2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

_su06, post: 39257484, member: 481343"]UOTE="gunay79, post: 39249520, member: 547790"]Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....

İnşallah transfer im yapıldı cok şükür bugün 4. Günüm[/QUOTE]
Transferiniz hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz rahat olun bol bol dinlenin ananas ve nar yiyin mutlaka sonucu haber verirseniz sevinirim hayırlısı olsun....[/QUOTE]

Ananas degince aklima geldi kizlar.. Bi yerde okumustum ananasin dusuk yaptigini bi de maydonozun.. yanlis anlamayin lutfen bu dogru ise dikkat edelim diye...ben de ogrendigimde sasirmistim.. Galiba bazi meyveler dusuk yapan hormonu besliyo..

İnşallah transfer im yapıldı cok şükür bugün 4. Günüm
Transferiniz hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz rahat olun bol bol dinlenin ananas ve nar yiyin mutlaka sonucu haber verirseniz sevinirim hayırlısı olsun....[/QUOTE]

Ananas degince aklima geldi kizlar.. Bi yerde okumustum ananasin dusuk yaptigini bi de maydonozun.. yanlis anlamayin lutfen bu dogru ise dikkat edelim diye...ben de ogrendigimde sasirmistim.. Galiba bazi meyveler dusuk yapan hormonu besliyo..[/QUOTE]
Ben ilk denememde çok ananas yedim ve kimyasal gebelik oldu etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer her zamanki beslenmem gibi sadece çay kahve içmiyorum okadar

Canım ben sordum jele başlayana kadar ilişkinin zararı yok dedi vajinal jele transferden 5 gun once başladım o zamana kadarda ilşki serbestti vsjinal jelle ilşki olmaz dedi

[Ben="fluuu, post: 39293120, member: 318875"]Transferiniz hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz rahat olun bol bol dinlenin ananas ve nar yiyin mutlaka sonucu haber verirseniz sevinirim hayırlısı olsun....[/QUOTE]

Ananas degince aklima geldi kizlar.. Bi yerde okumustum ananasin dusuk yaptigini bi de maydonozun.. yanlis anlamayin lutfen bu dogru ise dikkat edelim diye...ben de ogrendigimde sasirmistim.. Galiba bazi meyveler dusuk yapan hormonu besliyo..[/QUOTE]
Ben ilk denememde çok ananas yedim ve kimyasal gebelik oldu etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer her zamanki beslenmem gibi sadece çay kahve içmiyorum okadar[/QUOTE]
Transferiniz hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz rahat olun bol bol dinlenin ananas ve nar yiyin mutlaka sonucu haber verirseniz sevinirim hayırlısı olsun....

Gebeligi ve kisirligi nerdeyse hormonlar yonetiyormus..o yuzden hormonlarimizin seviyesini sarsacak yiyicekleri bilmemizde fayda var..mesela ada cayi simdi tam hangi hormonu yukselttigini hatirlamiyorum ama yumurtalikta kist olusumuna sebep oluyormus..

Son düzenleme:
Canım, beni de ekler misin listemize? Yaş 40 (oha ne yaşlı demeyin ayıp bak)
izmir, israel aruh doktorum. Son adet tarihim:20 ocak transfer tarihim: 11 şubat. Tek embriyo transfer edilecek...teşekkürler

Canım, beni de ekler misin listemize? Yaş 40 (oha ne yaşlı demeyin ayıp bak)
izmir, israel aruh doktorum. Son adet tarihim:20 ocak transfer tarihim: 11 şubat. Tek embriyo transfer edilecek...teşekkürler
hsgeldin canim tedavinde hayirli olsun

[QUOTE="sebocek, post: 39295498, member: 77benCanım, beni de ekler misin listemize? Yaş 40 (oha ne yaşlı demeyin ayıp bak)
izmir, israel aruh doktorum. Son adet tarihim:20 ocak transfer tarihim: 11 şubat. Tek embriyo transfer edilecek...teşekkürler[/QUOTE]
Hos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..

Hos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..[/QUOTE]

Bende Varım cnm YAŞ 38

Kızlar bugün transefrimin 9. Günü ve ha regl oldum ha olucam şeklinde kasıklarım ağrıyo zaten adet günümde geldi.Sizdede böyle oldumu hiç artık hiç umudumda kalmadı...

hsgeldin canim tedavinde hayirli olsun
Çok tesekkürler ıyı niyetlerin için...

Hayırlısı olsun canım ilk denemenmi ???
Hayır canım, ilk tedavim taze embriyolarla oldu, kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi mini tüp denedik, 3 embriyo oluştu, donduruldular, 1'i transfer edilkecek bakalım..

Senin yaşın iyiymiş canım..Bu tüp bebek işinde işinde 38 ile 40 arasında sanki 2 yıl değil, 10 yıl varmış gibi fark ediyo maalesef... Ama olsun bindik bir alamate, gidiyoruz kıyamete...

Hos geldin yasdasim... Yalniz degilmisim..[/QUOTE]
Iki nine birbirimize destek oluruz artık canım

Kızlar bugün transefrimin 9. Günü ve ha regl oldum ha olucam şeklinde kasıklarım ağrıyo zaten adet günümde geldi.Sizdede böyle oldumu hiç artık hiç umudumda kalmadı...
oyle olabilio tatlim adet belirtileri ile ayni gebelik belirtileri mecburen beklemek zorundasin tatlim

Merak etme aynısı Banada oldu adet olacağımı sanarak tuvalete kosuyordum çok şükür olmadım hala da ara ara kasiklarum ağrıyor moralini bozma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…