2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..
ayyy sabah sabah yüzümü güldüren bi haber, çok sevindim.Allah sağ salim kucağına aldırsın güzel bir hamilelik geçirtsin canım...

Kızlar gebelik testi icin transfer gününü sayiyor muyuz ,yoksa ertesi gün mü 1. Gün olarak kabul ediliyor
Canim bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur. Bana transferden sonra doktor ağır is yapma çamaşır asma ağır kaldırma çok yatmaya gerek yok dışarı çık gez dolaş yemeğini yap bulaşık yıka demiş ti. Yani dikkat etmen gereken aslında karın kaslarını germiiyceksin bi de kabız olmaman gerek. Ben hergün bir portakal yedim kayısı hosaf tuketemedigim için. Bi de transfer günü sayilmiyo canım

Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..
Maşallah ne kadar güzel inşallah sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN
arkadaşlar yarın test günüm çok heyecanlı ve korkuyorum lütfen benim için dua edin gerçekten ihtiyacım var
Günaydın canım inşallah pozitif sonuç alırsın. Tüp Bebek asamasinda bana en zor gelen bekleyiş test günümdu. Yumurta beklemek transfer sonrası gün saymak daha kolaymıs dedim. Saatler geçmedi yere göğe sigamadim sanki. Allah kolaylik versin inşallah senin bekleyişinin sonu güzel olur

BENİM TRANSFERDE RAHİM DUVARI 7 MM İ GEÇEMEDİĞİ İÇİN İPTAL OLDU LUCRİN LE BAŞLADIM BU SEFER ŞUBATA KALDI TRANSFER SANIRIM HAYIRLISI

günaydın canım dualarımız seninle Allahın izniyle yarın güzel haberlerini bekliyoruz....
inşaallah canım yaaaaaa saatler durdu artık
inşaallah canım güzel bir sonuç alırım hayırlısıyla beklemek gerçekten zor çok zor hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…