2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Ben de dondurulmuş tedavisine baslicam bugün yarin adet olurum,ohss riski nedeniyle transfersiz iptal edilmisti 13 tane buz bebegim var:)

Slm benim transfer imde ohss nedeniyle iptal edilmişti adet olunca Yasmin başladılar cumartesi de 21. Günüm lucrin e baslayacagiz adet olunca da tedaviye inşallah merak ettigim şey lucrin kullanan yok mu varsa kaç gün sonra adet oldunuz bilgi verebilirmisiniz

aynen oyle ben ilk tedavimde sadece estrofem içtim simdi coraspin ve vitaminler
adetin ilk gunu basladim estrofeme rahimi kalinlastirmak için içiliyor gerçi sen tecrübelisin bilirsin :)

Ben de dondurulmuş tedavisine baslicam bugün yarin adet olurum,ohss riski nedeniyle transfersiz iptal edilmisti 13 tane buz bebegim var:)

Hadi inşallah biran önce adet olda buz bebişlerini sıcacık yuvalarına al tatlım...

Yurtdisi yaz canim

Okeyyy yazdım billll...

Yanlış bilmiyorsam 10-12 gün sonra olunuyor... Kızımda uzun protokol uygulanmıştı 11.gün adet olmuştum ama kişiden kişiye değişiyor biliyorsun birkaç gün...

aynen oyle ben ilk tedavimde sadece estrofem içtim simdi coraspin ve vitaminler adetin ilk gunu basladim estrofeme rahimi kalinlastirmak için içiliyor gerçi sen tecrübelisin bilirsin :)

Yok canım yaaa tecrübeli değilim bu dondurulmuş tedavisinde... Evet iki kez tüp bebek yaptırdım ama bu tedavi benim için ilk gibi... Aramızda kalsın çok endişeliyim aslında

İstanbul'un buz gibi havasından sizelere sımsıcak GÜNAYDINLAR,
Nasılsınız bakalım bugün... İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya, Yurtdışı durum bildirin kızlar

O
Hayırlısı canım benimde test tarihim 14ocak senden progestoron testi istedi mi herhangi bir belirtin var mı ben progestan iğnesi vuruluyorum beni mahvetti
Progesteron Testii ni transferde önce yaptırdım ben.bi sorun cıkmadı.bi ikinci denemem ve 1. Denemeyle uzaktan yakından bi ilgisi yok.cok farklı bi tedawi gördüm.

İstanbul'un buz gibi havasından sizelere sımsıcak GÜNAYDINLAR,
Nasılsınız bakalım bugün... İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya, Yurtdışı durum bildirin kızlar
Allahıma binlerce şükür iyiyim.hava cok soğuk bebişimle ewde yatıyoz.annesine tutunmaya çalışıyo bebeğim.

Yok canım yaaa tecrübeli değilim bu dondurulmuş tedavisinde... Evet iki kez tüp bebek yaptırdım ama bu tedavi benim için ilk gibi... Aramızda kalsın çok endişeliyim aslında [/QUOTE]

benim ilkinde de dondurulmuştu bu da oyle ozaman ben daha tecrübeliyim :)

O

Progesteron Testii ni transferde önce yaptırdım ben.bi sorun cıkmadı.bi ikinci denemem ve 1. Denemeyle uzaktan yakından bi ilgisi yok.cok farklı bi tedawi gördüm.
Peki başlamadan önce kaç çıkmıştı benim ilk tedavim progestoron yüksek çıkınca ertelendi ama dondurulmuşta istemedi benden kafam karıştı

Peki başlamadan önce kaç çıkmıştı benim ilk tedavim progestoron yüksek çıkınca ertelendi ama dondurulmuşta istemedi benden kafam karıştı
İlk biraz düşüktü sonrasında iyi dedi doktorum.inan sewiyelerini falan unuttum.benim işlemim bu sefer farklı bi işlem oldu.bebeğim 33 günlük donmuş embriyo benim.yeni bi tedawi yani.inşallah sonu güzel olur

A a biraz anlatabilir misin 33gunluk nasıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…