2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Soyleyecek bisey bulamadim ki canim kendimi yerine koydum bende 1asilama 1 tup gecirdim. En kotusu bu durum .ve etrafindakilere olmadi demek. Diyebilmek...
2sinde de aglamaktan soyleyemedim esime anneme ablama zaten pek kimse bilniyrdu da.
Biraz dinlenip tekrar deneyecegiz belki arada olur allah bilir

Üzgünüm negatif arkadaşlar

canım allah sabır ve dayanma gucu versınn kısa zamanda da hamılelıkle taçlandırsın soyleyecek başka bısey yok üzüldüm değerin kaç çıktı cnm kaç embrıyo transfer edılmıstı kaçıncı gun embrıyosuydu..

Teşekkür ederim hepinize 3.gun embriyosuydu bir taneydi 1.kalitede ve hızlı bölünüyordu bende hiç bir problem yok demek ki olmayınca olmuyor başından beri hissedememiştim zaten 1.kalite olmasının bile Önemi yok Allah ol deneyince olmuyor Doktor cuma gunu tekrar test yapmamı istedi 0 olan değer katlanacak hali yok ki testide neden istedi anlamadım

aynen cnm çok haklısın 0 olan deger zor artar ılk denememde negatıf sonuc aldıgım ıcın sneı cok ıyı anlıyorum rabbım dualarını karsılıksız bırakmasın

Canım nasıl üzgün olduğunu inan hepimiz anlıyoruz... Maalesef ki aynı durumu birçok arkadaşım yaşadı hatta birkaç defa...
Rabbim sabırla karşılamayı nasip etsin... Hayırlısı vakti zamanı elbet gelecek lütfen umutsuz olma... Biz yanındayız

estf canım benim :) maili attım sana :)

Merhabalar,
amanda29 canım belki happymeal in topiğinden hatırlarsın beni, benim ilk tüp bebek denemem bu ay negatif sonuçlandı. Şubat ayının sonuna doğru tekrar dondurulan embriyolarımla transfer bekliyorum. Kısmet olursa inşallah adet olmayı bekliyorum olunca 21. gün doktorum çağırdı işte bakalım tekrar başlayacağız. Herkesin tedavileri hayırlı olsun inşallah, ben de bilgilerimi vermek istiyorum, ekler misin beni de ? Yaş 27 sadece, başka bilgi yok şimdilik, adet olunca tekrar yazarım tarihi.

Hatırlamaz mıyım? Çok üzüldüm negatif sonuç almana... İnşallah bu topic sana hayırlı gelirde buradan gebeler topiğine transfer olursun...

Hatırlamaz mıyım? Çok üzüldüm negatif sonuç almana... İnşallah bu topic sana hayırlı gelirde buradan gebeler topiğine transfer olursun...
işallah canım sağolasın inşallah hepimiz için öyle olur, bu arada merkez maslak acıbadem onu yazmayı unutmuşum

Üzgünüm negatif arkadaşlar

Hay yaaaaa canim Rabbim bbooll sabir versin insallah demekki zamani var ins bidahaki sefere nasip olur kuzum senin ilk , bircok kisi kac kez olumsuz sonucla karsilasiooo,ama pes etmio Allahtan umut kesilmez bikac gune alisiosun zaten

işallah canım sağolasın inşallah hepimiz için öyle olur, bu arada merkez maslak acıbadem onu yazmayı unutmuşum
. Mrb bende maslak acıbademde yaptırcam donmuş transferim olcak inş adetimi bekliyorum,hayırlısı olur inş hepimiz için

Allah sabır versin arkadaşım ve tez zamanda mükafatını ,sağlıklı evlatlara kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…