2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Benimde az önce kasık ağrım başladı... Bakarsın erken adet olurum... Gerçi bu Faranjitle tedavi olabilir miyim bilmem
Bende transferden bir hasta once franjit oldum adacayi ihlamur icmekten bi hal oldum adacayi ile gargara yapmakta cok iyi geliyor ve karbonat koy suyun icine onunlada gargara yap bal zencefil karistirdim yedim bol meyve tukettim ilaCsiz gecirdim sukur transferden once antibiyotik icmek istemedim sende bunlari dene canim istersen belki sanada iyi gelir

Kızlar dayanamadım idrar testinden kendim yaptım,silik çizgi çıktı en iyisi günümü beklemekmiş

selam canım çokkk geçmiş olsun.Bende hastayım ilaç kullanabilirsin dedilermi peki sana transferden önce ???

BENDE BUNDAN ÖNCEKİ TRANSFERİMDE 7. GÜNDE İDRAR TESTİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI TABİ BİZ SEVİNDİK 12 GÜNDE TESTTE 10 GİBİ BİŞEY ÇIKTI KİMYASALMIŞ YANİ EN İYİSİ BEKLEMEK

selam canım çokkk geçmiş olsun.Bende hastayım ilaç kullanabilirsin dedilermi peki sana transferden önce ???
Dr sormadim ilac kullanayimmi diye cayla balla gecirdim gerek kalmadi ilac icmeye icmenin bi zarari olurmuydu bilmiyorum ben atibiyotik sokmam istemdim vucudyma sen dr sor istersen bide bitki cayi transferden sonra icmeyin demislerdi ben transfer oncesi ictim o caylari

Tavsiyelerin için sağol canım bende kendi çapımda birşeyler yapıyorum ama seninkileri de deneyeyim, inşallah şifa bulurum...

Dr sormadim ilac kullanayimmi diye cayla balla gecirdim gerek kalmadi ilac icmeye icmenin bi zarari olurmuydu bilmiyorum ben atibiyotik sokmam istemdim vucudyma
anladım canım çok saol bilgi verdiğin için,benimde transfere az kaldı ilaç almak istemiyorum o yüzden sordum...

Yeme icme konusunda önerileriniz nelerdir,tutunmayi kolaylaştiran besinler var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…