- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
Merhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
NICK_______ YAŞ___MERKEZ________BAT_______TRANSFER____TEST____SONUÇ
1 Eskisehir______30____Özel İzmir_________19 Aralık_____02 Ocak________14 Ocak (1 Embiryo)
2 Gulse29mart___25____Antalya___________16 Aralık______06 Ocak________15 Ocak
3 Mhtpfth______29____İzmir EuroFertil_____22 Aralık______08 Ocak
4 EsEs50_______28____Yurtdışı___________22 Aralık______10 Ocak
5 Kedersiz______30____Antalya Tüp Bebek___23 Aralık______12 Ocak________20 Ocak (2 Embriyo)
6 Ssgg_________28____Adana____________?____________12 Ocak________22 Ocak
7 Ersu_________28____Bursa Art__________26 Aralık
8 Umutt88______26____PembeMavi Bursa___28 Aralık_____14 Ocak
9 Esunger53_____33____Bahçeci Fulya______29 Aralık
10 Umutlugirl_____30____Bahçeci Fulya______02 Ocak______19 Ocak
11 Fulya3535_____?______?_______________20 Ocak
12 Biyologmerve___28____Bahçeci Fulya______05 Ocak
13 Nurse51_______28____Bursa Acıbadem____06 Ocak
14 Melegimgelsin__29____Malatya Doğu Fertil___08 Ocak
15 Elif_su06______33____Malatya F.Ersen______20 Ocak
16 Amanda29_____34____Memorial Şişli_______28 Ocak
17 Hayalimsinnn___34____?________________?______
18 Timse_________30____Maslak Acıbadem____?______
Evet cnm snf ogrtmnymÖĞRETMEN misin canım meslektaşız
Bende sınıf öğretmeniyimEvet cnm snf ogrtmnym
Ben 10 gün rapor almayı ve ilk 3 gün için minimum hareket düşünüyorum, sonraki günlerde basit ev işleri, kısa zamanlı gezmeler planlıyorum...Bir de ben çok tez canlıyım, hareketlerimi birazcık yavaşlatıcamBu transfer sirasinda ne yiyip ne yemeyelim? Ozellikke yemememiz gereken bisey var mi? Tutacagi varsa tutar diyenler olsada ben daha cok dikkat edecegim.diyete devam. 3gun rapor alacagim ama sürekli yatmayacagim her gun 30 dk yürüyüş yapacagim. Adacayi kesinlikle icmeyecegin su andada icmiyrm. Greyfurt yemiyrm. Ilaclarla etkilesime giriyormus. Ihlamur zencefil cok icerim bunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz? ??
Hayirlisiyla guzel sonuclansin insallah ogrenince bizede haber ver merakla bekliyorumHerkese günaydın kanımı verdim geldin öğleden sonra sonuçlar çıkacak Hayırlısı saatler gecmiyor artık Hayırlısı
haydi inşallah ilk hamiş haberini aliriz senden canimmHerkese günaydın kanımı verdim geldin öğleden sonra sonuçlar çıkacak Hayırlısı saatler gecmiyor artık Hayırlısı
arkadaşlar herkese günaydınnn.. benim transfer tarihim belli oldu 14 ocak.. herkesin dualarını bekliyorum.. inş. bebişlerim çözüldüğün de sıkıntı olmaz da transferim gerçekleşir..
Herkese günaydın kanımı verdim geldin öğleden sonra sonuçlar çıkacak Hayırlısı saatler gecmiyor artık Hayırlısı
Merhaba cnm ,
bugün transferin vardı.merak ettim . umarım sorunsuz geçmiştir. Bebişlerin sana sımsıkı tutunur inş.
transferde çok sıkışık mıydın. ne kadar sonra tuvalete çıktın. kalkarak mı yaptın ?
benim en çok kafama takılan bu sıkışıklık olayı.
bundan önceki denememde mutlaka çok sıkışık olucaksın dediler. bende saf gibi tam 4 litre su içtim. artık ayakta duramaz oldum . o kadarda sıkışık olmak iyi değil sonuçta değil mi stres yapıyorsun bana göre.
canım topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bebişli olsun herkesin kucağı dolsun :)
Hala belli olamadimi ayy heyecan doruktaDoktorum aradı oda heyecanla sonucu bekliyor içim kıpır kıpır ya şimdiden ağlıyorum negatife hazırlıklı olmalıyım doktora 9.gun idrar Yaptım dedim çıkmaz dedi inşallah Rabbim ya pozitif olsun
Hayirlisi olsun insallah kalinlasma olur nar suyu ic rahmi kalinlasmasina yardimci diyolar ben ictim ne kadar etkili o.du bilemem ama degerim 13. Gun 9.2 di denemeye degermerhaba arkadaşlar ben dün dr. gittim 13 gün 6 mm di yine 6 mm çıktı kalınlaşma olmadı estrofemi birde vajinal alacakmışım pazartesi kontrol var ama sanırım transfer iptal olacak çok üzgünüm
dün akşam aldım içmeye başladım ama fayda edermi bilmem bu arada yumurtladım sanırım yumurta akıntısı geldi şaşırdım kaldım pazartesiye kadar kalınlaşırsa transfer olacak kalınlaşmazsa iptal olacak lucrinle başlayacak 6 günde yerinden 1 mm kımıldamamış aynı şekilde duruyor hayırlısı tabiHayirlisi olsun insallah kalinlasma olur nar suyu ic rahmi kalinlasmasina yardimci diyolar ben ictim ne kadar etkili o.du bilemem ama degerim 13. Gun 9.2 di denemeye deger
Olmadı eşimden telefon bekliyorum kalbim küt kütHala belli olamadimi ayy heyecan dorukta