2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

kızlar dondurulmuş embriyo transfer öncesi adet görmemiz gerekiyor ama ben halen adet olamadım 1 ocak ilk adet tarihimdi tarlusal kullanmama ragmen halen olmadım benim gibi adet gecikmesi yaşayanlar oldumu?

Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
gozun aydin tatlimmmmmm cok güzel bir haber darisi bizlere inşallah bol bol dua edin tum arkadaslaraaaaa....

Kızlar 415.4 çıkmış
canim seninde gozun aydinnnnnnnn olsun, değerin de cooooookkk güzel iki gun sonra ikiye katlamasi önemli maşallah...

kızlar dondurulmuş embriyo transfer öncesi adet görmemiz gerekiyor ama ben halen adet olamadım 1 ocak ilk adet tarihimdi tarlusal kullanmama ragmen halen olmadım benim gibi adet gecikmesi yaşayanlar oldumu?
Benimde 5 gun sonra olmustu adet tarihimden stres kaynakli gecikme olmus olabilirsin hayirlisi olsun

amanda29 merhaba sizi memorial topiğinden hatırlıyorum konunuz hayırlı olsun uğur getirsin..
Ben burdan tüm donmuş annelerine ve anne adaylarına sormak istiyorum; embriyonuz dındurulurken kalitesi neydi ve çözülürken bozulma yaşayan oldumu??
Amh ım düşük olduğu için bir embriyo havuzu oluşturmak istiyorum ama en iyi kalite embriyoda bile %5 bozulma ihtimali verdiler bunu göze almalımıyım? En fazla 2 embriyo oluşuyor ama taze transferle 4 kez denedim yardımcı olursanız çoook sevinirim. Çıkmazdayım...

Benim 4 tane 3.gün donduruldu biri compact 1tane 12 hücreli 1 tane 8 hücreli 1 tan de 7 hucreliydi cozuldukten sonra 3 tanesi compact 1 tanesi 10 hucrelidi transfer gunu 10 hu teli olan blaste embriyo haline geldi 2 tane 4.gün blaste embriyo transfer edildi ve bugün hamile olduğumu öğrendim geri kalan 2 compact yok oldu çok uzun oldu inşallah anlaşılır

Hamileliğiniz hayırlı olsun devamı sağlıkla gelsin inşallah. Mesajınızı anladım :) benim embriyolarım hep 5. Güne bekletiliyor çünkü erkek sorunu da olduğu için 5. Günü görelim diyorlar.. Yani dondurulursa 5. Gün dondurulacak ve dr nin dediği 1. Kalite olursa dondurulurmuş 2. Kalite olursa çözülürken bozulabilirmiş malum son yumurtalar ve eşimde de sorun var.. Yaşım 29 çok yaşlı sayılmam :) ama taze 4 kez denedim bi de böle deneyeyim diyorum öte yandan bozulmalarından çok korkuyorum...

Benimde bu 5 denememdi ilk kez dondurulmuş tedavisi oldum kasımda dondurulmusti diğer 4u taze transferfi 3. Denemeden bir kızım var inşallah simdi kardeşi olacak

Benimde bu 5 denememdi ilk kez dondurulmuş tedavisi oldum kasımda dondurulmusti diğer 4u taze transferfi 3. Denemeden bir kızım var inşallah simdi kardeşi olacak
Ay ne güzel darısı başımıza inşallah.. Bende dondurulmuş istiyorum yeterki embriyom kaliteli olsun.. Trkrar tekrar tebrikler cevabınız için çok teşekkür ederim

Ayyyy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah değer ikiz gibi görünüyor:)

Aaaaaaa süpperrr,Rabbim kucağına almayı nasip etsin,bizleri de dualarinda unutma canim

Canım çoook sevindım
tebrık ederım senı

Gözünüz aydiiinn ....

Hayirlisi olsun saglikli olsunda insallah ikiz tek Allah bir kolayligini verir ama bir an once keseleri gormek istiyorum cok merak ediyorum tekmi ciftmi bchg degeri erkek bebklerde daha yuksek oluyomus diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum insallah bir tane de oglum olsun cok isterim Allah tamamina erdirsin insallah

gozun aydin tatlimmmmmm cok güzel bir haber darisi bizlere inşallah bol bol dua edin tum arkadaslaraaaaa....

canim seninde gozun aydinnnnnnnn olsun, değerin de cooooookkk güzel iki gun sonra ikiye katlamasi önemli maşallah...

Çok tskkr ederım canımmmmmm

regl agrılı ve yogunmu oluyor? okdr ilac kullandık;(
Canim kanama normal geldi benim regl hep sancılı geçiyor zaten ama bu defa tam karnımin altı orta kısım çok ağrıdı duramadm en son biraz kalktım hareket yaptım kan akışını rahatlatiyomus onu yaptım can havliyle sonra lavaboya gittim parça düşünce sancı da gitti ama 3 4 saat çektim o sanciyi. Bende oldu ama Belki sen de olmaz

canim 5. günde embriyonun hücreleri sayilamayacak kadar cok olur onun için blastosist embriyo denir
Ya canım benim kafam karıştı 3. Gün dondurulmuştu embriyolarım benim çözdürünce kaçıncı gün oldu. Bana sorduğumda 12 hücreli ve 9 hücreli dediler transferime kötümü şimdi anlayamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…