2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Rica ederim,
Canım bu topic hepimizin ama tabloyu yalnız ben güncelleyebiliyorum yani senin becerinin burada bir kabahati yok :)))))
Sen bilgilerini yazarsan hemen eklerim seni... Elevit yerine farklı bir vitamin vermesini isteyebilirsin doktorundan...

Canımmmmmmmm,
Güzel sözlerin beni çok mutlu etti... Gerçi bu topiği aynı dertten muzdarip olduğun için açmıştım...
Kaderdaşlarımla olmak iyi gelir diye öyle oldu eksik olmayın...
Evet günler geçmiyor bende bu topic sayesinde canlı tutuyorum umutlarımı her hamiş haberi ayaklarımı yerden kesiyor....
İnşallah tüm arkadaşlar bu sevinci yaşar ve hepimiz için birde gebelik topiği açmak nasip olur...

Yaa bu jel açık kahverengi olarak geri geldi normal biliyorumsoyluyor herkes ama yinede telaslaniyorum

TE="amanda29, post: 39241220, member: 148166"]Amannn dert ettiğin şeye bak 2 eksik 3 fazla Hayat yeni anlam kazanıyor derler kuzuuuuQUOTE]
Sagolun.. desteginiz icin, Allahtan umut kesilmez...

Kizlar Cumartesi transferim olmustu.. bugun 4.gun fakat belirtiler yok fazla bisi hissetmiyorum...burda bazilarin bel kasik agrilari 3.gun basladigini okudum...

Aminnn canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…