- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
inşallah pozitif sonuç alırsın canım yaOlmadı eşimden telefon bekliyorum kalbim küt küt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah pozitif sonuç alırsın canım yaOlmadı eşimden telefon bekliyorum kalbim küt küt
Olmadı eşimden telefon bekliyorum kalbim küt küt
hayırlısı de üzülme çok zor ama yapılabilecek bişey yok dondurulmuşun varmı başkaÜzgünüm negatif arkadaşlar
Yaa cok uzuldum dicek bisey bulamiyorum hayirlisiÜzgünüm negatif arkadaşlar
Üzgünüm negatif arkadaşlar
UMUDUNU HİÇBİR ZAMAN KAYBETME CANIM ALLAH BÜYÜKBir tane daha var ama ben umutsuZum artık
Teşekkür ederim hepinize 3.gun embriyosuydu bir taneydi 1.kalitede ve hızlı bölünüyordu bende hiç bir problem yok demek ki olmayınca olmuyor başından beri hissedememiştim zaten 1.kalite olmasının bile Önemi yok Allah ol deneyince olmuyor Doktor cuma gunu tekrar test yapmamı istedi 0 olan değer katlanacak hali yok ki testide neden istedi anlamadımcanım allah sabır ve dayanma gucu versınn kısa zamanda da hamılelıkle taçlandırsın soyleyecek başka bısey yok üzüldüm değerin kaç çıktı cnm kaç embrıyo transfer edılmıstı kaçıncı gun embrıyosuydu..
Teşekkür ederim hepinize 3.gun briyosuydu bir taneydi 1.kalitede ve hızlı bölünüyordu bende hiç bir problem yok demek ki olmayınca olmuyor başından beri hissedememiştim zaten 1.kalite olmasının bile Önemi yok Allah ol deneyince olmuyor Doktor cuma gunu tekrar test yapmamı istedi 0 olan değer katlanacak hali yok ki testide neden istedi anlamadım
Teşekkür ederim hepinize 3.gun embriyosuydu bir taneydi 1.kalitede ve hızlı bölünüyordu bende hiç bir problem yok demek ki olmayınca olmuyor başından beri hissedememiştim zaten 1.kalite olmasının bile Önemi yok Allah ol deneyince olmuyor Doktor cuma gunu tekrar test yapmamı istedi 0 olan değer katlanacak hali yok ki testide neden istedi anlamadım
Canım çok teşekkür ederim topiğimi şereflendirip topic arkadaşlarıma güzel dileklerde bulunduğun için
Allahın izni ile inşallah bugün müjdeli haberi alırız senden... Her daim yanındayım... Herşey Güzel Olacak...
Merhabalar,
amanda29 canım belki happymeal in topiğinden hatırlarsın beni, benim ilk tüp bebek denemem bu ay negatif sonuçlandı. Şubat ayının sonuna doğru tekrar dondurulan embriyolarımla transfer bekliyorum. Kısmet olursa inşallah adet olmayı bekliyorum olunca 21. gün doktorum çağırdı işte bakalım tekrar başlayacağız. Herkesin tedavileri hayırlı olsun inşallah, ben de bilgilerimi vermek istiyorum, ekler misin beni de ? Yaş 27 sadece, başka bilgi yok şimdilik, adet olunca tekrar yazarım tarihi.
işallah canım sağolasın inşallah hepimiz için öyle olur, bu arada merkez maslak acıbadem onu yazmayı unutmuşumHatırlamaz mıyım? Çok üzüldüm negatif sonuç almana... İnşallah bu topic sana hayırlı gelirde buradan gebeler topiğine transfer olursun...
. Mrb bende maslak acıbademde yaptırcam donmuş transferim olcak inş adetimi bekliyorum,hayırlısı olur inş hepimiz içinişallah canım sağolasın inşallah hepimiz için öyle olur, bu arada merkez maslak acıbadem onu yazmayı unutmuşum
Allah sabır versin arkadaşım ve tez zamanda mükafatını ,sağlıklı evlatlara kavuştursun inşallah.Teşekkür ederim hepinize 3.gun embriyosuydu bir taneydi 1.kalitede ve hızlı bölünüyordu bende hiç bir problem yok demek ki olmayınca olmuyor başından beri hissedememiştim zaten 1.kalite olmasının bile Önemi yok Allah ol deneyince olmuyor Doktor cuma gunu tekrar test yapmamı istedi 0 olan değer katlanacak hali yok ki testide neden istedi anlamadım