- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
öncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun.Tutunma konusunda bilmiyorum ama acı ekşi yasak.Bitki çayları ve özellikle adaçayı yasak.Ihlamur içilebiliyor.Hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.Portakalın suyunu değilde kensisini yemeyi öneriyorlar.Benim doktorumun söyledikleri bunlardı canım....Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba
Dr tutunmaya yardımcı bir besin yok tutunmayi engel olacak besinde yok sadece saglikli beslen protein meyve sebze ye kabiz olmamaya dikkat et dedi kahve ve bitki çayı tüketme ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi bende dr ne dediyse onu yapiyorumYeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba
canim geçirmeye bak dinlen caylarini ic geçer geçer insBenimde az önce kasık ağrım başladı... Bakarsın erken adet olurum... Gerçi bu Faranjitle tedavi olabilir miyim bilmem
0000
canim geçirmeye bak dinlen caylarini ic geçer geçer ins
kaçıncı günündü benim de bugün 10.gün ve test yapasım vardı ama seni görünce şimdi vazmıgeçsem
inş.canım rabbim hayırlısını versinEvet bir kizim var kardes icin ugrasiyorum kizim 3. Denemede olmustu kardes icinse 2. Tedavim hayirlisi ile guzel sonuclanir insallah
Ben kızıma hamile kaldığım tedavim esnasında günde 2-3 tane karanfil çiğnemiştim.Yine bir yerden duyarak tabiki..Rahime tutunması için faydalı diye. Hurafemiydi? gerçekmi bilmem ama yaptım ve kızım oldu. En azından zararı olmaz deneyin :)Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba
Ay ben farkinda olmadan yapiyrm hem agiz kokusunu aliyor hem de mideyi rahtlatiyor diye. Insallah tutunmayada faydasi olurBen kızıma hamile kaldığım tedavim esnasında günde 2-3 tane karanfil çiğnemiştim.Yine bir yerden duyarak tabiki..Rahime tutunması için faydalı diye. Hurafemiydi? gerçekmi bilmem ama yaptım ve kızım oldu. En azından zararı olmaz deneyin :)
Bu isin en gıcık yönü bekleme süreci,Allah yardimcimiz olsunBugün merkezle görüştüm 15 gün sonra ultrason için çağırdılar beni yani 9 Şubat'a o zamana kadar ilaçlara devam dikkat edileceklerde devam şimdi 15 gün bekleyeceğiz
Bol şans Allah yardimcin olsunSlm benim bebisleri 5 yil önce dondurduk.bu ay kismetse transfer olacak. Kizim var 5 yaşinda simdi ikinci bebis için start verdik.prof.dr. faruk buyru doktorun.adetimin son günü hormon ilaci kullanıyorum.son kontutolum haftaya.çok heyecanliyim...
Hayirli olsun insallah tedavin guzel sonuclanirSlm benim bebisleri 5 yil önce dondurduk.bu ay kismetse transfer olacak. Kizim var 5 yaşinda simdi ikinci bebis için start verdik.prof.dr. faruk buyru doktorun.adetimin son günü hormon ilaci kullanıyorum.son kontutolum haftaya.çok heyecanliyim...
olmadı maalesef hastaneye gittim sonuç olumsuz transfer yapmıyoruz dedilerUmutt88 transferin oldumu insallah hersey yolundadir
Canim çok gecmis olsun,ne diyecegimi bilemiyorum,neden iptal oldu kiolmadı maalesef hastaneye gittim sonuç olumsuz transfer yapmıyoruz dediler
ERTESI GUN 1. GUN TATLIMKızlar gebelik testi icin transfer gününü sayiyor muyuz ,yoksa ertesi gün mü 1. Gün olarak kabul ediliyor
HAY YAAA NOLDU KI KUZUM BUZ BEBISIN COZDUKTEN SONRA YASAMADI MI ACABA ,?olmadı maalesef hastaneye gittim sonuç olumsuz transfer yapmıyoruz dediler
Hayırlı uğurlu olsun ikizler okurken nasıl heyecanlandım anlatamam Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahKizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..