2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kizlar birsey sorucam
Transferden once progesteron degeriniz kac cikti?
Bazilarinda progesteron yuksek cikti transferim iptal oldu falan yazanlar oluyo ya okudugum kariyla 1 in altinda olmasi gerekiyormus bilginiz varmi bu konuda
Benim son kontrolde 1.64 cikmis :KK43:

Kizlar birsey sorucam
Transferden once progesteron degeriniz kac cikti?
Bazilarinda progesteron yuksek cikti transferim iptal oldu falan yazanlar oluyo ya okudugum kariyla 1 in altinda olmasi gerekiyormus bilginiz varmi bu konuda
Benim son kontrolde 1.64 cikmis :KK43:
Ay bnm hic bakilmadi her gün de progestan igne oluyorum felaket agriyo igne yerlerim

canım ben ekimde pozitifi görüp kasım başında düşük yaptım sonra ki adetimle de hemen dondurulmuş tedavime başladım. herşey çok güzeldi endometrium yumurtalıklar ama benim buz bebişler sağlıklı çözülmedi transfer iptal oldu kısmet değilmiş inşallah senin yüzün güler. ben bu ayki adetimle sıfırdan başlayacağım herşeye
Neden düşük yaptınız acaba.kan sonuçlarınız neydi acaba söylermisiniz bana.2 gün önce test yaptım.pozitif cıktı..doktor 10 gün sonra gel dedi.bişey olcak diye cok korkuyorum.bu 2. Denememdi

Çok şükür 2 tane blast embriyo transferim oldu bebeklerin benimle insallahta benimle kalırlar şimdi dinleniyorum ama yarın normal yasanrima donucem yediğin ictiginin etkisi yok saglikli beslen dedi sürekli yatma öyle hayırlısı olsun 31 ocak test gunum

Çok şükür 2 tane blast embriyo transferim oldu bebeklerin benimle insallahta benimle kalırlar şimdi dinleniyorum ama yarın normal yasanrima donucem yediğin ictiginin etkisi yok saglikli beslen dedi sürekli yatma öyle hayırlısı olsun 31 ocak test gunum
Ne guzel canim hayirli olsun bnm de sali gunu insallah sorunsuz alip geliriz bebisleri. Birlikte gun sayicaz...

Benim de değerime bakilmadi. Ayy sorma arkadaş o iğneler öldürdü beni ama şimdi hapa geçtik şükür
Sen hangi asamadasin ne kadar igndeden sonra hapa gectin. Bnm daha transfer olmadi ve test gunune kadar olacam her gun.15 gunden fazla napicam bilmiyrm

C
Sen hangi asamadasin ne kadar igndeden sonra hapa gectin. Bnm daha transfer olmadi ve test gunune kadar olacam her gun.15 gunden fazla napicam bilmiyrm
Canim benim transferden sonra 6.gunum. transfer günü iğneye başladım 4 tane yapıldım sonra hapa geçtim. ama yatarken otururken kalkarken çok agriyodu. sen nasıl dayancan allah yardimcin olsun ya sen daha transferin ne zaman

C

Canim benim transferden sonra 6.gunum. transfer günü iğneye başladım 4 tane yapıldım sonra hapa geçtim. ama yatarken otururken kalkarken çok agriyodu. sen nasıl dayancan allah yardimcin olsun ya sen daha transferin ne zaman
Bnm sali transfer malesef dayanicam bide surekli ates basiyo agri yapiyo uyutuyor bulanti yapiyor ayni hamile gibi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.gecen sefer de test gunune kadar oldum o zaman gün asiriydi dinleniydm simdi hergun...

Bnm sali transfer malesef dayanicam bide surekli ates basiyo agri yapiyo uyutuyor bulanti yapiyor ayni hamile gibi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim.gecen sefer de test gunune kadar oldum o zaman gün asiriydi dinleniydm simdi hergun...
canım iğnenin adı ne jel olarak vermedilermi iğne dahamı etkili acaba hergün mü vuruluyor günde kaç kez

Selam arkadaşlar ben de ilk muayenemi cuma günü oldum ilaclara başladım clexan 0.6 lik folbiol Coraspin ve cycloprogynova estrofem yerine bu ilacı verdiler sadece beyaz olanları içecek misim bunu kullanan oldumu aranızda

Selam arkadaşlar ben de ilk muayenemi cuma günü oldum ilaclara başladım clexan 0.6 lik folbiol Coraspin ve cycloprogynova estrofem yerine bu ilacı verdiler sadece beyaz olanları içecek misim bunu kullanan oldumu aranızda
Himm bende ilkinde cyclo progynova nin beyazlarini kullanmistim dondrlms degildi o.bunda estrofem gunde4tane iciyrm coraspin ve folidoce bnde de var birde gonapeptyl igne gobekten olmustum gecen hafta bitti sali transferim varrrrr

Moralim çok bozuldu 4 embryodan 2 sini koydular geriye dondurulmuş kalmadı gelismemisler:KK43:

Hayırlı olsun tedavin canım. Ben estrofem folic corasprin ve progestan kullaniyorum

Slm kızlar benim bu ayda kaldı:KK43::KK43: lucrin istenen düzeyde baskılayamamış yumurtaları,o nedenle bidahaki ay daha yüksek dozajla başlancak,mart başına kalır heralde transfer Bi aksilik çıkmazsa,üzüldüm ama hayırlısı nasip boyleymiş

X