2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Ayni bu sekildi ins arkadssim gebesin ama sunu anlamadim neden hergun catlatma ignesi oluyorsun transferden 8gun.sonra sadece 1kez olmustum ben bolunmeyi hizlandirsin diye veriyolar
Bende bilmiyorumki bende bir sorun yok esim azospermi ydi mikrotese yle bulundu. Toplam 100 mm hergün 10 mm olarak gobekten vuruyorum yani ortalama 4 damla kadar.

Selam arkadaslar bugun muane gunumdu dusukten sonra icerde parca varmi bakildi cok sukur yokmus kurtajdan kurtuldum nede olsa bi hamilelik gecirdim prolaktin hormonu yukselmistir diyerek dostinex verdiler hap kullanan oldumu aranizda doktoruma dusugun nedenini.sordum ben pko hastasi oldugum icin opuda 25 yumurta toplandi asiri hormon salgilanmasindan olabilir dddi mantikli geldi dondurulmus ile daha avantajli olnuyormus icim rahatladi arife arkadasim sana gelince ben tup bebekten sonra 5.gun embiriyosu idi benimki 7.gun idrar testi yaptigimda hayalet cizgi.cikti 8.gun yaptim yine ayni bunun cesareti.ile 9.gun kan testi yaptirdim sonucum 64 cikmisti sonrasinda bende senin gibi yarim doz catlatma.igensi oldum 2gun sonra kan testi 154tu yani cok cok az etki edior.merak etme bence hamilesin hayirli olsun simdideb
Canim dondurulmuş embriyo daha dayanikli olup tutunmasi daha iyi oluyormuş,neden dersen ,dondurulan ve tekrar çözdürülen embriyo bu aşamalari sağlikli geciriyorsa anne karninda hersrye dayanir,benim 26 yumurta toplandi,2 ay dinlendik vücut tüm hormonlari atti,dinlendi,ve transfer oldu 9. Gün 257 11.gün 543 cikti,erkenden tutunmus ve tek embriyo idi,Rabbime kucagimiza almayi nasip etsin bol şans

Canim dondurulmuş embriyo daha dayanikli olup tutunmasi daha iyi oluyormuş,neden dersen ,dondurulan ve tekrar çözdürülen embriyo bu aşamalari sağlikli geciriyorsa anne karninda hersrye dayanir,benim 26 yumurta toplandi,2 ay dinlendik vücut tüm hormonlari atti,dinlendi,ve transfer oldu 9. Gün 257 11.gün 543 cikti,erkenden tutunmus ve tek embriyo idi,Rabbime kucagimiza almayi nasip etsin bol şans
Insallah banada guler o sans.zoruma gidiyor artik bir.kizim var normal yoldan.oldu 6 yasinda 2.si nasil.olmuuor bi turlu aklim sirrim ermiyor

pregnyl hcg dir idrar testinde ikinci çizgiyi çıkartabilir
Canım prengyl çatlatma iğnesi ise kesin idrarada pozitif çıkıyor bende daha önce aynı şeyle karşılaştım 5. Gün iğne vurup 7. Gün pozitif çıkmıştı ama iğne beta hcg salgılıyormuş meğer...ama moralinibozma hemen bu tutmadığı anlamına gelmez sadece zamanını bekle canım inşallah güzel haberler veririsin ...

Hmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))

Canım prengyl çatlatma iğnesi ise kesin idrarada pozitif çıkıyor bende daha önce aynı şeyle karşılaştım 5. Gün iğne vurup 7. Gün pozitif çıkmıştı ama iğne beta hcg salgılıyormuş meğer...ama moralinibozma hemen bu tutmadığı anlamına gelmez sadece zamanını bekle canım inşallah güzel haberler veririsin ...

merhaba
bana umut oldun inş. benimde tutunurlar

Bende bilmiyorumki bende bir sorun yok esim azospermi ydi mikrotese yle bulundu. Toplam 100 mm hergün 10 mm olarak gobekten vuruyorum yani ortalama 4 damla kadar.

Benimde esim azospremi ve microtese ile sperm bulundu ama bu ilaclari hic kullanmadim. Hatta ilaclarimin dozlari hep dusuktu

O ilacin vucuttan atilmasi 14 gunmus. o nedenle yurtdisinda da Turkiye de de garantici doktorlar test tarihini 15. gun olarak veriyorlar.

Hmm teşekkür ederim. Ama transfer den sonra neden verdilerki acaba catlatma ignesini birde erkeklerdede sper cogaltmasi icinde vuruluyormus cok amacli igne bu o zaman :))
evet doğru bu iğne bir çok tedavide kullanılıyor.. sana neden verdiklerini inan bende bilmiyorum.. bilgi alırsan banada söyle

bendede aynısı oldu.. tansferin 3. gününden 7. gününe kadar idrar testi pozitif çıktı.. tabiki tutmadığı anlamına gelmez

Hamile kalan arkadaslar,

ilk doktor randevusuna ne zaman gittiniz? Benim testim transferin 15. gunu idi. beta hcg 1923 cikti. doktorum 2 hafta sonrasina randevu verdi. daha erken gelsende birsey gozukmez dedi. Ayrica sakin baska doktora da gitme, ilaclarin var yanlis birsey soylerler kafani karistirirlar, sabret dedi.

Sizler neler yaptiniz pozitiften sonra?

Hamile kalan arkadaslar,

ilk doktor randevusuna ne zaman gittiniz? Benim testim transferin 15. gunu idi. beta hcg 1923 cikti. doktorum 2 hafta sonrasina randevu verdi. daha erken gelsende birsey gozukmez dedi. Ayrica sakin baska doktora da gitme, ilaclarin var yanlis birsey soylerler kafani karistirirlar, sabret dedi.

Sizler neler yaptiniz pozitiften sonra?

bende bekiyorum canım valla benım 12.gun kan tahlılım 119,5 cıktı 14,kan tahlılım 216,9cıktı artk kan vermene gerek yok gelırısn 2 hafta sonra ultrasondan bakarız dedı o yuzden bısey yapmıyorum beklıyorum bende:)hayırlısı bakalım

115.2 cikti sonuc canim :)

Canımmmm çokkkk sevimdimmm... İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Mevlammm...

Sonucumu aldım arkadaşlar. Ve her zaman alışkın olduğum gibi hiç şaşırtmadı beni test negatif çıktı.
10 yıldır 1 aşılama 5 tüp le artık bu defteri kapatıyorum.
Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün. Kucaklarınızı doldursun.
herşeyden vazgeçmiştim şimdi tekrar kendimi toplayıp işe dönmek kabullenmek zorundayım.
Hergün heyecanla gelip burayı okumak sizlerle tanışmak dualaşmak güzeldi.
Allah' a emanet olun. İnşallah pozitif sonuçlar görün hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşun.
Sevgiler...

Canım hayat maalesef acımasız kimimiz güler kimimiz hüzne boğuluyoruz... Üzülme demeyeceğim bende senin adına çok üzüldüm çünkü ama pes etme kendine zaman ver yeniden başla hazır olduğunda bu bir imtahan inşallah bebişene hatta bebişlerine daha fazla beklemeden hayırlısı ile kavuşursun...

arkadaşlar embriyonun kalitesi 1 gun belli olur mu doktor kesin bir şey söylemem 2. gun belli olur dedi kafam karıştı

Canım 1.gün bildiğim kadarı ile sadece döllenme sayısı belli oluyor 2. ve 3. günler kalite ile ilgili yorum yapılabiliniyor...
İnşallah çok sayıda kaliteli embriyoların oluşur tatlım ve bebiş hasretin son bulur...

SLM arkadaşlar, bugün beklemede 10.günüm. sanki adet olcam gibi bi hissiyat doğuyor içime ara ara.
normalde yarın akşam işten sonra kan verip test yaptıracaktım. ama şimdi içimden hiç gelmiyor. yaptırmasam mı acaba. bu bekleyişin de büyüsü bozulacak :KK43: bozulmasını istemiyorum.

X