- 31 Mart 2014
- 191
- 108
- 35
Oldum oldum.6 ocakta.bakalım nolacak.15 ocak test günümtransfer oldun mu canim?
transferin hayirli olsun canim bebeiisin simsiki tutunsun sana inşallah ,benimde cumartesi nasip olursa transferim.Oldum oldum.6 ocakta.bakalım nolacak.15 ocak test günüm
dondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?
canim eeger 28 ocak ilk adet gunun olursa rahim kalinlasinda,kan tahlilindede da herhangi sikintin olmazsa Allah nasip ederse 15,16,17 subat transferin olur soylede hesaplanio ovulasyon dan 6-7 gun sonra transfer oluoEvet canım ilk olacak inşallah da son olur... 2.normal tüp denemem var ama dondurulmuş konusunda bilgim sıfır...
Bende aklımda bir takvim oluşturmak istiyorum da o nedenle sordum... Senin verdiğin bilgilere göre ortalama takvimim bu
28 Ocak da Adet olsam
17 Şubat da Transferim
28 Şubat da Test tarihim
Sanki bu tarihler kesin olsa daha rahat edecekmişim gibi geliyor... Belirsizlik beni mahvediyor...
GuNaYdinLar canlar,Günaydın İzmir, Antalya, Yurtdışı, Bursa, İstanbul, Malatya....
E eskisehir ,gulse29mart test tarihiniz yaklaştı... Heyecan durumu nasıl
M mhtpfth canım dün transferin gerçekleşti mi? nasıl geçti? kaç embriyo konuldu? Kızzz bir bilgi verde ufkumuz açılsın
EsEs50 seninde inşallah yarın transferin çok ama çok iyi geçer... Bebişini/bebişlerini sıcacık göbişine alırsın ve bir daha da ayrılmazsınız inşallah...
Bak bunları yazdıkça bana daha da heyecan basıyor... Bu gidişle Ocak sonunu göremeyeceğim sanırım
hangi merkezde tedavi goruyorsun ikimizinde pazartesi kontrolu bakalim belki ayni gun transferimiz olur hayilisi ilk tedavinmiBnm de önümüzdeki hafta dondurulmus transferim olacak ptesi kontrole gidip transfer gününü alacagiz nötr um sanki bisey hissedemiyrm
Walla bi umutsuzlluk düşüyo içime bi umut.gün yaklaştıkça farklı hallere giriyorum.korkumu heyecan mı bilmiyorum.ama bişeyi cok iyi biliyorum ANNE OLMAK İSTİYORUMGünaydın İzmir, Antalya, Yurtdışı, Bursa, İstanbul, Malatya....
E eskisehir ,gulse29mart test tarihiniz yaklaştı... Heyecan durumu nasıl
M mhtpfth canım dün transferin gerçekleşti mi? nasıl geçti? kaç embriyo konuldu? Kızzz bir bilgi verde ufkumuz açılsın
EsEs50 seninde inşallah yarın transferin çok ama çok iyi geçer... Bebişini/bebişlerini sıcacık göbişine alırsın ve bir daha da ayrılmazsınız inşallah...
Bak bunları yazdıkça bana daha da heyecan basıyor... Bu gidişle Ocak sonunu göremeyeceğim sanırım
Kızlar bu benim bebeğim En altta embriyonun altında %81 %71 yazıyo.bilen warsa bana acıklayabilirmi acaba.doktorun tüm dediklerini heyecanla unuttum ben.aranızda bilen warsa eger bana acıklayabilirmi lütfen Eki Görüntüle 1367545
İnan şuanda cok mutlu oldum.inşallah bebeğim tutunur.herkesin bebeği tutunur.hepimiz sağlıklı sıhatli bebeğimizi kucağımıza alırız.allahım dualarımızı kabul etsin inşallahCanımm hadi hayırlısı :)
bebeişin sana sıkı sıkı tutunur inş. d5AAB yazıyor. süperrr. 5.gün AAB kalite 1.kalite blast demekki. Rabbim emeğini boşa çıkarmasın sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.
BENİM EKİM AYINDA DONDURULMUŞUM 20 KÜSÜR GÜNDE OLDU DR. BU NORMAL BİR ADET DÖNEMİ DEĞİL YAPAY DEDİ O YÜZDEN SÜRESİ ÖNEMLİ DEĞİL RAHİM KALINLAŞTIMI TRANSFER OLUYORdondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?
evet canim adeti duzenli kişilerde bu günlerde oluo genellikle ,BENİM EKİM AYINDA DONDURULMUŞUM 20 KÜSÜR GÜNDE OLDU DR. BU NORMAL BİR ADET DÖNEMİ DEĞİL YAPAY DEDİ O YÜZDEN SÜRESİ ÖNEMLİ DEĞİL RAHİM KALINLAŞTIMI TRANSFER OLUYOR
YOK CANIM KİMYASAL OLDUevet canim adeti duzenli kişilerde bu günlerde oluo genellikle ,
ekimde transferin olmuş peki sen hamile misin ?