Çook sevindim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin :) Bu arada senin vesilenle paylaşayım, benim 5. gün transferi olduğunda doktorum kendisi bana 8.gün test günü demişti. Seninki kaçıncı gün bilmiyorum ama yani aslında çıkıyor o günlerde eğer kısmet olursa, diğer doktorlar muhtemelen değer daha yüksek çıksın daha belirgin ve net sonuç olsun diye daha geç test yapılmasını öneriyor olabilir.Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Tebrikler canim kacinci gun yumurtasiydi ve kalitesini biliyormusunKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin darısı bizim başımıza ammmminHepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar... İnşallah burada tüm anne olmayı arzu eden arkadaşlar biran önce hayırlısı ile yavrularına kavuşur...
sevin canım güzel bir değer allah tamamına erdirsin bizlerede dua edinKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
siklus bir adet donemi canim,normal siklus dediğine gore kendin ilacsiz yumurtladiginda yumurtani alip döllenme yapacakKontrolüm vardi Guvenc beyde. Maalesef yumurta yok bu ayı pas geçelim dedi. Klomen verdi 5 gun icip persembe gitcem bakalim dedi. Normal siklusla. Ne demek istedi anlamadim. Yumurta yoksa klomen napcak ki. Gecen ay 3 Ta neydi toplanıp biri donduruldu embriyonun. Sabır dedi. sorularım vardı. Acele acele muayene oldum. Okadar. sorosoru sormaya korkuyo insan. Çok aceleci. Detay Yok. Moralim çok bozuldu ya. Doktor iyi. Iyi ama benden sonra bir hasta kalmıştı. Yogun da değildi.
Kizlar bugun 11.30 gibi transferim oldu. 1.30 saat kadar dinlendim. Tranferden 20 30 dk sonra afedersiniz kucuk abdestimi surguye yaptim. Cok su ictigim icin aksam saat 5 e kadar belki 10 defadan fazla tuvalete ciktim. Sizce bu kadar tuvalete gitmem olumsuz olur mu. Nolur cevaplayin...
canim bisi olamz Allahin izniyle yurtdisindayim transfer sonrasi direk tuvalete gitmek var burada herhangi bir sikinti olmuoKizlar bugun 11.30 gibi transferim oldu. 1.30 saat kadar dinlendim. Tranferden 20 30 dk sonra afedersiniz kucuk abdestimi surguye yaptim. Cok su ictigim icin aksam saat 5 e kadar belki 10 defadan fazla tuvalete ciktim. Sizce bu kadar tuvalete gitmem olumsuz olur mu. Nolur cevaplayin...
dondurulmuş embrio demek canimArkadaslar kompakt embriyo ne ola ki benim emriyo kompaktmisda sormadim hastanede ama o ne oluyo diye merak icinde kaldim bileniniz var mi ?... :)
KOMPACT DEMEK SIKISTIRILMIS DEMEK CANIMAma bi tane kompakt bi tanede 8 hucreli dediler benim hepsi donuktu zaten...EsEs50
ONEMLI DEIL TATLIM NE DEMEK 2 TRANSFER MI OLACAKSIN,,?Simdi anladim canim teşekkürler... :)EsEs50
ONEMLI DEIL TATLIM NE DEMEK 2 TRANSFER MI OLACAKSIN,,?
HMMM NE GUZEL CANIM SIMSIKI TUTUNSUNLAR YUMOSLARIN INSALLAH HIC AYRILMAYIN BIRDAHASali gunu transferim oldu canim benim simdi beklemedeyim....
HMMM NE GUZEL CANIM SIMSIKI TUTUNSUNLAR YUMOSLARIN INSALLAH HIC AYRILMAYIN BIRDAHA