumuz tekrar gulerSağolun kizlar rabbime cok sukur 2. Denemeden 16 aylik bi yavrum var belki bu kardes gelir dedik ama gelmedi allah ona saglik versin inşallah.yok canım 3 dondurulmuş vardi 2 si bozuldu biri transfer oldu kalmadi artik nasip kısmet
Ayy üzüldün canım ama hayırlısı Allah evladına sağlık sıhhat versin bahtını güzel yapsın inşallah zamanı gelincede kardeş nasip etsin.Sağolun kizlar rabbime cok sukur 2. Denemeden 16 aylik bi yavrum var belki bu kardes gelir dedik ama gelmedi allah ona saglik versin inşallah.yok canım 3 dondurulmuş vardi 2 si bozuldu biri transfer oldu kalmadi artik nasip kısmet
bende bugün çok uzgundum suan biraz daha iyiyin.iyiyin.karnim adet agrisi gibi ağrıdı. korktum bende çok. testimi salı günü yaptiracagim insallah tutunurlar banaKızlar aşırı derecede bel ve kasığım ağrıyor,çok korkuyorum önceden hafifti benim gibi yaşayan varmı
Off canim Rabbim sabırlar versin,çok üzgünümKızlar bugün test yaptirdim maalesef sonuc negatif rabbim sizlere pozitif nasip etsin inşallah: ((
Kızlar aşırı derecede bel ve kasığım ağrıyor,çok korkuyorum önceden hafifti benim gibi yaşayan varmı