2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Dr'la henüz gorusemedım,yakın söyledı sankı bılıyormus gıbı benımde moralımı bozdu... Ilaclara devam edıcekmıyım,nasıl olacak onuda bılmıyorum :KK43:
Canım bak kendinide üzme karnındaki melekte etkilenmesin bence gayet normal sonucun tekil gibi . sen yinede dr. La görüşmeden böyle karamsarlığa kapılma olurmu???

Canım bak kendinide üzme karnındaki melekte etkilenmesin bence gayet normal sonucun tekil gibi . sen yinede dr. La görüşmeden böyle karamsarlığa kapılma olurmu???
Haklısın canım,cok sağlol destegın ıçın,ilaçlara,jelime devam edıcekmıyım arayan soranda yok :KK43: Aradım açan yok telli of yaaa:KK43: ne zormuş

Haklısın canım,cok sağlol destegın ıçın,ilaçlara,jelime devam edıcekmıyım arayan soranda yok :KK43: Aradım açan yok telli of yaaa:KK43: ne zormuş
Rica ederim canım burda birbirimize destek olmak için varız.Haklısın canım beklemek zor jel dediğin progesteron sanırım benim geçen sefer dr devam ettirmişti ama ilaçları kendinden öğrenmen gerek yalnış bişey yapma...dr la görşünce haber ver olurmu merak ediyorum...

Cepten ara
Cepten ara kubra hanımı 'seni.n yakının ne dr bu kadar moralini bozuyor sen ilaclarina devam et bence ikinci testi istese bile ilaçlara devam edilcunkubana ilaçlara aynen devam et dedi 12 subattada kese görmeye cagirdi

Cepten ara

Cepten ara kubra hanımı 'seni.n yakının ne dr bu kadar moralini bozuyor sen ilaclarina devam et bence ikinci testi istese bile ilaçlara devam edilcunkubana ilaçlara aynen devam et dedi 12 subattada kese görmeye cagirdi

Görüştüm canım ilçlara aynen devam,bugün yapılan testte normalde 160'larda olması gerekırken,senın 415 ıyı dedı... Bende 11de gıdıcem...benı Aytun Hanım'a yonlendırdıler...

Görüştüm canım ilçlara aynen devam,bugün yapılan testte normalde 160'larda olması gerekırken,senın 415 ıyı dedı... Bende 11de gıdıcem...benı Aytun Hanım'a yonlendırdıler...
Ohh rahatlamissindir insanın sevincini kursagina tikiyolar inşallah keseleride görelim canım Aynen beni uaytun hanima yonlendirdiler kubra gebelik takibi yapmiyomus

Canim allah sabrini versin geçen hafta ben de negatif sonuç aldım. Perşembe sonucu öğrendim pazartesi adet oldum yani 4 5 gün sonra olursun sende.ben Çok sancilandim ölüyodum sancidan sonra bi parça düşürdü m öyle rahatladım
rabbim seninde yardımcın olsun canım.tekrar ne zaman düşünüyosun dondurulmuşun varmı.tekrar baştan mı başlıycaksın

X