2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

arkadaşlar 2. dondrulmuş embriyomu en erken ne zaman yapabilirim sonuçta önceki de dondurulmuştu 2 ay beklmeye ne gerek var :-((( doktorumla yarın görüşeceğim hala tekrar test yamamda ısrar etti tamam dedim ama ilaçlar o an bıraktımm:-)) sıfır oln değer iki günde 30-40 olacak hali yok anlam vermdim acklamada yapmadı yann bakalım ne diyecek .keşke hemen yapma şaşımız olsa 15 tatilde tekrar deneyebilsemmm
canım 2 ay değil de benim 2 ocakta yapılan transferim negatif sonuçlandı. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olduğumda 21.gün ilaç almaya başlayacağım. sonraki adeti olmuyorum ilaç kullanınca ya da leke leke oluyor geçiyor. o ay içinde oluyor. Yani 1 ay bekliyorsun sanırım. Ama tabi doktordan doktora değişiyor tedaviler seninki ne diyecek bakalım. Olsun insan sabırsızlanıyor ama geç olsun da güç olmasın. :)

merhaba kizlar
Bir bucuk yildir seviye seviye atlayarak sonunda bu topige de yazacagim gun geldi
Yumurtlama gunu,ovulasyon testi,gebelik testleri vs derkenn
Geldik tuplerin zaten işlev gormuyor oluşu,ameliyatlar ve sonra ilk negatif tup tedavisi sonucumu dun aldim :KK43:
Bugun doktorumla gorustum pek bi aciklama yapmadilar zaten ilk negatif denemeleri sanirim pek ciddiye almiyolar
Herneyse 2 adet embriyom dondurulmustu 3. Gun
Doktor 2 ay dinlen adetin 2. Gunu gel dedi ben de neden 1 ay degil dedim
İstersen bi sonraki adetinde bi gel bakalim rahim kendini toparladiysa başlarız dedi
Sizce beklemeli miyim hic istemiyorum beklemek acikcasi.Biryandan yanlis yapmak da istemiyorum ama bakiyorum bir sonraki adette baslayan da cok arkadas var sizler nasil bi yol izlediniz veya izleyeceksiniz arkadaslar anlatirsamiz ben de sevinirim

yava yavaş heyecanlanıyorum sanırım ...salı günü tests günüm sabırsızlanmaya başladım

yava yavaş heyecanlanıyorum sanırım ...salı günü tests günüm sabırsızlanmaya başladım
Az kaldi Insallah guzel sonuc alirsin :emir_bebek:
hayirlisiyla yarin arayip transfer gunumu soylicekler 4 dunude cozmusler su an iyi durumdalar dedi bugun embryolog insallah hepsi gelisimine devam eder dondurulmusum kalmassa madii acidan bi daha zor yaparim :KK43:yarin arayip ogleden sonra gel diyebilirler ya da cumartesiye kalacak bu gece zor uyurum zamani belli olsada rahat etsem

merhaba kizlar
Bir bucuk yildir seviye seviye atlayarak sonunda bu topige de yazacagim gun geldi
Geldik tuplerin zaten işlev gormuyor oluşu,ameliyatlar ve sonra ilk negatif tup tedavisi sonucumu dun aldim :KK43:
Bugun doktorumla gorustum pek bi aciklama yapmadilar zaten ilk negatif denemeleri sanirim pek ciddiye almiyolar
İstersen bi sonraki adetinde bi gel bakalim rahim kendini toparladiysa başlarız dedi
Sizce beklemeli miyim hic istemiyorum beklemek acikcasi.Biryandan yanlis yapmak da istemiyorum ama bakiyorum bir sonraki adette baslayan da cok arkadas var sizler nasil bi yol izlediniz veya izleyeceksiniz arkadaslar anlatirsamiz ben de sevinirim
1 ay ara vermen yeterli sanki canim benim ilk gebeliğimde ilki negatifti bir ay ara verdik 2. de hamile kaldim ...

Kızlar 4 gündür estrofem hap kullaniyorum pazartesi muayene var ilk dondurulmuş tedavim tahminen kac gun sonra tranfer olur.birde baska ilac kullanmiyorum tüp denemelerinde ne cok ilac vardı bu tuhaf geldi biraz

Canım benimde burada edindiğim bilgiye göre 17-20.günü transfer oluyormuş genelde...
Evet o kadar ilaç, iğne, jel,bant tan sonra sadece bir tabletle tedaviye başlamak tuhaf geliyor :KK45:

kesinlikle hak veriyorum demekki yatmak tutunmaya + değil :-((( kendimi toparlamaya çalışıyorum ama bu kadar kaliteli embriyo bendede hiç bir sorun yokken neden tutunmaz :-(( sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor .

Olur mu hiç öyle düşünme ben mucizeme 7 sene sonra kavuştum... Şimdi ikincisi için 1 seneyi geçti uğraşıyorum...
Bu da bizim kaderimiz... Bu günümüze de şükür...

merhaba kizlar

Hoşgeldin canım... Haklısın ama kısmetten öteye gidilmiyor... İnşallah burası yavruna kavuşman da son durak olur ve buradan güle oynaya gebeler topiğine geçersin...
Canım bende Aralık sonu negatifi gördüm ve hemen dondurulmuşlarımla devam etmek istedim. Doktorum hiç olmazsa bir adet dönemi beklememi önerdi ve bende kabul ettim... Bana da iki ay uzun geliyor... Sanki hergün bir vakit kaydı gibi...

