2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Beren84 transfer tarihlerimiz bi gün arayla evde test yaptınmı hiç???
Canım benim bugün 7.gün 5.gun sirf meraktan yaptım tabiki negatif cikti ama cok erkendi pazar gunu yaptiricam direk kan testini ama ben 16 aylik oglumu cok kucagima aliyorum mecburiyetten bu yuzden tutmaz gibi geliyor: ((sadece bel ağrım var belirti olarakta

Ya benimde 6. Gün bugün yapsammı diye düşünüyorum brndede biraz kasık ağrısı var ama reglyemi işaret anlayamadım.Allahın izniyle inşallah tutunmuştur bebeğin sana canım....

Ya benimde 6. Gün bugün yapsammı diye düşünüyorum brndede biraz kasık ağrısı var ama reglyemi işaret anlayamadım.Allahın izniyle inşallah tutunmuştur bebeğin sana canım....
YaPma bence canım ben çıkmayacağını bile bile yaptım cok erken çünkü inşallah haftaya bizde guzel haberler verebiliriz: )

Kızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim

Canım canım canımmmmmm erken erken almışsın müjdeli haberi çok ama çok sevimdim.... Sonucun bir harika sen bir harikasın bebişin dünya harikası olur inşallah...

Ayyy cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin bu topigi acandanda allah razi olsun cok bereketli :))

Canımmmmmmmm Allah cümlemizden razı olsun... Bugün ne güzel dualar alıyorum çok şükür...
İnşallah sizler bereketinizle geldiniz bereketlenerek de gebeliğe transfer olursunuz...

aynen ya maşşallah coğu hamile,Allah razı olsun senden amanda29

Cem-i cümlemizden inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…