2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bebişli olsun herkesin kucağı dolsun :)

Ben 10 gün rapor almayı ve ilk 3 gün için minimum hareket düşünüyorum, sonraki günlerde basit ev işleri, kısa zamanlı gezmeler planlıyorum...Bir de ben çok tez canlıyım, hareketlerimi birazcık yavaşlatıcam
Bol su, süt yoğurt balık vs. Ayrıca ananas başta olmak üzere meyve tüketicem..
Canım ben zencefil konusu da negatifim, çünkü bağışıklık sistemini güçlendirci bir bitki, belki biraz paranoya yapıyor olabilirim ama çok güçlü bağışıklık sistemi bebişimizi yabancı madde olarak algılar mı ki?

herkese gunaydinlar olsun ,tedaviye baslayacak arkadaşlarin isleri güçleri yolunda olsun ,test yaptıracaklardan güzel haberler almak nasip olsun,opusu olanlarin kaliteli bol bol yumoslari olsun,buz bebeis transferi olanlarin bebislerinin sagliklica cozunmeleri nasip olsun,derdi sikintisi olanlarin Rabbim yar ve yardimci olsun insallahhhhhhh

arkadaşlar herkese günaydınnn.. benim transfer tarihim belli oldu 14 ocak.. herkesin dualarını bekliyorum.. inş. bebişlerim çözüldüğün de sıkıntı olmaz da transferim gerçekleşir..

Merhaba cnm ,
bugün transferin vardı.merak ettim . umarım sorunsuz geçmiştir. Bebişlerin sana sımsıkı tutunur inş.
transferde çok sıkışık mıydın. ne kadar sonra tuvalete çıktın. kalkarak mı yaptın ?
benim en çok kafama takılan bu sıkışıklık olayı.
bundan önceki denememde mutlaka çok sıkışık olucaksın dediler. bende saf gibi tam 4 litre su içtim. artık ayakta duramaz oldum . o kadarda sıkışık olmak iyi değil sonuçta değil mi stres yapıyorsun bana göre.

Herkese günaydın kanımı verdim geldin öğleden sonra sonuçlar çıkacak Hayırlısı saatler gecmiyor artık Hayırlısı

Canım yüreğim ağzımda senden gelecek hayırlı haberi bekliyorum... İnşallah Pozitif sonuç alacaksın ve bizde sayende topic teyzeleri olacağız

Canım ben iki kez transfer yaptırdım ama hiç birinde senin kadar su içmedim... İstesem de içemem zaten :))) Bence sende kendine bu kadar eziyet etme... Bir birbuçuk litre yeterli... Hatta çok sıkışık olursam biraz boşalttırıyorlar

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bebişli olsun herkesin kucağı dolsun :)

Canım çok teşekkür ederim topiğimi şereflendirip topic arkadaşlarıma güzel dileklerde bulunduğun için
Allahın izni ile inşallah bugün müjdeli haberi alırız senden... Her daim yanındayım... Herşey Güzel Olacak...

Doktorum aradı oda heyecanla sonucu bekliyor içim kıpır kıpır ya şimdiden ağlıyorum negatife hazırlıklı olmalıyım doktora 9.gun idrar Yaptım dedim çıkmaz dedi inşallah Rabbim ya pozitif olsun

merhaba arkadaşlar ben dün dr. gittim 13 gün 6 mm di yine 6 mm çıktı kalınlaşma olmadı estrofemi birde vajinal alacakmışım pazartesi kontrol var ama sanırım transfer iptal olacak çok üzgünüm

merhaba arkadaşlar ben dün dr. gittim 13 gün 6 mm di yine 6 mm çıktı kalınlaşma olmadı estrofemi birde vajinal alacakmışım pazartesi kontrol var ama sanırım transfer iptal olacak çok üzgünüm
Hayirlisi olsun insallah kalinlasma olur nar suyu ic rahmi kalinlasmasina yardimci diyolar ben ictim ne kadar etkili o.du bilemem ama degerim 13. Gun 9.2 di denemeye deger

Ben narın kendisini yemiştim adetin 11.gunu 9.5 di adetin 14.gunu transfer oldu bu Aralık kişiden kişiye değişir adet aralığı ile alakalıda olabilir

Hayirlisi olsun insallah kalinlasma olur nar suyu ic rahmi kalinlasmasina yardimci diyolar ben ictim ne kadar etkili o.du bilemem ama degerim 13. Gun 9.2 di denemeye deger
dün akşam aldım içmeye başladım ama fayda edermi bilmem bu arada yumurtladım sanırım yumurta akıntısı geldi şaşırdım kaldım pazartesiye kadar kalınlaşırsa transfer olacak kalınlaşmazsa iptal olacak lucrinle başlayacak 6 günde yerinden 1 mm kımıldamamış aynı şekilde duruyor hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…