Bu topikte ilk dondurulmuş negatifini alan benim ve sonunda adetim gelecek gelmedi derken geldi ve 2. tüpe başladık dondurulmuşum hala bekliyor tabi
onu beklemeye alıp kardeşlerine başladım
)) dün doktor istemeden meraktan progestonuma baktırdım yine yüksek çıkınca ertelenir embriyolar dondurulur diye çok korkuyordum ve progestoronum yine yüksek çıktı ben yine çöktüm tabi :-((( doktor ise erken baktırdığımı bir gün sonra baktırmam gerektiğini söyledi progestoron hormonunun çatlatma iğnesinden önce gün aşırı değişebileceğini söyledi. hiç umudum yoktu Yükselen hormon bir günde nasıl düşebilir ki ama bugun 1.5 altında çıktı allahım ya aylardan beri bu kadar mutlu olmamıştım. taze transfer olacaktımm hayırlısı cuma günü yumurtalarım toplanıyor inşallah toplandıktan 3 gün sonra da transfer olacak rabbim inşallah embriyom çok olur bizim erkek faktörü var fazla embriyo olmuyor çok heyecanlıyım. Tek umudum artık fazla embriyo olması heyecanla beklemedeyim . Önceki tüpün tutmamasını embriyolarda genetik faktör olabileceğini söylüyor hayırlısı inşallah bu sefer yüzüm güler .