2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İnsallah bu tedavinde hersey yolunda gider
Peki kacinci gun ve kalitesi nasildi dondurulanlarin neden saglikli cozunmedigini soylediler mi?
canım benim merkezim kimseyi 5. güne götürmüyordu. 3. gün 1. kaliteydi embriyolarım.6+3 de düşük yaptım. neden sağlıklı çözünmediğini insan faktörünün olup olmadığını sorunca da gayet rahat şekilde biz de anlamadık neden böyle oldu % 5 ihtimal vardı bunu imzalattığımız formda da belirtmiştik biz de üzüldük vs gibi saçma sapan cevaplar versi embriyolog. dr um da demez mi benim aklıma da şu geldi demek ki ilk embriyoların da iyi değilmiş o yüzden düşmüş. embriyoların iyi olup olmadığını deneme yanılma yöntemiyle mi görüyoruz.deli oldum ama yapacak bişey yok. sadece ayrılırken merkezden memnun olmadığımı bi daha düşünmeyeceğimi söyledim çıktım o kadar. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin...

Anladim canim da mesela rahim kalinligina gore transfer gununu belirliyolar ya;embriyolari da ona gore ozaman bir onceki gun cozduruyolar ozaman oylemi
Bazilarinda da ayni gun yapmislar baksana cozdurdukleri gun transfer yapmislar

Cok sacma bi aciklama olmus gercekten
Bidr embriyo dondurma ve cozme
Teknigi de cok onemliymis merkezin basari orani bu konuda onemliymis gercekten

Anladim canim da mesela rahim kalinligina gore transfer gununu belirliyolar ya;embriyolari da ona gore ozaman bir onceki gun cozduruyolar ozaman oylemi
Bazilarinda da ayni gun yapmislar baksana cozdurdukleri gun transfer yapmislar

transfer gunu yada bir önceki gun cozdurebiliolar canim zaten ondan sonra seni ariolar buz bebislerin durumuna gore transferin oluo yada iptal...

İyi akşamlar kızlar bende dün beklediğim adetimi oldum:)bugün gittim doktora muayenemi oldum kan verdim inşallah başlıyoruz Bi aksilik çıkmazsa,lucrine devam dedi ama dozunu düşürdü,yarında estrofeme başlıyorum günde Bi tane 5gun boyunca sonra iki ve üçe çıkcak, tahmini transferim de 4,5şubata olurmuş tabi daha erkende olabilir rahim durumuna göre,rabbim hepimize kolaylık versin ve güzel sonuçlar aldırıp bebeklerimize kavuştursun

Bu embryolarin kalitesine labratuvarda bakilmamismi dusuk olunca kalitesiz olduklarini anlamislar Allah yardimcimiz olsun ne kadar rahat konusuyolar

transfer gunu yada bir önceki gun cozdurebiliolar canim zaten ondan sonra seni ariolar buz bebislerin durumuna gore transferin oluo yada iptal...
Peki sence genelleme nasil embriyolarin cozdurulme durumunda yasama yani
Hani cozdurulunce embriyolar genellikle yasiyorlar mi yoksa genellikle basarisiz mi
Pek bilgi bulamadim bu anlamda arastirdigim kadariyla

Peki sence genelleme nasil embriyolarin cozdurulme durumunda yasama yani
Hani cozdurulunce embriyolar genellikle yasiyorlar mi yoksa genellikle basarisiz mi
Pek bilgi bulamadim bu anlamda arastirdigim kadariyla
0/0 70-80 civarlarinda olmasi lazim canim ben 3 dondurulmuş la denedim 1 si yasamadi, son kaldi bakalim subatta nasip olursa insallah

0/0 70-80 civarlarinda olmasi lazim canim ben 3 dondurulmuş la denedim 1 si yasamadi, son kaldi bakalim subatta nasip olursa insallah
İnsallah hayirlisi olsun
Benim de 2 tane var oyuzden endiselendim biraz insallah sorun cikmaz

Ya cozulunce yasamazlarsa endişesini bende yaşıyorum sabah aradiklarinda 4 düde yasiyordu ama bu kesinleşti artık bişey olmaz demek değil dedi embryolog hepimizin ki gelişsin insallah

geçen kızıma hamileyken baya bir belirtim vardı .bu sefer hiç bir belirtim yok bu yüzden umutlu değilim açıkçası

geçen kızıma hamileyken baya bir belirtim vardı .bu sefer hiç bir belirtim yok bu yüzden umutlu değilim açıkçası
Öyle düşünme illa belirti olcak diye bişey yok inşallah cinsiyeti farklıdır ondan farklı hossediyosundur prenawsin varmış BiDe prensin olsun

Merhaba arkadaslar elimde bikac kutu acilmamis kullanilmamis ESTROFEM var. İhtiyacı olan arkadaşlara ücretsiz gonderebilirim. Ozel mesaj ile ulasabilirsiniz.

Hala içim acıyor yoruldum artık ya .evliliğin ikinci Ayında kaza ile hamile kalanları görmek istemiyorum bugün tekrara kan verdim Sıfır îlan değer sanki iki gunde katlanacak doktoru hala anlamış Değilim ama nedense ona çok güveniyorum. Tabiki tekrar Sıfır çıktı .sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyo . Eşim çok kötü onu mutsuz görmek beni üzüyor sorun onda morfoloji 1 . Bir tane dındurulmuşum var 3000 para vereceğime dondurylmuşu kullanmadan tekrar taze 2.tüpe başlasam çift koyduysam mı acaba diyorum .çünkü dondurulmuş embriyo tutmazsa tekrar yüksek miktarda vermem gerecek sil baştan

Insan cok uzuluyor ve umutsuzluga kapiliyor ama umidini kesme benim hem kaynimin hem eltimin cocugu yok olma ihtimalide tibben yok bende onlar gibi olacagim diye kahrolmustum ama yilmadan yola devam ettim 2. Denemedende o kocaman 0 bende gordum 3. Denemeden bir prensesim oldu simdi ikinci bebegim icin2. Denemeyi yapiyorum bugun transferim var insallah tutunur bana su durumda bile sukur etmemiz lazim bak embryon olusuyot dondurulmusun bile var insallah o annesine tutunmak icin bekliyodur

Canim umutsuz olma ya o psikoloji berbat bişey seni anlayabiliyorum ama napcan güzelim hakta n hayırlısı. Eğer çok fiyat fark yoksa dondurulmuş devam etsin baştan başla yumurtlamaya 2 tane koydurt ursun

Canim transferin varmış bol şans inşallah güzel geçer ve bebisler tutunur sana

Saol insallah 4 taneden kaci yasiyo acaba kac tane transfer edecek hala aramadilar belirsizligin sonu yok bu iste tak transfer oluyo tuttumu kesesi kalbi dogacakmi Rabbim yardimcimiz olsun

Canim transferin ins cok guzel gecer ve meleklerin sana sımsıkı sarilirlar ins. Transferin ogleden sonrami ben bahcecideyim suanda kontrole geldim burdaysan sana destek olim cnm optm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…