İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişlerini de hasret biter... Tarihin belirlenmesi insanı biraz rahatlatıyor sanki di mi?
inş. canımm inş.. buradaki herkes güzel mutlu ayrılır formdan :) evet tarihin belli olması iyi oldu. hep bir karmaşa ne zaman olur nasıl izin kullanırım vs. inş. çok güzel çözünürler de bebeklerimi hayırlısıyla alırım. doktorum 1-2 gün dinlensen yeter diyor. transfer cuma olursa c.tesi pazar izinliyim iyi olur. acaba 1 hafta izin mi kullansam diyorum yaa. bilemedim. az işten uzaklaşsam kafamı dinlesem diyorum. evde zaman nasıl geçer bilmiyorum.
amanda canım sana özel bi soru sorcam :) diğer arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim.
transferden sonra ne zaman duş aldın. bazıları 4-5 gün sonra abdest almışlar. bu durum beni huzursuz ediyo.
sizce ne yapılmalı?
canım benim doktorum duşu yasaklamadı ayakta ve ılık olmak kaydıyla yapabilrsin dedi.Ben transferin ilk günü her ihtimale karşı yapmadım ertesi gün çok kısa süreli olmak kaydıyla yaptım.Yiyeceklere gelince acı ekşi,fazla baharatlı yasak adaçayı maydonoz, aktardan alına karışık çaylar şu kış çayı diye satılanlar ,kesinlikle yasak bol su içmek gerekiyor.Kafinden uzak durmalı.Amaçlardan biride kabızlığı önlemek canım.Benim aklıma ilk gelenler bunlar.Diğer arkadaşlarda bildiklerini paylaşır mutlaka.Şimdiden hayırlısı olsun al gel bebişlerini sımsıkı tutunsunlar sana:)kızlar transferden sonra neler yiyorsunuz neleri yememizi tavsiye ediyorsunuz? bunlarda önemli detaylar :) bilgilerinizi paylaşın lütfen :)
ben ananasın tutması için iyi geldiğini biliyorum ve dün tüketmeye başladım:)
inş. canımm inş.. buradaki herkes güzel mutlu ayrılır formdan :) evet tarihin belli olması iyi oldu. hep bir karmaşa ne zaman olur nasıl izin kullanırım vs. inş. çok güzel çözünürler de bebeklerimi hayırlısıyla alırım. doktorum 1-2 gün dinlensen yeter diyor. transfer cuma olursa c.tesi pazar izinliyim iyi olur. acaba 1 hafta izin mi kullansam diyorum yaa. bilemedim. az işten uzaklaşsam kafamı dinlesem diyorum. evde zaman nasıl geçer bilmiyorum.
amanda canım sana özel bi soru sorcam :) diğer arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim.
transferden sonra ne zaman duş aldın. bazıları 4-5 gün sonra abdest almışlar. bu durum beni huzursuz ediyo.
sizce ne yapılmalı?
Eksik bilgilerimi belirteyim, yaş 29, merkez ankara, sat 31 ocak.Hoşgeldin ve transferin hayırlı olsun... Sözkonusu iğneyi ben kullanmıyorum dolayısı ile yardımcı olamayacağım...
Senide listemize ekledim... İlk sayfada yer alan tablodaki eksik bilgilerini de yazmanı rica ederim...
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | 23 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 12 Şubat | 24 Şubat | ? |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 29 | Ankara | 31 Ocak | 18 Şubat | 02 Mart (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | 06 Mart (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bursa Jinemed | ? | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | 27 Şubat (?) | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
canım benim doktorum duşu yasaklamadı ayakta ve ılık olmak kaydıyla yapabilrsin dedi.Ben transferin ilk günü her ihtimale karşı yapmadım ertesi gün çok kısa süreli olmak kaydıyla yaptım.Yiyeceklere gelince acı ekşi,fazla baharatlı yasak adaçayı maydonoz, aktardan alına karışık çaylar şu kış çayı diye satılanlar ,kesinlikle yasak bol su içmek gerekiyor.Kafinden uzak durmalı.Amaçlardan biride kabızlığı önlemek canım.Benim aklıma ilk gelenler bunlar.Diğer arkadaşlarda bildiklerini paylaşır mutlaka.Şimdiden hayırlısı olsun al gel bebişlerini sımsıkı tutunsunlar sana:)
Amin derim tatlim bu duana, eger böyle dua edeceksen yazmiyorum ben o zaman... :) :) yaş 28 sat 4 şubat... transfer 24 subatta olcak test gününü o zman yazarım artik... ama sen duani geri alma olur mu ben ikiz olsun diye cok istiyorum valla Rabbim nasip etsin insallah... seninde guzel haberin icin cok sevindim canim Rabbim guzel haberlerin devamini getirtsin....
Amin derim tatlim bu duana, eger böyle dua edeceksen yazmiyorum ben o zaman... :) :) yaş 28 sat 4 şubat... transfer 24 subatta olcak test gününü o zman yazarım artik... ama sen duani geri alma olur mu ben ikiz olsun diye cok istiyorum valla Rabbim nasip etsin insallah... seninde guzel haberin icin cok sevindim canim Rabbim guzel haberlerin devamini getirtsin....
canım maşallah çok iyi Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindimkızlar 7. gun degerım 110.50 allahıma sukur darısı ısteyen herkeze hepınıze ınşallah
allah razı olsun canım amınn ınsallah aynı acıyı yaşatmasın rabbım kımzeye sanada banada busefer kucaklarımıza alıp buyutelım kuzucukları amınn ecmaınncanım maşallah çok iyi Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşllah...allah razı olsun canım amınn ınsallah aynı acıyı yaşatmasın rabbım kımzeye sanada banada busefer kucaklarımıza alıp buyutelım kuzucukları amınn ecmaınn
Canım çok geçmiş olsun Allah ın izniyle bidahaki denemen olumlu sonuçlanır inşallah .kan uyuşmazlığı konusunda hiç bilgim yok cnm malesefKizlar kimyasal gebelik dedi dr bizde kan uyusmazligi var igne yapmadi gerek yok dedi benim ivim hic rahat degil bu konuda bilgisi olan varmi
Bundada bizim bilmediğimiz bir hikmet vardır. İnş.en kısa zamanda sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız. Moralinizi yüksek tutun önemli etkisi oluyor güzel haberlerin izi bekliyoruz....Onların haberi yok canım daha akşam tahlil yaptirdim yarın haber verecem onlara ama ben kabiz oldum bu yüzden de stres yaptım ondan olabilir yada nasip kısmet belki zamanı gelmemiştir daha Allah bilir hayırlısı artık
kızlar 7. gun degerım 110.50 allahıma sukur darısı ısteyen herkeze hepınıze ınşallah
Kizlar kimyasal gebelik dedi dr bizde kan uyusmazligi var igne yapmadi gerek yok dedi benim ivim hic rahat degil bu konuda bilgisi olan varmi