40 yasindayimŞuan en yaşlı benim canım sen kaçsınki :)
Cevabınıza teşekkür ederim.. Doktor Omega dan hiç bahsetmedi, acaba kafama göre mi alsam, elevit bende alarji yaptı yüzümü şişirdi ve kızardı- yanma gibi.. tabloya ismimi nasıl eklerim? galiba beceriksizim..
Herkese umutlu güzel bi gün diliyorum tüm anne adayları.
Amanda iyiki bu topiği açmışsın evdeki kuluçka dönemimi nasıl geçirirdim inan bilmiyorum.:) ellerine yüreğine sağlık.Sanada sonu güzel biten bi tedavi diliyorum umarım güzel kızına güzel bir kardeş gelir:)
40 yasindayim
Yaa bu jel açık kahverengi olarak geri geldi normal biliyorumsoyluyor herkes ama yinede telaslaniyorum
Yaa bu jel açık kahverengi olarak geri geldi normal biliyorumsoyluyor herkes ama yinede telaslaniyorum
Hoşgeldin... İnşallah randevun güzel geçer de yavrunla biran önce kavuşursun...
1. sayfadaki tabloda yer alan bilgilerini yazarsan senide tabloya ekleyeyim...
Teşekkür ederim yaş 30 4 yaşında bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz 2 tup_bebek denedik negatif.bu 3. Olacak Bahçeci diyarbakır
Herkeste farklı oluyor canım ona takılma illa belirti olacak diye bişey yokKizlar Cumartesi transferim olmustu.. bugun 4.gun fakat belirtiler yok fazla bisi hissetmiyorum...burda bazilarin bel kasik agrilari 3.gun basladigini okudum...
Aminnn canım inşallah...Rica ederim,
Canım bu topic hepimizin ama tabloyu yalnız ben güncelleyebiliyorum yani senin becerinin burada bir kabahati yok :)))))
Sen bilgilerini yazarsan hemen eklerim seni... Elevit yerine farklı bir vitamin vermesini isteyebilirsin doktorundan...
Canımmmmmmmm,
Güzel sözlerin beni çok mutlu etti... Gerçi bu topiği aynı dertten muzdarip olduğun için açmıştım...
Kaderdaşlarımla olmak iyi gelir diye öyle oldu eksik olmayın...
Evet günler geçmiyor bende bu topic sayesinde canlı tutuyorum umutlarımı her hamiş haberi ayaklarımı yerden kesiyor....
İnşallah tüm arkadaşlar bu sevinci yaşar ve hepimiz için birde gebelik topiği açmak nasip olur...
Kesinlikle katılıyorum inanıyorum başka bi hayat olucak bizim için:)Amannn dert ettiğin şeye bak 2 eksik 3 fazlaHayat yeni anlam kazanıyor derler kuzuuuu
Canım benim hamilesin ve sonuç çok iyi tebrikler Allah güzel bir hamilelik ve kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum ikiz olabilirmi değer 9. Gün için yüksek gibi:)Kızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim
Ya şoktayım,tek embriyo 5.gün transferi yapildiCanım benim hamilesin ve sonuç çok iyi tebrikler Allah güzel bir hamilelik ve kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum ikiz olabilirmi değer 9. Gün için yüksek gibi:)
maşallah değerin çok güzel gözün aydin çok sevindimKızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim
Canım inan gözyaşlarımı tutamadım çok sevindim.Ya
Ya şoktayım,tek embriyo 5.gün transferi yapildi
Çok dua ettim bu süreçte,Allahim isteyen herkese,bana da evlat nasip eyle diye,bol bol salavat çektim,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanım inan gözyaşlarımı tutamadım çok sevindim.
Kızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim