2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

amin cnm ben izmirdeyim..evet okuyorum sürekli zaten hamile olan arkadasları görüyorum güç veriyor bahçeciden herkes memnun insallah senin pozitif olurda araştırmana gerek kalmaz

Kızlar 8. Gün kan değeri 83 çıktı. Ayyyyy cok heyecanlıyım. 2 gun sonra tekrar vericem.

ohh yaaaa gözün aydınn... oleyyyy Allahım kurban olduğum Allahım inş. kucağına almayı nasip etsin.
bende dayanamayıp bugün eve giderken kan vericem. 11. gün bugün artık bişeyler çıkar yaaaa... :)

amanda29 canim bilgilerim eksik istanbul fertijin tup bebek merkezi doktorum seval tasdemir hastaligim pko suan kanama kesilsin diye hap aliyorum kesilip normal adet baslayacak ama cok agrim var.kanamada kesilmedi gitti dondurulmuslari nezaman deneyecegime karar veremedim ara versem mi bi faydasi olurmu bilmiyorum adet olup bittikten sonra rahime kamera ile girip bakilcak histrekoskopi ile tupleride gorebiliyolarmi bilen varmi

negatif çıktı. düşündüğüm gibi oldu.
Canım benim kader arkadaşım. Çok Üzgünüm ben de kendimi senin gibi negatif e hazırlamıştım insan hissediyor. Napalım hayırlısı bi gün olacak canım inşallah ben de yine kan verdim 0,100 ne kadar düzelir bugün benimde 10. Günüm yarın uzun yola çıkacağım en azından gitmeden son kez baktırayım şimdi bekliyorum sonucu.

POLYANAAAA şimdi kan testimi yaptiriyorsunİnşallah pozitif cikar. İnşallah gec tutunmustur.

canim benimde 0.100 cikti. sanmiyorum benim daha nasil duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…