- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
pardon canım 0,6 mm fazla gelmesin dicektim...
canm dk tartıda olctu oyle verdı bana canım kılıyo goremı verılıyor ben pıhtılaşmaya gore verılıyor sandımpardon canım 0,6 mm fazla gelmesin dicektim...
canım kafam okadar karıskkı bastan berı faktor v hotoro zıgotlar 08 kullanıyorlar genelde agır pıhtılaşma var dıye bende 2 hetorozıgot bı hemozıgot var yakınız bırbırımıze soncularda allah yardımcımız olsun napıca hıc bılmıyorum valla
bıtanem yanlıs yazdım ne 46 eskı halıme gıttı kafam kılom 57 canım sen dk pırofosrmucanım senin kilon az zaten sana 0,4 lükte yetermiş.Dozu kiloya göre veriyorlar ben 53 kiloyum tam aradayım benim 0,5 mm kullanmam gerekiyor fakat o üretilmediği için 0,6 mm kullanıyorum.Sen yinede doktora sor canım fazla gelmesin sana 0,4 mm ...
canım o zaman 06, mm normal senin için.Benim hem kadın doğumcum gördü 2 tane hem birde hematoloji doktoru gördü zaten hematoloji önemliymiş bana anlattığı kiloya göre veriyoruz dedi.10 kiloya 1 mm dedi sende 57 isen ,06 mm tam gelicektir.Ama için rahat etmicekse yinede dr.sor canım...bıtanem yanlıs yazdım ne 46 eskı halıme gıttı kafam kılom 57 canım sen dk pırofosrmu
dıyorumkı 7 haftalık olunca dk gıdıyım ozaman sorum tub bebek dk 04 vermıstı bu kadın dogum dk dedıkı 04 sana az yazılmıs senın 06 kullanman lazım demekkı dogru demıs senın dk oyle demıs allah sendn bınkere razı olsun daha bugun sılık cıgıyı gordum ama ıcımdekı korku ıcımı yıyordu okadar rahatlattınkı ıcımı allah razı olsun bınkerecanım o zaman 06, mm normal senin için.Benim hem kadın doğumcum gördü 2 tane hem birde hematoloji doktoru gördü zaten hematoloji önemliymiş bana anlattığı kiloya göre veriyoruz dedi.10 kiloya 1 mm dedi sende 57 isen ,06 mm tam gelicektir.Ama için rahat etmicekse yinede dr.sor canım...
canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.Seni iyi anlıyorum bende aynı endişeleri yaşadım çünkü bu yüzden 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım.Şimdiyse hep endişe içindeyim 5 dk bile geç vurmak istemiyorum iğneyi o kadar hassasım bu konuda.Ben transferden sonra 0,4 le başladım gebelik oluşunca hemen 0,6 ya geçtik az olmasın diye.Ama ilerde kilo alırsan ona göre konuşucaz dedi doktor.Bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım yada bende sana sorarım canım.dıyorumkı 7 haftalık olunca dk gıdıyım ozaman sorum tub bebek dk 04 vermıstı bu kadın dogum dk dedıkı 04 sana az yazılmıs senın 06 kullanman lazım demekkı dogru demıs senın dk oyle demıs allah sendn bınkere razı olsun daha bugun sılık cıgıyı gordum ama ıcımdekı korku ıcımı yıyordu okadar rahatlattınkı ıcımı allah razı olsun bınkere
cok sagol canım bılgı alısverısı yapalım hep bende yenı bısey ogrenırsem sana haber verıcam bıde bızımgı hastalara dıyet verılıyormus ama bnm dk bısey demedı hıc ınşallah allah sonuna kadar gıtmeyı saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bende 9 haftalıktı kalbı durdugunda allahım yaşatmasın bıdaha aynı acıyıcanım yardımcı olabildiysem ne mutlu.Seni iyi anlıyorum bende aynı endişeleri yaşadım çünkü bu yüzden 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım.Şimdiyse hep endişe içindeyim 5 dk bile geç vurmak istemiyorum iğneyi o kadar hassasım bu konuda.Ben transferden sonra 0,4 le başladım gebelik oluşunca hemen 0,6 ya geçtik az olmasın diye.Ama ilerde kilo alırsan ona göre konuşucaz dedi doktor.Bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım yada bende sana sorarım canım.
ben hiç kalp atışıda duyamamıştım canım 7 haftalıktıcok sagol canım bılgı alısverısı yapalım hep bende yenı bısey ogrenırsem sana haber verıcam bıde bızımgı hastalara dıyet verılıyormus ama bnm dk bısey demedı hıc ınşallah allah sonuna kadar gıtmeyı saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bende 9 haftalıktı kalbı durdugunda allahım yaşatmasın bıdaha aynı acıyı
haber verırım canım canım cok kotu bı acı allahım kımseye yasatmasın ıclerındede bıze saglıkla kucagımıza alalım benım ılk denmem canım 4 kılomen tedvıs gordum ama olmadı esımdede morfolıjı sorunu bende polıkıstlık over tub bebege gectık cok suku ınşallah oldu emın olamam kan testıne kadar ama rabbım buyukben hiç kalp atışıda duyamamıştım canım 7 haftalıktıdediğin gibi Allah kucağımıza almayı nasip etsin kimseye o acıları yaşatmasın.Negatif sonuç almaktan daha acı bişiy çünkü.HAberleşelim canım mutlaka tahlilden sonrada merakta bırakma olurmu ?Bu arada senin kaçıncı denemen canım ??
hayırlısıyla inşallah güzel çıkar tahlilin canım...habe
haber verırım canım canım cok kotu bı acı allahım kımseye yasatmasın ıclerındede bıze saglıkla kucagımıza alalım benım ılk denmem canım 4 kılomen tedvıs gordum ama olmadı esımdede morfolıjı sorunu bende polıkıstlık over tub bebege gectık cok suku ınşallah oldu emın olamam kan testıne kadar ama rabbım buyuk
Canimmm aklimdasinn, tuttu mu sonuc ne zamannnn belli olacak ????habe
haber verırım canım canım cok kotu bı acı allahım kımseye yasatmasın ıclerındede bıze saglıkla kucagımıza alalım benım ılk denmem canım 4 kılomen tedvıs gordum ama olmadı esımdede morfolıjı sorunu bende polıkıstlık over tub bebege gectık cok suku ınşallah oldu emın olamam kan testıne kadar ama rabbım buyuk
canım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanemCanimmm aklimdasinn, tuttu mu sonuc ne zamannnn belli olacak ????
kesinlikle canım adetim gelseydi iğnenin 5 .günü olacaktı :-( acaba bu ay yumurtlamadım mı ondan mı gelmiyor hiç böyle olmazdı ya hayırlısı yarın gelir inşallahAllah ol dedi mi olmayacak bisi yok tatlim mucize oluverir ne de güzel olurbu adete de gel dersin gelmez ,gelme dersin sip sak geliverir hayirlisi olsun hakkimizda sabir versin Rabbim hep sabirsizlanioz miniklerimize kavuşmak için .....
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | 23 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 12 Şubat | 24 Şubat | ? |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bursa Jinemed | ? | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
tabi yaptı canım gün geçtikçe dahada acılı oluyor ben 2 gündür bacaktan yaptım ama daha çok acıdı sanki göbek daha iyi bence...Bende clean 04 kullanıyorum ilk iğnesi vuruldu bende morarma yaptı 1 gün oldu hala ağrıyor sizede böyle etkiler yaptı mi
Insalllahhhj kizzz cok sevindiiimm.. insallah kanda da cikar. Ama ben senden umitliyimmcanım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanemEki Görüntüle 1423036