2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba
öncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun.Tutunma konusunda bilmiyorum ama acı ekşi yasak.Bitki çayları ve özellikle adaçayı yasak.Ihlamur içilebiliyor.Hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.Portakalın suyunu değilde kensisini yemeyi öneriyorlar.Benim doktorumun söyledikleri bunlardı canım....

Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba
Dr tutunmaya yardımcı bir besin yok tutunmayi engel olacak besinde yok sadece saglikli beslen protein meyve sebze ye kabiz olmamaya dikkat et dedi kahve ve bitki çayı tüketme ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi bende dr ne dediyse onu yapiyorum

0000

canim geçirmeye bak dinlen caylarini ic geçer geçer ins

Bana kalsa hiç kalkmadan yatacağım ama kim izin veriyor ki... İşe geliyorum maalesef... Haftasonuda bir Pazarım var azıcık yatayım dedim ama ne mümkün eşim bir yandan kızım bir yandan dışarı çıkalım şunlara gidelim orada yatarsın şöyle yaparsın diye sürüklediler sağolsunlar... İnşallah bu hafta sonuna kadar biter bu hastalık yoksa ben biteceğim...

Ben kızıma hamile kaldığım tedavim esnasında günde 2-3 tane karanfil çiğnemiştim.Yine bir yerden duyarak tabiki..Rahime tutunması için faydalı diye. Hurafemiydi? gerçekmi bilmem ama yaptım ve kızım oldu. En azından zararı olmaz deneyin :)

Kızlar gebelik testi icin transfer gününü sayiyor muyuz ,yoksa ertesi gün mü 1. Gün olarak kabul ediliyor

Ay ben farkinda olmadan yapiyrm hem agiz kokusunu aliyor hem de mideyi rahtlatiyor diye. Insallah tutunmayada faydasi olur
Bu arada 3 gündür ayni tarafa ignem yapiliyo. Ust uste olmasina ragmen acimadi.diger tarafta morardi ama ilk gunki gibi sert degil.ben kendimi sıkmayınca sanirim ignede daha rahat oldu ama napiim elimde degildi.bundan sonrada dikkat edicem

Slm benim bebisleri 5 yil önce dondurduk.bu ay kismetse transfer olacak. Kizim var 5 yaşinda simdi ikinci bebis için start verdik.prof.dr. faruk buyru doktorun.adetimin son günü hormon ilaci kullanıyorum.son kontutolum haftaya.çok heyecanliyim...

Bol şans Allah yardimcin olsun

Hayirli olsun insallah tedavin guzel sonuclanir

Kizlar bebeklerimi gordum bugun nasipse ikiz geliyor keseleri gorduk 1 hafta sonra kalp atisi ins duycaz dua edin bana sag salim alayim kucagima saglikli bi hamilelik gecireyim..
Hayırlı uğurlu olsun ikizler okurken nasıl heyecanlandım anlatamam Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…