2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İnşallah canım sağlıkla alırsın bebişlerini de hasret biter... Tarihin belirlenmesi insanı biraz rahatlatıyor sanki di mi?

inş. canımm inş.. buradaki herkes güzel mutlu ayrılır formdan :) evet tarihin belli olması iyi oldu. hep bir karmaşa ne zaman olur nasıl izin kullanırım vs. inş. çok güzel çözünürler de bebeklerimi hayırlısıyla alırım. doktorum 1-2 gün dinlensen yeter diyor. transfer cuma olursa c.tesi pazar izinliyim iyi olur. acaba 1 hafta izin mi kullansam diyorum yaa. bilemedim. az işten uzaklaşsam kafamı dinlesem diyorum. evde zaman nasıl geçer bilmiyorum.

amanda canım sana özel bi soru sorcam :) diğer arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim.
transferden sonra ne zaman duş aldın. bazıları 4-5 gün sonra abdest almışlar. bu durum beni huzursuz ediyo.
sizce ne yapılmalı?

kızlar transferden sonra neler yiyorsunuz neleri yememizi tavsiye ediyorsunuz? bunlarda önemli detaylar :) bilgilerinizi paylaşın lütfen :)
ben ananasın tutması için iyi geldiğini biliyorum ve dün tüketmeye başladım:)

canım benim doktorum duşu yasaklamadı ayakta ve ılık olmak kaydıyla yapabilrsin dedi.Ben transferin ilk günü her ihtimale karşı yapmadım ertesi gün çok kısa süreli olmak kaydıyla yaptım.Yiyeceklere gelince acı ekşi,fazla baharatlı yasak adaçayı maydonoz, aktardan alına karışık çaylar şu kış çayı diye satılanlar ,kesinlikle yasak bol su içmek gerekiyor.Kafinden uzak durmalı.Amaçlardan biride kabızlığı önlemek canım.Benim aklıma ilk gelenler bunlar.Diğer arkadaşlarda bildiklerini paylaşır mutlaka.Şimdiden hayırlısı olsun al gel bebişlerini sımsıkı tutunsunlar sana:)

Canım ben Aralık'taki transferimde hiç dinlenmedim ertesi gün işe geldim ve yine transferden birgün sonra ayakta duş aldım...
Bu kez daha dikkatli davranmak istedim ve transfer sonrası bir gün evde dinlendim ve ne yazık ki hala duş almadım
Bugün transferin 4.günü evet rahatsız edici bir durum ama yarın akşam almayı düşünüyorum... Neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyemem ama benim bukez uyguladığım düzen bu şekilde... Mevlam hayırlısı ile kısmet eder inşallah...

Eksik bilgilerimi belirteyim, yaş 29, merkez ankara, sat 31 ocak.
Teşekkür ederim listeye eklediğiniz için, inşallah güzel sonuçlara kavuşuruz.

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 Şubat
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat?
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ???18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat06 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat? ?
E eskisehir ?Bursa Jinemed ?24 Şubat? ?
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat??
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat (?)??
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Özel İzmir? ? ? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Bende transferde 2 gün sonra soğuğa yakın ılık su ile çok kısa duş almıştım. Sanırım sadece ilk transferde tedirgin olup bol bol yatmıstım. Her gün protesto iğneye gidiyordum. Onun dışında kalmıyordum. 5 gün sonra falan duş almıştım. Çok korkuyor tedbirli davranıyordum. Artık alıştım

Maydanoz, adaçayı ve hurmanın doğumu kolaylaştırdığı ilk aylarda da düşüğe neden olduğu için tüketilmemesi gerektiğini duymuştum.

sağol canım bilgilerin için :) inş. benimkilerde bana tutunurlar. Allah Herkese hayırlısını nasip etsin.

sevil35 , ALYA_DUA , U umur , S Ssilan , M mrv0509 Kızlar tablodaki eksik bilgilerinizi yazın lütfen bak yoksa çifter çifter doğurun diye dua ederim ona göre
Amin derim tatlim bu duana, eger böyle dua edeceksen yazmiyorum ben o zaman... :) :) yaş 28 sat 4 şubat... transfer 24 subatta olcak test gününü o zman yazarım artik... ama sen duani geri alma olur mu ben ikiz olsun diye cok istiyorum valla Rabbim nasip etsin insallah... seninde guzel haberin icin cok sevindim canim Rabbim guzel haberlerin devamini getirtsin....

Canım onlar işin latifesi Allah Gönlüne göre versin, sağlıkla, hayırlısıyla inşallah...

Kizlar kimyasal gebelik dedi dr bizde kan uyusmazligi var igne yapmadi gerek yok dedi benim ivim hic rahat degil bu konuda bilgisi olan varmi

Kizlar kimyasal gebelik dedi dr bizde kan uyusmazligi var igne yapmadi gerek yok dedi benim ivim hic rahat degil bu konuda bilgisi olan varmi
Canım çok geçmiş olsun Allah ın izniyle bidahaki denemen olumlu sonuçlanır inşallah .kan uyuşmazlığı konusunda hiç bilgim yok cnm malesef

Bundada bizim bilmediğimiz bir hikmet vardır. İnş.en kısa zamanda sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız. Moralinizi yüksek tutun önemli etkisi oluyor güzel haberlerin izi bekliyoruz....

kızlar 7. gun degerım 110.50 allahıma sukur darısı ısteyen herkeze hepınıze ınşallah

Ne diyosunnnnnn ayyyy şükür Yarabbi nasıl güzel bir sonuç maşallah size... Allah tamamına erdirsin canım yaaaaa bak nasıl sevindirik oldum...

Maalesef canım hiçbir bilgim yok... Rabbim son imtihanınız etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…