Canim eger simdiki transferinde dondurulmussa adet ten sonra hemen diger dondurulmusunu transfer ettirebilirsin ama opu fln oldunsa vucuttaki hormanlarin kendine gelmesi icin 1 ay bekletiolar.benim ilk denemem negative di 2.denemede 1 ay bekledik ogluma hamile kalmistim.Hayırlısı Haklısınız bir tane dondurulmuşum daha var negatifi görürsem umutlarım onda olacak peki iki dondurulmuş tüp bebek arası kaç ay Olmalı fikri olan var mı rapor almam artık Zorlaştı 15tatilde ikincide olsa iyi olacak ama doktorum uzatmayı çok seviyo eli yavaş mükemmeliyetçi eğer olma imkanı varsa Israr edecem
Aaà ya subatta olunabilr o zaman .ins gerek kalmazda hamis haberini alirizYok olmadım taze embriyo olmadım dondurdular ilaçların etkisi geçsin diye 2ay bekledim zaten negatif çıkarsa Şubat'ta yapar inşallah ya benim doktor beklemeyi seviyo
timse yaş 30 merkez acıbadem Maslak tüp bebek merkezi, beklemedeyim adetimle başlıcazNICK_______ YAŞ___MERKEZ________BAT_______TRANSFER____TEST____SONUÇ
1 Eskisehir______30____Özel İzmir_________19 Aralık_____02 Ocak________14 Ocak
2 Gulse29mart___25____Antalya___________16 Aralık______06 Ocak________15 Ocak
3 Mhtpfth______29____İzmir EuroFertil_____22 Aralık______08 Ocak
4 EsEs50_______28____Yurtdışı___________22 Aralık______10 Ocak
5 Kedersiz______30____Antalya Tüp Bebek___23 Aralık______12 Ocak________22 Ocak
6 Ssgg_________28____Adana____________?____________12 Ocak________22 Ocak
7 Ersu_________28____Bursa Art__________26 Aralık
8 Umutt88______26____PembeMavi Bursa___28 Aralık_____14 Ocak
9 Esunger53_____33____Bahçeci Fulya______29 Aralık
10 Umutlugirl_____30____Bahçeci Fulya______02 Ocak______19 Ocak
11 Biyologmerve___28____Bahçeci Fulya______05 Ocak
12 Nurse51_______28____Bursa Acıbadem____06 Ocak
13 Melegimgelsin__29____Malatya Doğu Fertil___08 Ocak
14 Elif_su06______33____Malatya F.Ersen______20 Ocak
15 Amanda29_____34____Memorial Şişli_______28 Ocak
16 Hayalimsinnn___34____?________________?______
17 Timse_________?_____?________________?______
Listede bilgileri eksik yada yanlış olan arkadaşların bilgi dönmesini rica ediyorum.
Bugun kontrolum vardi rahim kalinligim 9.2 olmus dr iyi dedi destrofeme devam edecegim crodnel jel verdi prednol tetradoks vitaminlere devam persembe embryolar cozulecek gelisimine gore cuma ya da cumartesi transferim olacakmis persembe haber verecekler cok heyecanliyim hayirlisi
Hayirli olsun benim persembe belli olacak 16 ya da 17 ocak iksinden biri hayirlisiRahim kalinligi8.6 . Ilaclara devam. Yenileri eklendi 20 ocak transfer tarihim belli oldu. Bakalim hayirlisi
hayirli olsun beraber beklicez insallah guzel olsun sonuclarimiz benim dr mustafa beyHadi hayırlısı cnm. bende ardından geliyorum fulyadayım bende . estrofem içiyorum cumartesi kontrol olucak.
Israel aruh cnmHayirli olsun benim persembe belli olacak 16 ya da 17 ocak iksinden biri hayirlisi
hayirli olsun beraber beklicez insallah guzel olsun sonuclarimiz benim dr mustafa bey
Senin dr kim
bende attırdım evet 1 ay önce oldu şimdi rahim kalınlaşınca transfer varben rahime cizik atilmasını istemiştim belki ondan transfere karar verdigin aydan bir ay önce demiş olabilir.
Günaydın İzmir, Antalya, Yurtdışı, Bursa, İstanbul, Malatya....
E eskisehir ,gulse29mart test tarihiniz yaklaştı... Heyecan durumu nasıl
M mhtpfth canım dün transferin gerçekleşti mi? nasıl geçti? kaç embriyo konuldu? Kızzz bir bilgi verde ufkumuz açıln Evet canim transferim oldu cok sukur bugun transferle beraber 5. GUnum 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi Birinci kalite ama suan hicbir belirtim yok sabirsizlaniyorum ins guzel sonuc olur dondurulmus baska embriyomda kalmadi
ayy ne güzel hayaller inşallah vakti gelmistir de canim Rabbim nasip ederHeyecandan ölüyom.hayal kuruyoruz eşimle sürekli.pozitif sonucu alırsak inşallah hemen bana hamilelik almaya gidicezama negatif olursa napcamızı bilmiyoruz.2. Denememizde olmazsa çok üzülcez.hayaller boşÃ gidecek
Amin inşallahayy ne güzel hayaller inşallah vakti gelmistir de canim Rabbim nasip eder
fethiye ersandan uzak durun bence,,ben de 31 yaşında gittim,ancak bir ay tahhammül edebildim
Vardir bunda da bir hayir canim uzulduk ama gecti sukur simdi son bir dondurulmusum var adet olduktan sonra subatin basina ins transferim olacak nasipse canim bekliorum belki bebem subatta gelecek ☺
Hayırlı olsun simsiki tutunsunlar annesine inşallahDün 2 adet 5.gün embriyolarim transfer edildi haftaya sali günü test günüm dua edin lütfen