Bende transferden bir hasta once franjit oldum adacayi ihlamur icmekten bi hal oldum adacayi ile gargara yapmakta cok iyi geliyor ve karbonat koy suyun icine onunlada gargara yap bal zencefil karistirdim yedim bol meyve tukettim ilaCsiz gecirdim sukur transferden once antibiyotik icmek istemedim sende bunlari dene canim istersen belki sanada iyi gelirBenimde az önce kasık ağrım başladı... Bakarsın erken adet olurum... Gerçi bu Faranjitle tedavi olabilir miyim bilmem
Banada dun esim idrarda baksanmi acaba diyodu idrarda olsa bile buyuk oranda cikmayabiliyor uzulme canimKızlar dayanamadım idrar testinden kendim yaptım,silik çizgi çıktıen iyisi günümü beklemekmiş
selam canım genelde silik çıkıyor o testlerde bencede gününü bekle sen inşallah pozitiftir..Kızlar dayanamadım idrar testinden kendim yaptım,silik çizgi çıktıen iyisi günümü beklemekmiş
selam canım çokkk geçmiş olsun.Bende hastayım ilaç kullanabilirsin dedilermi peki sana transferden önce ???Bende transferden bir hasta once franjit oldum adacayi ihlamur icmekten bi hal oldum adacayi ile gargara yapmakta cok iyi geliyor ve karbonat koy suyun icine onunlada gargara yap bal zencefil karistirdim yedim bol meyve tukettim ilaCsiz gecirdim sukur transferden once antibiyotik icmek istemedim sende bunlari dene canim istersen belki sanada iyi gelir
Banada dun esim idrarda baksanmi acaba diyodu idrarda olsa bile buyuk oranda cikmayabiliyor uzulme canim
selam canım genelde silik çıkıyor o testlerde bencede gününü bekle sen inşallah pozitiftir..
sıkma canını bende idararda evde yaptığımda silik çıkmıştı ama zamanı gelince kanda baktırdığımda pozitifti.İnşallah seninde öyledir güzel haberler verirsin ....:)Insllh canım,moralim cok bozuldu
Dr sormadim ilac kullanayimmi diye cayla balla gecirdim gerek kalmadi ilac icmeye icmenin bi zarari olurmuydu bilmiyorum ben atibiyotik sokmam istemdim vucudyma sen dr sor istersen bide bitki cayi transferden sonra icmeyin demislerdi ben transfer oncesi ictim o caylariselam canım çokkk geçmiş olsun.Bende hastayım ilaç kullanabilirsin dedilermi peki sana transferden önce ???
kaçıncı günündü benim de bugün 10.gün ve test yapasım vardı ama seni görünce şimdi vazmıgeçsemKızlar dayanamadım idrar testinden kendim yaptım,silik çizgi çıktıen iyisi günümü beklemekmiş
Bende transferden bir hasta once franjit oldum adacayi ihlamur icmekten bi hal oldum adacayi ile gargara yapmakta cok iyi geliyor ve karbonat koy suyun icine onunlada gargara yap bal zencefil karistirdim yedim bol meyve tukettim ilaCsiz gecirdim sukur transferden once antibiyotik icmek istemedim sende bunlari dene canim istersen belki sanada iyi gelir
anladım canım çok saol bilgi verdiğin için,benimde transfere az kaldı ilaç almak istemiyorum o yüzden sordum...Dr sormadim ilac kullanayimmi diye cayla balla gecirdim gerek kalmadi ilac icmeye icmenin bi zarari olurmuydu bilmiyorum ben atibiyotik sokmam istemdim vucudyma
Hadi hayırlı olsun inşallah simsiki tutunurlarKızlar bugün transferimi oldum 5.gün kaliteli dondurulmuş 1 adet embriyo transfer ettiler,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,şimdi bekle zamani
Hadi Allah rast getirsinKızlar bugün transferimi oldum 5.gün kaliteli dondurulmuş 1 adet embriyo transfer ettiler,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,şimdi bekle zamani
sıkma canını bende idararda evde yaptığımda silik çıkmıştı ama zamanı gelince kanda baktırdığımda pozitifti.İnşallah seninde öyledir güzel haberler verirsin ....:)
Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba[/Q
öncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun.Tutunma konusunda bilmiyorum ama acı ekşi yasak.Bitki çayları ve özellikle adaçayı yasak.Ihlamur içilebiliyor.Hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.Portakalın suyunu değilde kensisini yemeyi öneriyorlar.Benim doktorumun söyledikleri bunlardı canım....
Kızlar bugün transferimi oldum 5.gün kaliteli dondurulmuş 1 adet embriyo transfer ettiler,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,şimdi bekle zamani