Bizde heyecanla bekliyoruz canım, her Pozitif haber bizlere ışık oluyor... Rabbim karanlıklarda bırakmasın bizleri...

Az kaldi Insallah guzel sonuc alirsin :emir_bebek:
hayirlisiyla yarin arayip transfer gunumu soylicekler 4 dunude cozmusler su an iyi durumdalar dedi bugun embryolog insallah hepsi gelisimine devam eder dondurulmusum kalmassa madii acidan bi daha zor yaparim :KK43:yarin arayip ogleden sonra gel diyebilirler ya da cumartesiye kalacak bu gece zor uyurum zamani belli olsada rahat etsem

Hadi bakalım sende sıcacık göbüşüne al bebişlerini de sevginle ısıt onları... İnşallah hayırlı sonuçlanacak canım...

merhaba kizlar
canım ben ekimde pozitifi görüp kasım başında düşük yaptım sonra ki adetimle de hemen dondurulmuş tedavime başladım. herşey çok güzeldi endometrium yumurtalıklar ama benim buz bebişler sağlıklı çözülmedi transfer iptal oldu kısmet değilmiş inşallah senin yüzün güler. ben bu ayki adetimle sıfırdan başlayacağım herşeye

merhaba kizlar
Yelizim biliyorum insan hemen herşey oluversin istiyo ama doktorunu dinlemende fayda var biliyosun bende aralık başı düşük yaptım doktorum tekrar Şubat adetinden sonra çağırdı en iyi ihtimal martta başlıcak yani tedavim bende en başlarda neden bikac ay sonra degil diye düşündüm ama daha sonra doktoruma güvenip acelenin bi anlamı olmadığını düşündüm bi gün bizimde bebişlerimiz gelicek inş canım

canım ben ekimde pozitifi görüp kasım başında düşük yaptım sonra ki adetimle de hemen dondurulmuş tedavime başladım. herşey çok güzeldi endometrium yumurtalıklar ama benim buz bebişler sağlıklı çözülmedi transfer iptal oldu kısmet değilmiş inşallah senin yüzün güler. ben bu ayki adetimle sıfırdan başlayacağım herşeye

Canım senin hatırlıyorum... Çok üzüldüm Allah sabrını versin...
Yaşını, Merkezini yazarsan seni de listemize ekleyeyim...

Canım senin hatırlıyorum... Çok üzüldüm Allah sabrını versin...
Yaşını, Merkezini yazarsan seni de listemize ekleyeyim...
Amin Allah razı olsun canım benim donmuşum kalmadı topiğinize çok uygun değilim sanırım:) ama kopamıyorum buralardan işte. ankara memorial da başlayacam bu sefer. bu arada topiğin hayırlı olsun bol bol hamişler çıkar inşallah...

arkadaşlar 2. dondrulmuş embriyomu en erken ne zaman yapabilirim sonuçta önceki de dondurulmuştu 2 ay beklmeye ne gerek var :-((( doktorumla yarın görüşeceğim hala tekrar test yamamda ısrar etti tamam dedim ama ilaçlar o an bıraktımm:-)) sıfır oln değer iki günde 30-40 olacak hali yok anlam vermdim acklamada yapmadı yann bakalım ne diyecek .keşke hemen yapma şaşımız olsa 15 tatilde tekrar deneyebilsemmm

olur canım neden olmasın kendını hazır hissedıyosan rahımde temızse sıkıntı olmaz benım öle oldu ılkınde negatıf sonuc aldım 3 4 gun içinde adet oldum ve dondurulmuş tedavıye basladım hiç ara vermeden doktorum bna bıraktı yanı inş senınde olur..

Kızlar 4 gündür estrofem hap kullaniyorum pazartesi muayene var ilk dondurulmuş tedavim tahminen kac gun sonra tranfer olur.birde baska ilac kullanmiyorum tüp denemelerinde ne cok ilac vardı bu tuhaf geldi biraz

adetının 19. 20. 21. gunlerdınde olur muhtemelen rahım kalınlıgına göre benım 18. gun oldu

merhaba kizlar

canım ben beklemedım beklemek stresten baska bırsey değil rabbım nasip edecekse oluyo zaten beklemıssın beklememıssın farketmez yanı benım rahım temızdı beklemeden yaptık transferı endometrıum 14 mm olmuştu transferde

Sagolun kizlar cevaplariniz icin
Ben sogan suyunabasladim 10 gun yapicam kistler gitsin diye daha once cok ise yaramisti bi sonraki adette giderim 2. Gun bakar eger uygun gorurse dr baslariz yok bekle derse de beklerim

Peki simdi benim 3. Gun embriyosu donduruldu ya ayni gun cozdurup ayni gun mu transfer yaparlar
Bide saglikli cozunmeme ihtimali nekadar bilginiz var mi

İnsallah bu tedavinde hersey yolunda gider
Peki kacinci gun ve kalitesi nasildi dondurulanlarin neden saglikli cozunmedigini soylediler mi?

Peki simdi benim 3. Gun embriyosu donduruldu ya ayni gun cozdurup ayni gun mu transfer yaparlar
Bide saglikli cozunmeme ihtimali nekadar bilginiz var mi
canim cozduruolar gelişimine bakiolar sonra sana tel gelio transfer gunu hersey yolundaysa, gidip alip geliosun buz bebisini,ama çözdükten sonra gelismiosa yasamio zaten transferin iptal oluo,kacinci gun dondurdularsa o günden itibaren bekletebilirler ,benimki oğlumda 5. gun dondurulmuştu ,6.gun transferi olmustum

X