2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

dondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?

Evet canım ilk olacak inşallah da son olur... 2.normal tüp denemem var ama dondurulmuş konusunda bilgim sıfır...
Bende aklımda bir takvim oluşturmak istiyorum da o nedenle sordum... Senin verdiğin bilgilere göre ortalama takvimim bu
28 Ocak da Adet olsam
17 Şubat da Transferim
28 Şubat da Test tarihim
Sanki bu tarihler kesin olsa daha rahat edecekmişim gibi geliyor... Belirsizlik beni mahvediyor...

NICK_______ YAŞ___MERKEZ________BAT_______TRANSFER____TEST____SONUÇ

1
Eskisehir______30____Özel İzmir_________19 Aralık_____02 Ocak________14 Ocak

2 Gulse29mart___25____Antalya___________16 Aralık______06 Ocak________15 Ocak

3
Mhtpfth______29____İzmir EuroFertil_____22 Aralık______08 Ocak

4
EsEs50_______28____Yurtdışı___________22 Aralık______10 Ocak

5
Ersu_________28____Bursa Art__________26 Aralık

6 Umutt88______26____PembeMavi Bursa____28 Aralık

7 Umutlugirl_____30____Bahçeci Fulya_______02 Ocak____19 Ocak

8 Biyologmerve___28____Bahçeci Fulya_______05 Ocak

9 Nurse51_______28____Bursa Acıbadem______06 Ocak

10 Melegimgelsin__29____Malatya Doğu Fertil___10 Ocak

11 Elif_su06______33____Malatya F.Ersen______20 Ocak

12 Amanda29_____34____Memorial Şişli_______28 Ocak

Günaydın İzmir, Antalya, Yurtdışı, Bursa, İstanbul, Malatya....

E eskisehir , gulse29mart test tarihiniz yaklaştı... Heyecan durumu nasıl
M mhtpfth canım dün transferin gerçekleşti mi? nasıl geçti? kaç embriyo konuldu? Kızzz bir bilgi verde ufkumuz açılsın

EsEs50 seninde inşallah yarın transferin çok ama çok iyi geçer... Bebişini/bebişlerini sıcacık göbişine alırsın ve bir daha da ayrılmazsınız inşallah...

Bak bunları yazdıkça bana daha da heyecan basıyor... Bu gidişle Ocak sonunu göremeyeceğim sanırım

canim eeger 28 ocak ilk adet gunun olursa rahim kalinlasinda,kan tahlilindede da herhangi sikintin olmazsa Allah nasip ederse 15,16,17 subat transferin olur soylede hesaplanio ovulasyon dan 6-7 gun sonra transfer oluo

GuNaYdinLar canlar,
yârin transferim var heyecanlaniommm ki sorma gecen ay negatif aldigimdan böyle boşlukta gibiyim canim
InsAllah yârin transferim güzel geçer bebeisimi alir gelirim eve yârin sabah ariyacaklar bakalim randevum 10.30 da ,düşündükçe heyecan yapiommmmm

Hayirli cumalar bende ocak da dondurulmus transferi olacagim 33 yasindayim bahceci fulya mustafa beyin hastasiyim adet tarihim 29 aralik su an ilaclarimi kullaniyorum listeye benide eklersen sevinirim 12 ocakta kontrolum var hepimiz pozitifi gorelim insallah

Bnm de önümüzdeki hafta dondurulmus transferim olacak ptesi kontrole gidip transfer gününü alacagiz nötr um sanki bisey hissedemiyrm

Bnm de önümüzdeki hafta dondurulmus transferim olacak ptesi kontrole gidip transfer gününü alacagiz nötr um sanki bisey hissedemiyrm
hangi merkezde tedavi goruyorsun ikimizinde pazartesi kontrolu bakalim belki ayni gun transferimiz olur hayilisi ilk tedavinmi

Walla bi umutsuzlluk düşüyo içime bi umut.gün yaklaştıkça farklı hallere giriyorum.korkumu heyecan mı bilmiyorum.ama bişeyi cok iyi biliyorum ANNE OLMAK İSTİYORUM Yupppyyyyy

Kızlar bu benim bebeğim En altta embriyonun altında %81 %71 yazıyo.bilen warsa bana acıklayabilirmi acaba.doktorun tüm dediklerini heyecanla unuttum ben.aranızda bilen warsa eger bana acıklayabilirmi lütfen

Canımm hadi hayırlısı :)
bebeişin sana sıkı sıkı tutunur inş. d5AAB yazıyor. süperrr. 5.gün AAB kalite 1.kalite blast demekki. Rabbim emeğini boşa çıkarmasın sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

KIZLAR RAHİM KALINLIKLARINIZ NASIL KAÇINCI GÜNDE NE KADAR

İnan şuanda cok mutlu oldum.inşallah bebeğim tutunur.herkesin bebeği tutunur.hepimiz sağlıklı sıhatli bebeğimizi kucağımıza alırız.allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

dondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?
BENİM EKİM AYINDA DONDURULMUŞUM 20 KÜSÜR GÜNDE OLDU DR. BU NORMAL BİR ADET DÖNEMİ DEĞİL YAPAY DEDİ O YÜZDEN SÜRESİ ÖNEMLİ DEĞİL RAHİM KALINLAŞTIMI TRANSFER OLUYOR

BENİM EKİM AYINDA DONDURULMUŞUM 20 KÜSÜR GÜNDE OLDU DR. BU NORMAL BİR ADET DÖNEMİ DEĞİL YAPAY DEDİ O YÜZDEN SÜRESİ ÖNEMLİ DEĞİL RAHİM KALINLAŞTIMI TRANSFER OLUYOR
evet canim adeti duzenli kişilerde bu günlerde oluo genellikle ,
ekimde transferin olmuş peki sen hamile misin ?

evet canim adeti duzenli kişilerde bu günlerde oluo genellikle ,
ekimde transferin olmuş peki sen hamile misin ?
YOK CANIM KİMYASAL OLDU

BU AY TEKRAR BAŞLADIK 3 TANE 5. GÜN EMBRİYOM VAR KISMETSE SALI BELLİ OLACAK TRANSFER TARİHİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…