Tesekkurler tatlim hayirlisi ile bebeleri bir alsaydik kucaklarimizaaGunaydin hadi hayirli olsun tamamina ersin insallah
insallh 2 si de tutarda ikizlerin olur son tedavin olur kuzum uzulme nasipten ote yol yokMoralim çok bozuldu 4 embryodan 2 sini koydular geriye dondurulmuş kalmadı gelismemisler
Canim uzulme vardir Yaradanin bir bildigi insallah tez vakitte muradina nail olursun bebelerini alirsin kucaginaSlm kızlar benim bu ayda kaldılucrin istenen düzeyde baskılayamamış yumurtaları,o nedenle bidahaki ay daha yüksek dozajla başlancak,mart başına kalır heralde transfer Bi aksilik çıkmazsa,üzüldüm ama hayırlısı nasip boyleymiş
Bu emriyolar tutuncaktır sıkma canını herşeyin bi sebebi wardır.ben sizlere cok dua edicem inşlh hepimiz anne olcazMoralim çok bozuldu 4 embryodan 2 sini koydular geriye dondurulmuş kalmadı gelismemisler
evet bunda da vardır bir hayır inşallah sonucta sevinirimBu emriyolar tutuncaktır sıkma canını herşeyin bi sebebi wardır.ben sizlere cok dua edicem inşlh hepimiz anne olcaz
Himm bende ilkinde cyclo progynova nin beyazlarini kullanmistim dondrlms degildi o.bunda estrofem gunde4tane iciyrm coraspin ve folidoce bnde de var birde gonapeptyl igne gobekten olmustum gecen hafta bitti sali transferim varrrrr
hayırlısı olsun canım sıkma canını herşerde bir hayr vardır belki bu ay yaptırsan tutmayacaktı varsın bir ay geç olsun sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına al daSlm kızlar benim bu ayda kaldılucrin istenen düzeyde baskılayamamış yumurtaları,o nedenle bidahaki ay daha yüksek dozajla başlancak,mart başına kalır heralde transfer Bi aksilik çıkmazsa,üzüldüm ama hayırlısı nasip boyleymiş
tşk ederim canım inşallah hep birlikte pozitif sonuçları alırız 11 tane dondurulmuş 3. gün embriyom var dr kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi ama çok korkuyorum çözülürken sorun yaşarız diye Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınHayırlı olsun tedavin canım. Ben estrofem folic corasprin ve progestan kullaniyorum
olsun canım moralini bozma iki tane koymuşlar ya Rabbim onları sana bağışlasın inşallah ikizlerin olurMoralim çok bozuldu 4 embryodan 2 sini koydular geriye dondurulmuş kalmadı gelismemisler
bu vurulduğun iğnede jelin görevini yapıyor dimi her ikisinide kullanıyorsun o zaman iğnenin tam ismini yazarsan sevinirim doktoruma bende söylüycem hem iğne hem jel kullanmak istiyorum daha etkli olsun diye diğer tedavilerimde jel kullandım gebelik oluşuyor keseyi görmeden değerim düşüyor farklı bir doktora sordum geçen bazen jel rahim tam emmiyor diyor sen ekstradan iğnede kullan dedi hergün şimdi lucrine başladım donmuşlarım var doktoruma söylüycem jelle birlikte iğnede istiycembakalımCrionone jel gunde 2defa progestan igne 1 defa hergün vurulacagim. Tabiki iğne daha etkilidir. Ama bu kadar çok hormon yuklenmesine alisamadi vucut
Progesteron hormonu içeriyor progestan 50mg ampul diye yazdi. Hem jel hem igne kullaniyrmbu vurulduğun iğnede jelin görevini yapıyor dimi her ikisinide kullanıyorsun o zaman iğnenin tam ismini yazarsan sevinirim doktoruma bende söylüycem hem iğne hem jel kullanmak istiyorum daha etkli olsun diye diğer tedavilerimde jel kullandım gebelik oluşuyor keseyi görmeden değerim düşüyor farklı bir doktora sordum geçen bazen jel rahim tam emmiyor diyor sen ekstradan iğnede kullan dedi hergün şimdi lucrine başladım donmuşlarım var doktoruma söylüycem jelle birlikte iğnede istiycembakalım
Bişey olmaz tatlım cozulurler. Ben hic düşünmedim böyle şeyler benimkiler çözüldü uslu uslu aldım onları inşallah sen de alırsın yumuslarini korkmatşk ederim canım inşallah hep birlikte pozitif sonuçları alırız 11 tane dondurulmuş 3. gün embriyom var dr kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi ama çok korkuyorum çözülürken sorun yaşarız diye Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Hayirli olsun tamamina ersin insallah bende acayip heyecanliyim transferde Aramizda bir gun var ikimizde seviniriz sonucta insallahslm aranıza yeni katılıyorum beni de listeye ekler misiniz adana acıbadem 16 ocak transfer test günü 28 ocak acayip heyecanlıyım
Hayırlı olsun tatlım inşallah tutunur bebeklerin sana. Ben de Adana da yaptırdım 22ocak test günüm inşallah pozitif görürüz hepimizslm aranıza yeni katılıyorum beni de listeye ekler misiniz adana acıbadem 16 ocak transfer test günü 28 ocak acayip heyecanlıyım
teşekkür ederim inşaalah pozitif olur en zor süreç bu sanırımHayirli olsun tamamina ersin insallah bende acayip heyecanliyim transferde Aramizda bir gun var ikimizde seviniriz sonucta insallah
canım inşaallah olumlu olur hepimiz için adana da nerede yaptırdınHayırlı olsun tatlım inşallah tutunur bebeklerin sana. Ben de Adana da yaptırdım 22ocak test günüm inşallah pozitif görürüz hepimiz
Bişey olmaz tatlım cozulurler. Ben hic düşünmedim böyle şeyler benimkiler çözüldü uslu uslu aldım onları inşallah sen de alırsın yumuslarini korkma
çok saol canım birsey daha sorsam bu iğne günde birkere yaptırıyorsan eyer tek ampul olarakmı yoksa 2 ampulmu şırıngaya çektiriyorsun bazıları 2 ampul vuruluyorda o yüzden cevapların için saol canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunurProgesteron hormonu içeriyor progestan 50mg ampul diye yazdi. Hem jel hem igne kullaniyrm
Ankada tüp bebekte yaptırdım canımteşekkür ederim inşaalah pozitif olur en zor süreç bu sanırım
canım inşaallah olumlu olur hepimiz için adana da nerede yaptırdın