- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
Düşükmüş öyle dıyorlarSenin degerin de iyi görünüyor,neden üzüldün ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşükmüş öyle dıyorlarSenin degerin de iyi görünüyor,neden üzüldün ki
Hadi gözümüz aydın çok sukut benden bi daha test istemediler senden istediler ki neden uzgunsun anlamadım dr degerinimi begenmediKızlar 415.4 çıkmış
Hadi gözümüz aydın çok sukut benden bi daha test istemediler senden istediler ki neden uzgunsun anlamadım dr degerinimi begenmedi
Hadi gözümüz aydın çok sukut benden bi daha test istemediler senden istediler ki neden uzgunsun anlamadım dr degerinimi begenmedi
Canım neden üzüldünki değerin çok iyi gebelik varKızlar 415.4 çıkmış
degerım ıcın düşük dedıler ,sizce nasılCanım neden üzüldünki değerin çok iyi gebelik var
Sana kim düşük dedi canımdegerım ıcın düşük dedıler ,sizce nasıl
Gözünüz aydiiinn ....Allah ima hamd olsun değerin 3679 çıktı darısı isteyen herkesin başına inşallah. COk mutluyum coookk
Sana kim düşük dedi canım
Canım bak kendinide üzme karnındaki melekte etkilenmesin bence gayet normal sonucun tekil gibi . sen yinede dr. La görüşmeden böyle karamsarlığa kapılma olurmu???Dr'la henüz gorusemedım,yakın söyledı sankı bılıyormus gıbı benımde moralımı bozdu... Ilaclara devam edıcekmıyım,nasıl olacak onuda bılmıyorum
Senin degerin de iyi görünüyor,neden üzüldün ki
Haklısın canım,cok sağlol destegın ıçın,ilaçlara,jelime devam edıcekmıyım arayan soranda yok Aradım açan yok telli of yaaa ne zormuşCanım bak kendinide üzme karnındaki melekte etkilenmesin bence gayet normal sonucun tekil gibi . sen yinede dr. La görüşmeden böyle karamsarlığa kapılma olurmu???
Rica ederim canım burda birbirimize destek olmak için varız.Haklısın canım beklemek zor jel dediğin progesteron sanırım benim geçen sefer dr devam ettirmişti ama ilaçları kendinden öğrenmen gerek yalnış bişey yapma...dr la görşünce haber ver olurmu merak ediyorum...Haklısın canım,cok sağlol destegın ıçın,ilaçlara,jelime devam edıcekmıyım arayan soranda yok Aradım açan yok telli of yaaa ne zormuş
Hayır mustafa bey le görüştüm ben merkezde yaptırdım testi bana 80 üstü ikinci test istemiyoruz dedi senin de gayet yüksek değerin bende sana sevindimKübra hanım ızındeymıs sen gorusebıldınmı
Cepten ara kubra hanımı 'seni.n yakının ne dr bu kadar moralini bozuyor sen ilaclarina devam et bence ikinci testi istese bile ilaçlara devam edilcunkubana ilaçlara aynen devam et dedi 12 subattada kese görmeye cagirdiHaklısın canım,cok sağlol destegın ıçın,ilaçlara,jelime devam edıcekmıyım arayan soranda yok Aradım açan yok telli of yaaa ne zormuş
Cepten ara
Cepten ara kubra hanımı 'seni.n yakının ne dr bu kadar moralini bozuyor sen ilaclarina devam et bence ikinci testi istese bile ilaçlara devam edilcunkubana ilaçlara aynen devam et dedi 12 subattada kese görmeye cagirdi
Ohh rahatlamissindir insanın sevincini kursagina tikiyolar inşallah keseleride görelim canım Aynen beni uaytun hanima yonlendirdiler kubra gebelik takibi yapmiyomusGörüştüm canım ilçlara aynen devam,bugün yapılan testte normalde 160'larda olması gerekırken,senın 415 ıyı dedı... Bende 11de gıdıcem...benı Aytun Hanım'a yonlendırdıler...
Ohh rahatlamissindir insanın sevincini kursagina tikiyolar inşallah keseleride görelim canım Aynen beni uaytun hanima yonlendirdiler kubra gebelik takibi yapmiyomus
rabbim seninde yardımcın olsun canım.tekrar ne zaman düşünüyosun dondurulmuşun varmı.tekrar baştan mı başlıycaksınCanim allah sabrini versin geçen hafta ben de negatif sonuç aldım. Perşembe sonucu öğrendim pazartesi adet oldum yani 4 5 gün sonra olursun sende.ben Çok sancilandim ölüyodum sancidan sonra bi parça düşürdü m öyle rahatladım
ne diyelim hayırlısı böyleymiş canımUzulme diyemem elde degil ama nasip kismet demekten baskan yapabiecegimiz bisey yok keske herkes pozitif alsa