- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
Canım benim de 6. Günüm bel ağrısı yok ama adet olacakmisim gibi kasık ağrım var bacaklarimda da ağrı var
Bende bunu merak ediyorum canım bilen varmı kızlar?????
CANIM BAZI ARKADASLARDAN DUYDUGUMA GORE YAPIOMUS 4-5 GN SONRA ADET OLANLARI GORDUM
CANIM BAZI ARKADASLARDAN DUYDUGUMA GORE YAPIOMUS 4-5 GN SONRA ADET OLANLARI GORDUM
yapma yaaa... Ama tutanlarinda zaten ne o donemde ne ilaclari birakinca adeti gelmiyo dimi..
Bad: 39315117 .!.:Tutulduklarında ilaçlara devam ediyoruz cnm,bırakmıyoruz
Canım biz bu durumu gebeliğe yormayalım bu durumda....cahillik bu olmali ...oyle mi? ben nedense ilaclar teste kadar zannettim..
TUTUNMA OLDUYSA KANAMAN OLMUO CANIM ILACLARINIDA DR UN BELIRLIO HANGISI BIRAKMAN GEREKIRSEyapma yaaa... Ama tutanlarinda zaten ne o donemde ne ilaclari birakinca adeti gelmiyo dimi..
Canım biz bu durumu gebeliğe yormayalım bu durumda....
Kan gelmedıgı sürece sorun yok yokmuş....ben elevit,omega3. Coraspirin ve jele devam edıyorum...TUTUNMA OLDUYSA KANAMAN OLMUO CANIM ILACLARINIDA DR UN BELIRLIO HANGISI BIRAKMAN GEREKIRSE
Artık son saatler ya geçmiyo iyice gerildim bi yandan kasıklarım ağrıyo bi yandan acaba tutunmuşmudur umudu offffffBenim,kasık bel ağrım cok olmuştu....hatta dr'um oturma hareket et demişti ,oturmadım evde her işimi yaptım..sadece ağır kaldırmadım....transferden sonra eve geldıgımde cay demleyıp bıle ıctım,mutfakta her işimi yaptım..Kafamı cok takmadı,kımseyı toplamadım başıma,rahat olmuştum...
Artık son saatler ya geçmiyo iyice gerildim bi yandan kasıklarım ağrıyo bi yandan acaba tutunmuşmudur umudu offffff
Saol canım desteğin için umarım öyledir....Bana dr'um ağrıdığında yerleşme ağrısı olabılır ...oturma yuru demiştı cnm....rahat tut içini
İnşllh seninle bebişlerin cnm ...salla takma öyle hersyi...sen iyi tutmuşsun kendını ben 2 kere evde test yapmıştımSaol canım desteğin için umarım öyledir....
Eeee testler pozitif çıktımı peki????İnşllh seninle bebişlerin cnm ...salla takma öyle hersyi...sen iyi tutmuşsun kendını ben 2 kere evde test yapmıştım
EvetEeee testler pozitif çıktımı peki????
ıgne cok yakıyor ya bıde hergun test gunune kadar gebelık olursa 3 ay devammış ıgneye hayırlısı olsun ınsallahYabancı forumlara baktım...Transfer sonrası progesterona devam ettikçe adet olmuyormuşuz, gebelik
olsa da oLmasa da. Test sonucuna göre ilaçlara devam ediyormuşuz...
Bu da linki, baya faydalı bilgiler var bizler için..
http://www.montereybayivf.com/infertility-services/ivf-process/after-your-ivf-procedure/
Hangi günlerde yaptın canım