Allahıma binlerce şükür iyiyim.hava cok soğuk bebişimle ewde yatıyoz.annesine tutunmaya çalışıyo bebeğim.
Yok canım yaaa tecrübeli değilim bu dondurulmuş tedavisinde... Evet iki kez tüp bebek yaptırdım ama bu tedavi benim için ilk gibi... Aramızda kalsın çok endişeliyim aslında
Ben niye böyle hissedemiyorum ya karnımda değil sanki
İnşallah mucize bekliyorum umutla bekleyenler beni geriyor eşim annem arkadaşlarım
SAĞOL CANIM İNŞALLAHİnşallah 13 ocakta gittiğinde herşey yolunda olur ve biran evvel bebişlerine kavuşursun... Benim daha tedaviye başlamaya çok var o yüzden sizleri okudukça sabretmek daha kolay oluyor...
BEN GEÇEN SEFERKİ DONDURULMUŞ TEDAVİSİNDE KULLANMIŞTIM 7. GÜNE ADET OLMUŞTUMSlm benim transfer imde ohss nedeniyle iptal edilmişti adet olunca Yasmin başladılar cumartesi de 21. Günüm lucrin e baslayacagiz adet olunca da tedaviye inşallah merak ettigim şey lucrin kullanan yok mu varsa kaç gün sonra adet oldunuz bilgi verebilirmisiniz
@melegimgelsin veelif_su06 tahmini olarak sizlere BAT tarihi yazdım canlar :)))
Yaş ve Merkezinizi de bildirirseniz onları da listeye ekleyeyim...
Kesinlikle Haklısın söylemem gerekti aynı iş yerinde çalışıyoruz izin almam sorun olurdu ailemde bilmese olmaz maddi destek aldık şimdi onların umutlu bekleyişleri beni geriyo ümitlenmeyin tutmaz belki diyorum ama onlar oldu Gözüyle BAKIYOR bende hergun kötü rüyalar görüyorum bundan da etkileniyorum galiba Hayırlısı
Canım ben Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yaş 33 geçen yıl da tüp bebek yaptirmistik ankara da 8 haftalik ken düştü ne yazikki
16 aralık Son adet tarihim inşallah canım
süA a biraz anlatabilir misin 33gunluk nasıl oluyo
süreyi hiç dikkate almadılar.benim kan seviyeme ve rahmimin durumuna göre hareket ettiler.benim emriyolar cünkü 33 günlük.en az 26 gün dondu.daha sonra çözüldü transfer olduCanım birşey sorabilir miyim?
Senin son adet tarihin 16 Aralık ve Transferin 06 Ocak da yapıldı değil mi?
Yani adetin 21.günü mü transfer işlemi yapıldı... Süre biraz uzun geldi de o nedenle merak ettim...
Canım hepimizin ki Donmuş benim bebekler 2ayndondu o 60 günlük demek değil ki 3gunlukken dondu açılınca yine 3gunlük oluyo farklı Yöntem dedin ya başka farklı ne yapıldoİlk biraz düşüktü sonrasında iyi dedi doktorum.inan sewiyelerini falan unuttum.benim işlemim bu sefer farklı bi işlem oldu.bebeğim 33 günlük donmuş embriyo benim.yeni bi tedawi yani.inşallah sonu güzel olur
İlk denemem böyle olmamıştı.ilaçlar kullanım şekilleri.bekleme süresi.farklı ameliyatlar.bebekler nerdeyse 7 gün döllendiler.sonra donduruldular.adetten sonra 21. Gün emriyo transfer olduCanım hepimizin ki Donmuş benim bebekler 2ayndondu o 60 günlük demek değil ki 3gunlukken dondu açılınca yine 3gunlük oluyo farklı Yöntem dedin ya başka farklı ne yapıldo
dondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?Canım birşey sorabilir miyim?
Senin son adet tarihin 16 Aralık ve Transferin 06 Ocak da yapıldı değil mi?
Yani adetin 21.günü mü transfer işlemi yapıldı... Süre biraz uzun geldi de o nedenle merak ettim...
canim embriyolar 5. günde donduruldularsa cozulduklerinde 5.gunki durumundan devam ediolar.33 gun olmuştur embriolarinin dondurulmasina ,dondurulma suresi önemli deil ,önemli olan coozundukten sonraki ilerlemesi tatlim...sü
süreyi hiç dikkate almadılar.benim kan seviyeme ve rahmimin durumuna göre hareket ettiler.benim emriyolar cünkü 33 günlük.en az 26 gün dondu.daha sonra çözüldü transfer oldu
Ewet ilk defa dondurulmuş.bana o yüzden cok farkli geldi sanırım.heheehdondurulmuşlarda adetin 19.,20., 21. günleri transfer oluo canim tabi herhangi bir sikinti yoksa ,sanirim senin ilk dondurulmuş transferin olucak demi?
transfer oldun mu canim?Ewet ilk defa dondurulmuş.bana o yüzden cok farkli geldi sanırım.heheeh