AminnnnnnnnnnnAmınn canım allah hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp eylesın saglıklı olsun tek veya ıkız hıc fark etmez yeterkı saglıklı sıhatlı olsun
Moralim çok bozuldu kimseye soyleyemiyorum
Ay inşallah cnm ne bileyim sabırsızlık işte sürekli kendimi dinliyorum belirti hissetmeye çalışıyorum ama
yok .biliyorum daha çok erken ama meraktan çildircam
Canım ben 7. Gün yaptım negatif çıkmıştı amaçok şükür. Daha çok erken sıkma canını gününü bekle lütfen...Kızlar benimki 3. Gün embriyoşu bugün 5. Günüm dayanamayıp test yaptım sonuç negatif
Yaaaa nedenn haberr vermedin hicccc..Sagol canım tek embrıo 5. Gun embrıosu ama dk yınde ıkız olma ıhtımalı var içerde bolunebılınır dedı canım allah razı olsun darısı hepınıze ınşallah
Bıtanem sen gırınce bana yazıyorsun dıye cnımın içi duamdaaınız ınan sılık cızgıyı gorunce hemen 10 rekat sukur nöazı kılop hepınıze dua ettım yıne edıyorum duanın gucune ınanıyorum bırbırımıze ettıgımız dualar kabul oluyo inşallah sende poztıfı gorucekaın allahın izniyle ınşallah amınn evmaınn canım dılerım bu sefer kucagıma alıp buyutmek nasıp olsun inşalah amınn ecmaınn sen som durumlardan haberdar et benı tıranaver zamanı felan mesaj yaz bana olurmuYaaaa nedenn haberr vermedin hicccc..
Tebrik ederimmm, sana soylemistim tutacagini.. dualarimiz kabul oldu cok sukur, sen de bizlere dua et gayet iyi cikmis degerin 7.gune gore. Allah tamamina erdirsin,saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insallah, cok sevindim canim..,
Subat adetimi oldum 13 unde, cycloprognyva diye 21 gunluk hap kullaniyorum sadece. O hap bitince mart adetimi olacagim. Sonra merkezi arayacagim ve transfer yapilacak. Mart ayı benim sonum olacak, basaracagiz insallahBıtanem sen gırınce bana yazıyorsun dıye cnımın içi duamdaaınız ınan sılık cızgıyı gorunce hemen 10 rekat sukur nöazı kılop hepınıze dua ettım yıne edıyorum duanın gucune ınanıyorum bırbırımıze ettıgımız dualar kabul oluyo inşallah sende poztıfı gorucekaın allahın izniyle ınşallah amınn evmaınn canım dılerım bu sefer kucagıma alıp buyutmek nasıp olsun inşalah amınn ecmaınn sen som durumlardan haberdar et benı tıranaver zamanı felan mesaj yaz bana olurmu
maşallah olucak bıtanem ınşallah allahın ıznıyle dondurulmus tedavısı cok rahat oluyor bıtanem tırasnvere yakın başla ananas ve kabak cekırdegı yemeye sonrada devam et ınşallah hersey cok guzel olucak rabbımın ıznıyle olcakSubat adetimi oldum 13 unde, cycloprognyva diye 21 gunluk hap kullaniyorum sadece. O hap bitince mart adetimi olacagim. Sonra merkezi arayacagim ve transfer yapilacak. Mart ayı benim sonum olacak, basaracagiz insallah)
canim sabirsizlanma nasip isi doğru zamanda olsun daa bebeisin sana gelsin de gerisi fiyasko ,adet sokturucu içmeden test yaptirmayi unutmahala adetim gelmedi delirecem ya 5 gün geçti doktor pazartesi kan testi yaptır adet söktürücü verelim dedi ben beklemek istemedikçe her şey ters gidiyor ya :-((