- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izmirde ozel doktorda tedavi oluyrm çarş gunu 8mm di ptesi tekrar bakip karar vericekmis transfer gununehangi merkezde tedavi goruyorsun ikimizinde pazartesi kontrolu bakalim belki ayni gun transferimiz olur hayilisi ilk tedavinmi
Çok heyecanlıyım ama tutmadı gibi geliyo bugün kayınvalidem geldi tutmuş gibi seviniyor çok üzülüyorum ya eşimde gun sYıyor ama onların sevinçi beni üZüyor bizim morfoloji sorunumuz vardı sadece 2 embriyomuz oldu ama 1kalite inşallah etrafımdaki mutluluk devam eder bugün idrarımın kokusu farklı geldi hamilelik. Belirtisi mi acabaGünaydın İzmir, Antalya, Yurtdışı, Bursa, İstanbul, Malatya....
E eskisehir , @gulse29mart test tarihiniz yaklaştı... Heyecan durumu nasıl
@mhtpfth canım dün transferin gerçekleşti mi? nasıl geçti? kaç embriyo konuldu? Kızzz bir bilgi verde ufkumuz açılsın
@EsEs50 seninde inşallah yarın transferin çok ama çok iyi geçer... Bebişini/bebişlerini sıcacık göbişine alırsın ve bir daha da ayrılmazsınız inşallah...
Bak bunları yazdıkça bana daha da heyecan basıyor... Bu gidişle Ocak sonunu göremeyeceğim sanırım
Canım özel doktorun kim Aynı doktoramı gidiyoruz yoksaIzmirde ozel doktorda tedavi oluyrm çarş gunu 8mm di ptesi tekrar bakip karar vericekmis transfer gunune
estrofeme devam ediyorum. 14 ocakta endo kalınlığına bakılıp transfer tarihi belirlenecek..
İkimiz içinde hayırlısı olur inşallah. Emeklerimiz boşa çıkmasın..benimde aynen 14 ocak kalinliga bakilicak sonra transfer
YOK CANIM KİMYASAL OLDU
BU AY TEKRAR BAŞLADIK 3 TANE 5. GÜN EMBRİYOM VAR KISMETSE SALI BELLİ OLACAK TRANSFER TARİHİ
Benimde canım progestoron Yüzünden dondurulmuştu taze embriyo koyulmadı 2ay ara verdik bende çok korktum her sorduğumda yüksek çıkmaz o ilaçlardan dolayı OLDUĞUNU söyledi ve dondurulmuş koymadan önce ölçmedi bile Hayırlısı ben beklemedeyimBenim transferim progestoron hormonum yüksek olduğu için yapılmamıştı,varmı bu yüzden transferi ertelenen arkadaşlar,nasıl oluyo ilaç kullanılıyomu progestoron için bana daha ilaç vermedi lucrinden başka,korkuyorum yine yüksek olursa die
hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlanırda biter korkularımız,rabbim hepimizi kavuştursun beebeklerimize,bende adet günü mü bekliyorum.Benimde canım progestoron Yüzünden dondurulmuştu taze embriyo koyulmadı 2ay ara verdik bende çok korktum her sorduğumda yüksek çıkmaz o ilaçlardan dolayı OLDUĞUNU söyledi ve dondurulmuş koymadan önce ölçmedi bile Hayırlısı ben beklemedeyim
benim tedavi boyunca progestoronuma hiç bakılmadı. Burda yapılan tedavileri gördükçe doktorumdan soğuyorum.Benimde canım progestoron Yüzünden dondurulmuştu taze embriyo koyulmadı 2ay ara verdik bende çok korktum her sorduğumda yüksek çıkmaz o ilaçlardan dolayı OLDUĞUNU söyledi ve dondurulmuş koymadan önce ölçmedi bile Hayırlısı ben beklemedeyim
Merhaba istedigin ay adetin 2. Gunu gidiliyor sonra progestan bakilacak sonra estrofem verir belirli gunler cagirip rahim kalinligina bakiyor 8 mm ustu transfer yapiliyor vajinal usg ile oluyor dinleniyon bitiyorBende geçen ay art de negatifi gördüm şimdi birtane dondurulmuş embriyom var. osman hoca dondurulmuş embriyo transferinde nasıl bir yol izliyor bilgilendirirseniz sevinirim. bana transfere karar verdigin aydan bir ay önce ara demişti.
Israel aruh cnm senin kimCanım özel doktorun kim Aynı doktoramı gidiyoruz yoksa
Canım ben doktora çok soru sorarım progesteronum sebebini sordum rahim erken kalınlaşmış dedi daha yumurtam bile toplanmadan önce işlemden sonra embriyonun doldurulacağını biliyordum eğer ben bu testi unutsaydım bebekler çöpe giderdi dedi birde 2ay takipte bekletti hayırlısıbenim tedavi boyunca progestoronuma hiç bakılmadı. Burda yapılan tedavileri gördükçe doktorumdan soğuyorum.
Merhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
NICK_______ YAŞ___MERKEZ________BAT_______TRANSFER____TEST____SONUÇ
1 Eskisehir______30____Özel İzmir_________19 Aralık_____02 Ocak________14 Ocak
2 Gulse29mart___25____Antalya___________16 Aralık______06 Ocak________15 Ocak
3 Mhtpfth______29____İzmir EuroFertil_____22 Aralık______08 Ocak
4 EsEs50_______28____Yurtdışı___________22 Aralık______10 Ocak
5 Ersu_________28____Bursa Art__________26 Aralık
6 Umutt88______26____PembeMavi Bursa____28 Aralık
7 Umutlugirl_____30____Bahçeci Fulya_______02 Ocak____19 Ocak
8 Biyologmerve___28____Bahçeci Fulya_______05 Ocak
9 Nurse51_______28____Bursa Acıbadem______06 Ocak
10 Melegimgelsin__29____Malatya Doğu Fertil___10 Ocak