2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Bugün merkezle görüştüm 15 gün sonra ultrason için çağırdılar beni yani 9 Şubat'a o zamana kadar ilaçlara devam dikkat edileceklerde devam şimdi 15 gün bekleyeceğiz

Sizin değer kaç şimdi ve kaçıncı gununuz ben yarin tekrar yaptiricam inşallah yükselir birde ilk transfer günü kaç çıkmıştı kan değerin

Merhaba Arkadaşlar

Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
@gulse29mart 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@mhtpfth 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@Kedersiz 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
@SSGG 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
@gazia 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
@ERSU 28Bursa Art26 Aralık?? ?
@umutt88 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 Ocak? ?
@Eliftnc ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
@hadi insallah 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) ?
@roseemoon ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
@fulya3535 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) ?
@esunger53 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
@Badembadem34 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
@umutlugirl 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak? ?
@biyologmerve 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
@nurse51 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
@melegimgelsin 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak(1 Emb) ? ?
@yumuklagli ???28 Ocak? ?
@beren84 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak? ?
@elif_su06 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
@timse 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
@EsEs50 28Yurtdışı17 Ocak ? ? ?
@eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
@hkom 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
@amanda29 34Memorial Şişli28 Ocak?? ?
@hayalimsinnn 34???? ?
@yeloyelo ????? ?
@blgk 25Anadolu Sağlık Merkezi ??? ?
@nursela09 ?Bahçeci Fulya ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Sonuç pozitif

Slm benim bebisleri 5 yil önce dondurduk.bu ay kismetse transfer olacak. Kizim var 5 yaşinda simdi ikinci bebis için start verdik.prof.dr. faruk buyru doktorun.adetimin son günü hormon ilaci kullanıyorum.son kontutolum haftaya.çok heyecanliyim...

Hayırlı olsun canım tedavin... Benimde kızım Mart da 5 yaşında olacak... Bu hafta içi adet olmayı bekliyorum bende tedaviye başlamak için...

Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..

Ne diyorsun harika bir haber buuuu... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını...

Canım ben kaçırmış mıyım senin sonucu... Nasıl sevindim inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına...

Ne güzel bir gün bu öyle Şükürler olsun Allah'ım sana...

Ah ne olacak halimiz bende bugün biara agladim tamam tutmadi diye ama esime de belli etmiyorum. Zaman gecmiyor igne yerlerim. :mad:Çok zormus cok sanırım çarşamba gunu kan vericem bu gidisle bosuna igne olmayayim eger tutmamissa

merhaba fulya3535, inş. Allah'ım yarın yüzünü güldürür, kucağını boş bırakmaz. bende dondurulmuş embriyom ile 2. kez deneyeceğiz. bugün lucrin iğneye başladım. Allah nasip ederse şubatın sonunda transfer yapılacak.

transferden sonra tutunması için iğne mi oldun onu anlayamadım? bana ilk denememen de vajinadan jel vermişti.
sen ne iğnesi kullandın? cevaplarsan sevinirim.

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
iyi bir gün olsun inşaallah ELİFTNC bugün senin sonucunu alacağız herhalde inşaallah pozitif bir haber verirsin bize benim test günüm de yaklaştı yarından sonraki gün acayip heyecanlıyım bu arada test gününden önce idrarda bakan var mı bugün 10.gün çıkar mı acaba
bnm test donucum pozitif ama değeri 24.90. ıkı vun snra tekrar test yapacagım ınş deger ykselir dua edin arkadaslar

X