2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

. Mrb bende maslak acıbademde yaptırcam donmuş transferim olcak inş adetimi bekliyorum,hayırlısı olur inş hepimiz için
Yaa daha önce kaç defa denedin timsecim, hangi doktorun kontrolünde Bülent Beyin mi? Bir de ne zaman transferin birbirimizi takip edelim madem, Benim bu ay donmuş 5. gün embriyolarından 2 tane transfer yapıldı aslında ama kısmet değilmiş 4 gün önce öğrendim negatif olduğunu, onu atlatmaya çalışıyorum. Kısmet olursa inşallah bu defa son olur

ellerine saglik harika gorunuyorr
benim ayni ilk dediğim gibi 19 ocak transfer 1 hafta yokum buralarda
12. gun bakılacaksa 30 ocak test tarihim ama bilmiyorum ne zaman bakin der o yüzden gelince bildiririm
sonrada hamileyim diye yazarim insallah

Kızlar bir şey soracağım, hani rahim kalınlığı istenilen aralığa geldiğinde embriyoları nasıl çözdürüyorlar yani ne kadar zaman alıyor? işlem yapılacağı gün mü çözülüyor yoksa bir kaç gün öncesinden mi?
Bir kaç gün öncesinden çözülüyorsa benim embriyolar 5.gün donduruldu o zaman 6.-7. gün embriyosu mu oluyor?
Allahım ne kadar soru sordum, benim bile kafam karıştı

İnşallah canım, teşekkür ederim...
Neden yoksun bir hafta?

ellerine saglik kuzum güzel olmuş inşallah güzel sonuçlu boool hamişli pozitifli bir tablo olurrrrr
INSALLAHHHHHHHHH

CANIM BENIM BILDIGIM KADARIYA AYNI GUN COZDURUOLAR SONRA DURUMA GORE EMBRIONUN DURUMUNA GORE HABER EDIOLAR

benim bugun bakildi 5 gun sonra transfer dedi
suan için 6.5 m kalinliginda genelde 5 gun önceden cozduruyorlar ama diğer arkadaslarin nasil oluyor bilmiyorum
benimde hep aklimda 5. gun dondurdular transfer olunca da 5 gun bekletiyorlar :S anlamiyorumm yanii

CANIM BENIM BILDIGIM KADARIYA AYNI GUN COZDURUOLAR SONRA DURUMA GORE EMBRIONUN DURUMUNA GORE HABER EDIOLAR

Niye soruyorum biliyor musun hani çözülme esnasında embriyoların gelişimi duruyor ya transferi iptal ediyorlar...
Hani diyorum geride başka dondurulmuş embriyoları olanlar için diğerlerini çözüp transfer gerçekleştirilebilir mi acep

rabbim sabır versin canım tez zamanda atlatıp yeni tedavine konsantre ol inşallah:)benim ilk deneme olcak kasım sonunda toplanmıştı yumurtalarım taze transfer yapılmadı progestoron hormonum yüksekti.bulent bey ilk gittiğimde kontrol etmişti,Ayşe hanımla oldu genelde takip,lucrin kullanıyorum bugün 14.gunum adetimi bekliyorum gecikti 4gun,olunca başlıcaz inşallah

Canım o zaman embriyo 10.gününde oluyor çok değil mi? Bende bilemiyorum... 5 gün sonra sorup öğrensen de bizi de aydınlatsan nasıl güzel olur hani

canim bende iste yasamadi buz bebem eger cabuk olsa diğer buz bebemi cozdururlerdi cunku transferin yapilacagi gun önemli rahim tam gebelik için uygun sartlarda ,bole dusunuorum,bir gun öncesinden de yavaş yavaş çözdürebilirler canim

Canım zaten senin durumundan yola çıkarak sordum ama senin acın taze diye sana soramadım
Bir günde çözülse senin transferi ertesi gün yapabilirlerdi... Çok kafam karışık bu konu hakkında...
Haftasonu hastaneye gidip tedavi hakkında detaylı bilgi alayım bari...

düşüncen için teşekkür ederim canim ama inan ki geldi geçti zaten acilar uzun sürseydi nasil yasanirdi ki bu hayatta,simdi son kalan buz bebem e adapte oldum inan ki,simdi benim oğlumda 6. gun die bilgi vardi kagittta normalde 5. gundu ,bu yoldan dusununce bir gun öncesinden cozunuo zaten saatler cok önemli onu ayarliolar,negatif olan denememde bebisim kabuğundan cikmaya baslamisti ,

Haklısın canım...
Bak annesini, babasını, kardeşlerini, çocuklarını ebediyete uğurlamış yaşlı bir teyze şöyle demişti...
Öyle çok acı çektim ki her defasında bir daha yaşayamam dedim ama bak yaşıyorum... Biliyor musun yavrum insanoğlu taştan sağlam bak hala ayakta duruyorum... Ne zaman üzülsem bu teyzenin söyledikleri gelir aklıma... Sizinle de paylaşmak geldi içimden...

amanda29 canim soyle bir arastirdim da ayni yada ertesi gun cozduruluomus oda sicakliginda

Canım ben bugün adet oldum çok şükür cuma kontrolum var ilaçlar a baslayacagiz inşallah

Kızlar ben sorularınızın cevabını geçen traansferimde öğrendim. Şöyle ki ben transfere gittiğim gün ben hazırlanmaya başlarken çözüyorlar(çözülen değil açılan embriyo diyorlar çünkü içindeki sıvı çekilip donduruluyormuş, donunca büzülüyormuş yani, çözülünce de açılıyormuş onun için), ben hazırlandım doktorum geldi dedi ki "2 embriyonuzdan biri çok güzel açıldı ve şuanda bölünmeye devam ediyor çok kaliteli fakat biri çok iyi açılmadı(2 embriyo transfer edilecekti), isterseniz yaşınız çok genç daha başka embriyolarımızda var bu ikisini transfer edelim, içerde açılma ihtimali var, sonuçta hala canlı zaten belki açılır ama diğerine oranla daha düşük ihtimal yani 1,5 embriyoluk şansı olduğunu düşün. Ama isterseniz hemen bir grup daha çözelim iyice açılmış 2 tane embriyo koyalım ne dersiniz" dedi. Biz de aten ikiz olma ihtimalinden aslında biraz çekiniyoruz bu defa öyle deneyelim o zaman kısmetimize, olmazsa bir daha ki ay öyle deneriz dedik ve transfer oldu. Malesef sonuç negatif yani benim 1 embriyo gibi düşünebilirsiniz.Yani o anda hemen çözüp transfere yarım saat sonra başlanabilir. Zaten sağlıklı bir şekilde dondurma ve çözme için en hızlı şekilde olması gerekiyor, yeni teknolojilerde öyle artık, saniyelik işlemler yani. Embriyolar teker teker değil 2şer ya da 3er gruplar halinde donduruluyor, dolayısıyla 2tane çözülüp bakılıyor çözülmezse 2 tane daha çözülüp bakılacak bizim bu defa. Hayırlısıyla kucağımıza doğacak bebek hangi embriyo ise onu seçip transfer edilmesini nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…