- 7 Eylül 2013
- 137
- 29
- 34
Ayyy cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin bu topigi acandanda allah razi olsun cok bereketli :))Çok dua ettim bu süreçte,Allahim isteyen herkese,bana da evlat nasip eyle diye,bol bol salavat çektim,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Canım hayırlı olsun bende inşallah pozitif sonuc alirim ya cok hevesleniyorum boyle hamile haberlerine.rabbim banada 2.kez anneligi yasatir inşallahhhhhhh
Beren84 transfer tarihlerimiz bi gün arayla evde test yaptınmı hiç???Canım hayırlı olsun bende inşallah pozitif sonuc alirim ya cok hevesleniyorum boyle hamile haberlerine.rabbim banada 2.kez anneligi yasatir inşallahhhhhhh
saol bitanemmmm aldim bebeisimi içime inşallah simsiki tutunuodurrrrrrHadi hayırlısı canım umarım sana sımsıkı tutunurlar ...
buz bebeis imi aldim geldim fistigim inşallah simsiki tutunuodur minik melegimhayırlı olsun cnm güzel yumişler toplansın hepsıde döllensın inş..
gozun aydin olsun canimmmmmmmmKızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim
Canım benim bugün 7.gün 5.gun sirf meraktan yaptım tabiki negatif cikti ama cok erkendi pazar gunu yaptiricam direk kan testini ama ben 16 aylik oglumu cok kucagima aliyorum mecburiyetten bu yuzden tutmaz gibi geliyor: ((sadece bel ağrım var belirti olaraktaBeren84 transfer tarihlerimiz bi gün arayla evde test yaptınmı hiç???
Ya benimde 6. Gün bugün yapsammı diye düşünüyorum brndede biraz kasık ağrısı var ama reglyemi işaret anlayamadım.Allahın izniyle inşallah tutunmuştur bebeğin sana canım....Canım benim bugün 7.gün 5.gun sirf meraktan yaptım tabiki negatif cikti ama cok erkendi pazar gunu yaptiricam direk kan testini ama ben 16 aylik oglumu cok kucagima aliyorum mecburiyetten bu yuzden tutmaz gibi geliyor: ((sadece bel ağrım var belirti olarakta
Canım hadi gözün aydın sımsıkı tutunsun annesine melegin inşallahkizlar 13 u test tarihimmm insalahh pozitif haberler vermeyi nasip eder Mevlaaaa...
YaPma bence canım ben çıkmayacağını bile bile yaptım cok erken çünkü inşallah haftaya bizde guzel haberler verebiliriz: )Ya benimde 6. Gün bugün yapsammı diye düşünüyorum brndede biraz kasık ağrısı var ama reglyemi işaret anlayamadım.Allahın izniyle inşallah tutunmuştur bebeğin sana canım....
Kızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim
Ayyy cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin bu topigi acandanda allah razi olsun cok bereketli :))
Aminnn canım inşallah hepimizin başına:)yumuklagli beren84 darısı en yakında sizlerin başına...
Yaaaa ben şimdiden korkuyorum .... Sona kaldım ya acaba dona kalır mıyım
İnşallah canım inşallah....)YaPma bence canım ben çıkmayacağını bile bile yaptım cok erken çünkü inşallah haftaya bizde guzel haberler verebiliriz: )
saol bitanem simsiki tutunurlar meleklerimizzzzzz inşallah annelerini üzmezlerCanım hadi gözün aydın sımsıkı tutunsun annesine melegin inşallah
saol bitanem simsiki tutunurlar meleklerimizzzzzz inşallah annelerini üzmezler
yumuklagli beren84 darısı en yakında sizlerin başına...
Yaaaa ben şimdiden korkuyorum .... Sona kaldım ya acaba dona kalır mıyım
canim ben bugun transfer oldum ins müjdeyi de vermek nasip olurBugün kaçıncı gunünüz ve kanda kac cıktı acAba