2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Allahıma binlerce şükür iyiyim.hava cok soğuk bebişimle ewde yatıyoz.annesine tutunmaya çalışıyo bebeğim.

Sıcak sıcak yatın ne güzel... Allah sizleri bir ömür boyu ayırmasın canımmm...

Yok canım yaaa tecrübeli değilim bu dondurulmuş tedavisinde... Evet iki kez tüp bebek yaptırdım ama bu tedavi benim için ilk gibi... Aramızda kalsın çok endişeliyim aslında

benim ilkinde de dondurulmuştu bu da oyle ozaman ben daha tecrübeliyim :)[/QUOTE]

Benim ilk tedavimde uzun protokolle (2009) 3.gün embriyosu 2 Ad. ikinci kalite 2.Ad. üçüncü kalite embriyo oluştu 3 Ad. transfer edildi. Geriye kaliteli embriyo kalmadığı için dondurulmadı... Amaaaaa Canımın içi kızım tutundu annesine...
Aralık 2014 tedavimde de 5.gün embriyosu 8 Ad. birinci kalite embriyosu oluştu 2 Adet transfer edildi, 6 Ad. donduruldu.
Amaaaa sonuç maalesef ki negatif oldu... Hayırlısı ile bakalım bu tedavi nasıl olacak...

Ben niye böyle hissedemiyorum ya karnımda değil sanki

Canım şuanda onları karnında hissetmemen normal... Gerginliği bir tarafa bırakmaya çalış ve onları yüreğinde hisset canım...

İnşallah mucize bekliyorum umutla bekleyenler beni geriyor eşim annem arkadaşlarım

Seni çok iyi anlıyorum canım işte tamda bu baskıyı yaşamamak adına hem kızımdan önce ki tedavilerim de, hem kızımda, hem Aralıkdaki tedavimde ve şuan başlayacağım tedavimde kimseye birşey söylemedim daha doğrusu söylemeye cesaret edemedim... Bizim yaşadığımız stres yetmiyormuş gibi birde onların stresi biniyor omuzlara...
Bu süreç de en güzel desteği KK'dan aldım 2009 dan bu yana görüştüğüm arkadaşlar var.
Bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz canım...

Kesinlikle Haklısın söylemem gerekti aynı iş yerinde çalışıyoruz izin almam sorun olurdu ailemde bilmese olmaz maddi destek aldık şimdi onların umutlu bekleyişleri beni geriyo ümitlenmeyin tutmaz belki diyorum ama onlar oldu Gözüyle BAKIYOR bende hergun kötü rüyalar görüyorum bundan da etkileniyorum galiba Hayırlısı

İnşallah 13 ocakta gittiğinde herşey yolunda olur ve biran evvel bebişlerine kavuşursun... Benim daha tedaviye başlamaya çok var o yüzden sizleri okudukça sabretmek daha kolay oluyor...
SAĞOL CANIM İNŞALLAH

BEN GEÇEN SEFERKİ DONDURULMUŞ TEDAVİSİNDE KULLANMIŞTIM 7. GÜNE ADET OLMUŞTUM

Sende haklısın... Bende abimle birlikte çalışıyorum bende söylemek zorunda kaldım ve negatif sonucu söylemek çok zor oldu... Hatta telefonda söyledim... Yüzyüze söylemeye cesaret edemezdim çünkü... Allahtan başka kimse bilmiyordu da başka zorluk yaşamadım...
Sende lütfen kendini germe inşallah yavrun seninle kalacak böyle düşün... Sen elinden geleni yapıyorsun zaten, olmazsa da bu senin suçun değil canım... Allah gönlüne göre verir inşallah...

Canım ben Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yaş 33 geçen yıl da tüp bebek yaptirmistik ankara da 8 haftalik ken düştü ne yazikki

Çok üzüldüm canım Allah bir daha böyle bir üzüntü yaşatmasın, inşallah bu kez muradına erersin...
Güncellemenin yaptım canım...

16 aralık Son adet tarihim inşallah canım

Canım birşey sorabilir miyim?
Senin son adet tarihin 16 Aralık ve Transferin 06 Ocak da yapıldı değil mi?
Yani adetin 21.günü mü transfer işlemi yapıldı... Süre biraz uzun geldi de o nedenle merak ettim...

Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün... Havaların soğukluğu mu etkiledi yoksa... Gelin sokulalım birbirimize de ısınalım olmaz mı?

Yumurtalarım toplandı.topalndıktan sonra döllenmeleri beklendi.döllenen yumurtalarım sonradan donduruldu.dondurulduktan sonra ben crinoné jel estrofem elevit coraspirin prednol tetradox ilaçlarını kullandım. 20 gün kullandım sonra bebeklerin buz halini çözdürdüler en sağlıklı bebeği transfer ettiler

Yumurtalarım toplandı.topalndıktan sonra döllenmeleri beklendi.döllenen yumurtalarım sonradan donduruldu.dondurulduktan sonra ben crinoné jel estrofem elevit coraspirin prednol tetradox ilaçlarını kullandım. 20 gün kullandım sonra bebeklerin buz halini çözdürdüler en sağlıklı bebeği transfer ettiler

A a biraz anlatabilir misin 33gunluk nasıl oluyo

Yani adetin 21.günü mü transfer işlemi yapıldı... Süre biraz uzun geldi de o nedenle merak ettim...
süreyi hiç dikkate almadılar.benim kan seviyeme ve rahmimin durumuna göre hareket ettiler.benim emriyolar cünkü 33 günlük.en az 26 gün dondu.daha sonra çözüldü transfer oldu

Canım hepimizin ki Donmuş benim bebekler 2ayndondu o 60 günlük demek değil ki 3gunlukken dondu açılınca yine 3gunlük oluyo farklı Yöntem dedin ya başka farklı ne yapıldo

Canım hepimizin ki Donmuş benim bebekler 2ayndondu o 60 günlük demek değil ki 3gunlukken dondu açılınca yine 3gunlük oluyo farklı Yöntem dedin ya başka farklı ne yapıldo
İlk denemem böyle olmamıştı.ilaçlar kullanım şekilleri.bekleme süresi.farklı ameliyatlar.bebekler nerdeyse 7 gün döllendiler.sonra donduruldular.adetten sonra 21. Gün emriyo transfer oldu

dondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?

süreyi hiç dikkate almadılar.benim kan seviyeme ve rahmimin durumuna göre hareket ettiler.benim emriyolar cünkü 33 günlük.en az 26 gün dondu.daha sonra çözüldü transfer oldu
canim embriyolar 5. günde donduruldularsa cozulduklerinde 5.gunki durumundan devam ediolar.33 gun olmuştur embriolarinin dondurulmasina ,dondurulma suresi önemli deil ,önemli olan coozundukten sonraki ilerlemesi tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…